Foto: BABAROGA/Shutterstock
Foto: BABAROGA/Shutterstock

Trendovi u 2021: Kako ćemo putovati?

Podeli

Krajem svake godine objavljuju se razna istraživanja koja predviđaju trendove koji će obeležiti godinu pred nama. Stručnjaci s Pinteresta tako predviđaju šta će ljude najviše privlačiti u 2021.

Pinterest je društvena mreža koju koristi više od 400 miliona ljudi u potrazi za idejama i inspiracijom na svim poljima - od mode i lepote do uređenja doma i putovanja.

Na osnovu podataka pretraživanja korisnika u proteklih 12 meseci, stručnjaci s Pinteresta tako predviđaju šta će nas ove godine najviše privlačiti, odnosno koji će to trendovi obeležiti 2021.

Upotreba kovid-pasoša počinje u martu: Ulazak u avion samo uz propusnicu

Korisnici Pinteresta sve više pretražuju "nomadska putovanja" koja su zamenila luksuzne destinacije. U 2021. tako ćemo ići na kratka vikend putovanja, posećivati nacionalne parkove, a za beg iz grada savršene će biti kućice i kolibe u šumama, čija je popularnost poslednjih meseci "eksplodirala".

Ilustracija/Foto: depositphotos/kantver
Ilustracija/Foto: depositphotos/kantver

Spavanje pod zvezdama, kampovanje i ponovni dodir s prirodom je ono što većinu putnika danas zanima, barem ako se može suditi prema pretraživanju na Pinterestu. Uz navedeno, s obzirom na to da većina više nije vezana za kancelarije, rad na daljinu biće odlična prilika da mnogi spoje ugodno s korisnim.

Umesto da nam služi kao sredstvo za beg, automobil će nam ove godine biti mesto za beg. U njemu ćemo se družiti, a služiće nam i kao mesto za sastanke i gledanje filmova, navodi Avaz.

ANKETA Da li vakcinisani treba da imaju veću slobodu da putuju?

Naime, korisnici Pinteresta u protekloj su godini pretraživali pojmove kao što su "car date night", "drive-in cinema", ali i "car man cave".

Ukratko, od romantičnih spojeva do mesta koje će nam poslužiti da se nakratko opustimo, auto će nam postati bitan deo načina na koji živimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18100 idi na stranu