Savo Milošević dobio sudski spor: Sve se pretvorilo u noćnu moru

Bivši trener Partizana i ljubljanske Olimpije dobio je sudski spor protiv slovenačkog kluba.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Odlukom CAS-a, Ljubljančani će morati da mu plate 311.000 evra, koliko mu je dužna na ime prevremeno raskinutog ugovora.

"Ovo je odluka koju sam očekivao, znao sam da će biti takva, drugačije nije ni moglo da bude, jer je sve na mojoj strani. Olimpija je na sve moguće načine tražila kako da odloži isplatu, ali su i oni znali da će izgubiti pred CAS-om”, rekao je Milošević za slovenačke medije.

Istakao je da mu je sada konačno laknulo.

“Osećam olakšanje. Prošlo je 14 meseci otkako sam otišao i sve se pretvorilo u noćnu moru. Nisam radio 14 meseci, što je loša stvar, ali tako se desilo. Nije bilo šanse da se izbegne ova situacija, iako sam dao sve od sebe da do toga ne dođe. Drugog izbora na kraju nisam imao”.

Napomenuo je da je čak bio spreman da se nagodi sa Olimpijom.

"Prvih meseci nisam pričao ni sa kim iz kluba. Posle toga sam se čuo nekoliko puta sa Igorom Barišićem (direktor kluba, prim.aut), poslednji put pre 15 dana. Iako sam bio spreman da se odreknem dela zahteva, nismo uspeli da se dogovorimo. Ljudi iz Olimpije su se uvek ponašali po sistemu “uzmi ili ostavi ovo što ti nudimo”. Na takav način bilo je nemoguće doći do dogovora”, istakao je Savo Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu