"Nisu oni Anderleht ili Briž – mi smo Partizan" VIDEO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da poštuje ekipu Šarlroa i da očekuje intenzivnu i zahtevnu utakmicu.

MTIzvor: B92, Beta
Podeli
Starsport
Starsport

"Nisu oni Anderleht ili Briž i ne treba... Mi smo Partizan. Sav respekt. Oni su u dobroj situaciji, dobro igraju, imaju samopouzdanje i videćemo", rekao je Stanojević dan pred put u Belgiju.

Partizan će u četvrtak igrati protiv ekipe Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Imaju jak intenzitet, snažniji su, fizički su dobre konstitucije. Dobra, organizovana ekipa, koja je u dobrom trenutku i pravom momentu", kazao je Stanojević.

On je naveo da očekuje drugačiju utakmicu od onih koje je Partizan igrao do sada u sezoni.

"Biće drugačija utakmica, intenzivnija i zahtevnija. Ne znate kako će i u kom pravcu da ide, ali je sigurno da će biti drugačija nego ove do sada", naveo je trener Partizana.

Partizan je imao grupni sastanak pre utakmicu, Stanojević će održati i individualne, i istakao je da su crno-beli spremni za duel.

Stanojević je rekao da se nada da će svi igrači biti spremni.

"Umar Sadik nije na 100 odsto, Aleksandar Lutovac ima temperaturu... Sejduba Suma se vraća, nije u pravom ritmu. Samo da budemo zdravi, da svi budemo tu. Nadam se da ćemo svi biti spremni za utakmicu", rekao je Stanojević.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 19.00 u Belgiji.

strana 1 od 3 idi na stranu