Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Počinju prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

Podeli

Na šalterima svih korporativnih pošta, od utorka, mogu se podneti prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara.

Kako je saopšteno iz JP Pošta Srbije, građani koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti i kompletnu proceduru obaviti brzo, lako i bez čekanja, a postupak je još efikasniji ukoliko obrazac prijave prethodno preuzmu, odštampaju, popune i sa pratećom dokumentacijom predaju u najbližoj korporativnoj pošti.

Obrazac prijave dostupan je na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs kao i na sajtu Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs.

Dodaju da je, pored evidentiranja prijava, Pošta Srbije zadužena za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika. Pozivanjem Kontakt-centra Pošte Srbije – 0700 100 300 korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma, a kvota od 100.000 vaučera utrošena je za manje od dva dana, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4996 idi na stranu