"Otpušten sam na slobodan dan"

Raning bek Los Anđeles Remsa Tod Gurli dobio je otkaz i postao slobodan igrač, pa je potom potpisao ugovor sa Atlanta Falkonsima.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. "Kliknuce" samo ako mu izraste NOVO koleno!?!?!
  Pa zato su ga i otpustili!!!!
  Ne zato sto su ludi u LA, nego sto BAS NIKO nije hteo njegov ugovor (koji je jedan od najvecih za RB u ligi) a njegova kolena, na zalost NE POSTOJE od pre godinu dana! Ne moze da sastavi 3 utakmice!!
   (Dachazvezda, 21. mart 2020 07:49)

  # Link komentara

 2. @arizona On je potpisao ugovor vredan 60 miliona, a zagarantovano mu je 45
   (Miroslav, 20. mart 2020 21:20)

  # Link komentara

 3. I na rodjendan.
   (CJC, 20. mart 2020 18:55)

  # Link komentara

 4. Nije otpušten nego je “released” iliti oslobodjen, jer da je danas bio na active man roster, onda bi mu ceo ugovor morao da se isplati, ovako samo “guaranteed money”, što je u njegovom slučaju negde oko 5 miliona. Za razliku od NBA, u NFL-u ugovori nisu u potpunosti garantovani. Ako tim više ne želi igrača, prva opcija mu je trejd, i to ili za igrača koga žele ili za draft pikove. U ovom slučaju to je bilo nemoguće zato što je Tod imao ogroman ugovor za running back-a, pa je jedina opcija timu bila ili da restruktuira ugovor ili da ga oslobodi. Po meni odličan dodatak za Atlantu, ovo je inače njegov dom sa obzirom da je igrao za Georgia Bulldogs na koledžu, a čvrsto verujem sa ako bude imao izmedju 15-20 nošenja da i dalje može biti veoma produktivan.
  (ArizonaOrthodox, 20. mart 2020 18:02)

  # Link komentara

 5. Falconsi sada imaju ubitačan napad:

  Mat Ryan QB
  Julio Jones WR
  Tod Gurley RB

  Biće fantastično gledati Atlantu ove sezone,
  (0.0, 20. mart 2020 17:03)

  # Link komentara