Foto: Shutterstock/Friends Stock
Foto: Shutterstock/Friends Stock

Turisti snimili kako ih je spremačica pokrala u hotelu sa četiri zvezdice VIDEO

Podeli

Britanski turisti koji su boravili u hotelu sa četiri zvezdice u španskom odmaralištu Benidorm snimili su čistačicu koja ih je potkradala dok nisu bili u sobi.

Dejli mejl navodi da su Alaster i Sju Koner uplatili oko 6.400 evra za ol inkluziv paket aranžman u rizortu "Medžik natura", gde su u septembru otputovali sa 15-godišnjim sinom Džekom.

Već na početku odmora počele su da im nestaju stvari, pa je ova porodica iz Stoktona rešila da nešto preduzme i postavili su skrivene kamere u sobi kako bi rešili ovu misteriju.

Pre nego što su izašli iz sobe slikali su stvari tako kako su ih ostavili, a Alaster je ostavio svoj laptop uključen kako bi kamera na njemu snimila šta se događa.

Kada su se vratili i pregledali snimak, nisu mogli da veruju šta vide.

Kamera je snimila čistačicu kako im pretura po stvarima i u džep i grudnjak ubacuje parfem i paklice cigareta.

Britanska porodica tvrdi da su tokom boravka u tom hotelu oštećeni za 750 evra, uključujući 385 evra u gotovini, parfem vredan 100 evra i 260 cigareta.

Turistička agencija "Džet 2" koja im je organizovala boravak u Benidormu ponudila je nadoknadu štete od 750 evra, ali su oni to odbili i traže povraćaj celokopnog novca datog za paket-aranžman.

Dejli mejl navodi da se rizort "Medžik natura" i španska policija nisu oglasili nakon upita za komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20168 idi na stranu