"Spavao sam sa babom do svoje 15. godine"

Šenon Šarp, TV analitičar i čuveni NFL igrač, podelio je zanimljivu priču iz svog života.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Joe Robbins/Getty Images
Photo by Joe Robbins/Getty Images

Šenon Šarp je bio gost podkasta "All The Smoke" čiji su autori bivši NBA igrači Met Barns i Stiven Džekson.

Šarp važi za jednog od najboljih tajt end igrača u istoriji NFL i bio je trostruki šampion i član je Kuće slavnih, a u "All The Smoke" otkrio je zanimljive stvari iz svog detinjstva.

"Moj brat i ja smo odrasli u kući od 1.000 kvadrata koja je imala cementiran pod, nije bilo parketa, nije bilo ničega. Krov je bio takav da sam noću mogao da vidim zvezde. Moj brat i ja smo imali samo jedan cilj: Da babu odvedemo iz te kuće", počeo je priču Šenon Šarp.

"Novac mi je bio važan zbog toga šta sve mogu da uradim za svoju porodicu. Zamislite sreću moje babe koja posle 66 godina ulazi u krevet koji ne bude skroz mokar kada padne kiša. To me je motivisalo. Ona je znala da umota 5 dolara u novine i da mi to pošalje dok sam bio na koledžu. Kada sam došao na koledž nisam imao kofer, nego sam nosio one velike karirane torbe za pijacu. Moja baba je meni bila sve. Spavali smo u istom krevetu do moje 15. godine. Nisam izašao iz njenog kreveta sve dok moj brat nije otišao na koledž", iskren je gospodin Šarp.