Jelena Janićijević – šampionka uvek i svuda VIDEO

Novi Sad je bio domaćin prvog Prvenstva Srbije u tajlandskom boksu, a gledaoci u maloj sali Spensa imali su priliku i da vide reviju profesionalnih borbi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Mega Promotion
Foto: Mega Promotion

Svojevrsna prezentacija ovog sporta donela je zanimljive okršaje u ringu i dva duela žena koji su izazvali najviše reakcija. Slavile su Jelena Janićijević i Saška Krstić.

Jelena, evropska profi šampionka u boksu, je drugi put u karijeri, a prvi posle devet godina, odlučila da se oproba u ovom sportu, i jednoglasnom odlukom sudija pobedila Grkinju Krisulu Mariju Karli, inače svetsku juniorsku šampionku u kik boksu.

"Mislim da nikada nisam bila zadovoljnija posle nekog meča. Ovo je prvi put da mi stvarno nije bilo bitno da li sam pobedila ili izgubila. Mislim da smo pružili zadovoljstvo publici. Malo meni krvari noga, malo njoj lice, ali je sve to u dobrotvorne svrhe. To što sam pobedila, to je samo višnja na šlagu na torti"

Jelena je u karijeri imala samo jedna meč u tajlandskom boksu, i to pre devet godina. Za ovaj meč pripremala se dve nedelje.

Foto: Mega Promotion
Foto: Mega Promotion

"Prvih 20 sekundi mi je bilo čudno. Najiše sam strepela od toga što protivnica zna šta da očekuje. Nisam imala čime da je iznenadim, ona dolazi iz kik boksa, ja iz boksa. Ona je odlična nogama, ja rukama, ali je obema bilo nezgodno, znale smo šta da očekujemo, ali i uspevale jedna drugu iznenadimo", rekla je nasmejana Jelena posle meča.

Saška Krstić je prekidom završila duel sa još jednom devojkom iz Grčke, Speli Spanu.

Događaj u Novom Sadu imao je humanitarni karakter, sva sredstva prikupljena od ulaznica i donacija namenjena su udruženju Sunce, udruženje građana za cerebralnu i dečiju paralizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.