UEFA pokrenula postupak protiv Zvezde zbog Ibrahimovića

Crvena zvezda se nalazi pred kaznom zbog uvreda prema Zlatanu Ibrahimoviću od strane pojedinca iz lože stadiona "Rajko Mitić".

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

UEFA je zbog toga pokrenula istragu nakon prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana u Beogradu.

Na zvaničnom sajtu Evropske kuće fudbala je objavljeno da je pokrenuta disciplinska istraga, ali ne i decidno zbog čega, već da će više informacija biti dostupno uskoro.

"Prema Članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno", navodi se u saopštenju.

Zvezda je prošlog četvrtka odigrala 2:2 protiv Milana, a tokom meča je Ibrahimović trpeo uvrede i povike "Balijo", od strane pojedinca što je i ovekovečeno video-snimkom.

Švedskom napadaču se izvinila i Crvena zvezda, te najavila da će odgovoran za ovaj incident biti pronađen i sankcionisan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu