I ovako se populariše domaći fudbal – Panini "pomaže" komšijama

Hrvatski fudbalski savez i kompanija "Panini" sklopili su višegodišnji ugovor na osnovu kojeg će čuvena firma štampati album i sličice sa igračima iz HNL-a.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Tako je "Panini" postala jedina kompanija zvanično ovlašćena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za HNL, navodi se na sajtu Hrvatskog fudbalskog saveza.

Panini će s prodajom svojih prvih službenih kolekcijskih sličica HNL-a krenuti već u decembru.

Cilj ove saradnje je, naravno, popularizacija domaćeg fudbalskog šampionata zemlji zvanično treće reprezentacije sveta.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvata sve ekipe iz HNL-a u sezoni 2023/24, sa četiri stranice posvećene svakom od deset klubova. Sadrži više od 300 sličica, uključujući i više od 40 onih na posebnom holografskom materijalu.

"Sa izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu saradnju sa Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem rangu natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svetskog lidera u svom sektoru garantuje da će zvanični album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima", rekao je predsednik HNS-a Marijan Kustić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu