Poznate poslednje vesti o Gudeljovom bratu – Nemanja poslao snažnu poruku

Lepe vesti su stigle iz Španije, pošto je fudbalski klub Kordoba objavio da se srpski fudbaler Dragiša Gudelj nalazi u stabilnom stanju.

Izvor: B92
Podeli
Andrija Sokovic/Starsport.rs
Andrija Sokovic/Starsport.rs

Brat srpskog fudbalera Nemanje Gudelja je hitno prebačen u bolnicu kada se odjednom srušio na terenu.

Prema vestima koje dolaze iz Španije, Dragiši je utvrđen kardiorespiratorni zastoju, ali je noć u bolnici proveo u stabilnom stanju.

"Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napušta stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji", rekao je jedan od ljudi iz kluba.

Najnovije vesti iz Kordobe glase da će Dragiša ostati još jednu noć u bolnici na Odeljenju intenzivne nege, kako bi ostao pod nadzorom lekara.

Dragišin brat Nemanja je na društvenim mrežama postavio sliku gde je uputio veliku zahvalnost svima koji su se brinuli o njegovom bratu.

"Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi", napisao je Nemanja.

Potom je poslao jadnu snažnu poruku

"Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIК VEĆ STOJI!!! JER КAŽU DA NIКAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! ", zaključio je Gudelj

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu