Stefan Mihajlović: Sazreo sam kao čovek i sportista

Fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović rekao je da je to što je trenutno najbolji strelac Superlige pokazuje da je sazreo i kao čovek i kao sportista.

MTIzvor: B92, Beta
Podeli
Vanja Keser/STARSPORT
Vanja Keser/STARSPORT

"U životu sam imao brojne pehove, koje sam prebrodio i postao sam bolji i jači. Posebno sam zahvalan prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu i direktoru kluba Dejanu Propadalu na prilici koju su mi pružili da u potpunosti pokažem ko sam i šta sam", rekao je Mihajlović za klupski sajt.

Mihajlović, koji je letos potpisao ugovor s Radničkim, sa devet postignutih golova trenutno je najbolji strelac domaćeg šampionata.

"Radnički sam odabrao jer je jedan od tri najbolja kluba u Srbiji. Reč je o odličnoj i stabilnoj ekipi, u kojoj vlada dobra atmosfera i koja uvek igra na pobedu i gol više", rekao je Mihajlović.

Na pitanje da li je pre dolaska u Radnički verovao da će postati najbolji strelac lige, Mihajlović je naveo da je uprkos svemu što mu se dogodilo u životu verovao u sebe.

"Sazreo sam, a na mom primeru i mlađi mogu da vide da i pored svih problemima moraju da veruju u sebe i da nikada ne odustaju", rekao je on.

Centarfor Nišlija govorio je i o tome da li ga dotiču tabloidni medijski natpisi o njemu. Istakao je da je ružno što pišu da je ubica, ali da se trudi da to ne utiče na njega i njegovu igru.

"Imam prošlost kakvu imam, ali ja sam pre svega sportista. Kao takav navikao sam na svakakve pritiske. U tom smislu ne mogu takvi medijski natpisi da me poremete, već samo da me nateraju da budem još bolji i da pokažem da su Tončev i Propadalo imali razloga da mi veruju i da ću u potpunosti opravdati njihovo poverenje", zaključio je Mihajlović.

strana 1 od 2 idi na stranu