1. valjda pobedi neku od zvezda. po prvi put u njenoj istoriji
  (boki, 1. jun 2020 21:33)

  # Link komentara

 2. Звездаш сам, упознао сам игром случаја, и лепо попричао са г. Милојевићем, човек је краљ,и апсолутно сам га разумео зашто је био у Меги,имао је одрешене руке,да се "игра", развија себе и кошаркаше, његовим неким речима,живео је сан, уживао. Сада је итекако зрео за нове изазове. Срећно
   (Искрено збуњен, 1. jun 2020 18:08)

  # Link komentara

 3. @Twx Willer

  Iz FMP-a nikada nije izasao ni jedan reprezentativac. Reprezentativac se postaje kad igras za reprezentaciju, a to FMP-ovi igraci nikada nisu bili/radili. Druga je prica odes iz FMP-a, predjes u neki drugi klub, pa onda dodjes kod Dude ili Duleta pa onda pocnes da igras u kontinuitetu za reprezentaciju. Repeezentativac si postao kod onog kod koga si dosao dok reprezentativac jos nisi bio. FMP nema takve slucajeve. Ili mozda ima samo slucajeve.
  (Maradona i Roberto Duran, 1. jun 2020 17:17)

  # Link komentara

 4. U Denver odmah..
  (Hulk, 1. jun 2020 16:48)

  # Link komentara

 5. Dva dobra čoveka Deki i Vlade ali izuzetno mladi za trenerske uloge no' pred njima još vreme radi za usavršavanje svog zanata.
  (Poštovalac igre, 1. jun 2020 15:41)

  # Link komentara

 6. @mare
  Mega je osvojila kup a Borac za svo svoje postojanje nikada ništa!!! Pa i dalje pričajte kako Megu ne zanima rezultat a Borac i slične ekipe zanima.
  (XXL, 1. jun 2020 15:17)

  # Link komentara

 7. Cela filozofija Mege daj igračim maksimlnu slobodu da rade šta god hoće, neka imaju statse pa da se prodaju...ekipa kojoj je rezultat nebitan.
  Gde to ima?
  Klub bez tradicije,bez navijača,bez rezultatakog imperativa sramno je to.
  (mare, 1. jun 2020 13:53)
  E pa vidiš Mare,nama brate nište ne valja.Ne valja što Zvezda i Partizan forsiraju strane igrače a klub kao Mega,iako menadžerski upravo forsira mlade igrače dajući im punu slobodu a samim tim i šansu da se vidi ima li šta od njih ili nema.Ne mora svaka ekipa da juri rezultat.Seti se samo FMPa /a Mega je u suštini njihova kopija/ od pre 20-25 godina.Koliko je iz tog FMPa izašlo reprezentativaca.Svakako je Mišku a i ranije Čoviću osnovni motiv bio profit ali kada to nije u suprotnosti sa opštim razvojem košarke u Srbiji ne vidim u čemu je problem.Možda je Miškova greška što nije preuzeo neki tim sa tradicijom i navijačima ali bez novca tipa Valjeva,Čačka ili Kraljeva.
  (Tex Willer, 1. jun 2020 15:02)

  # Link komentara

 8. Vrhunski potez dovesti trenera koji nije prepoznao Bogdana Bogdanovića da razvija mlade igrače.
  Bravo !!!
  (Vlada, 1. jun 2020 14:35)

  # Link komentara

 9. Listen bre!
   (Luiz, 1. jun 2020 14:15)

  # Link komentara

 10. Vlada je odlican trener I Mega sigurno nije pogresila kad je njega izabrala,Milojevicu sve najbolje u sledecem trenerskom poslu.
   (kralj, 1. jun 2020 14:03)

  # Link komentara

 11. Deki je velika legenda, veliki igrac i trener. Radio sam gomilu njegovih utakmica i to je bilo neverovatno dobra kosarka. Steta sto nije ima u Megi par iskusnijih i skupljih igraca cudo bi napravio. Nadam se da ce doci kao zamena za Sakotu, da ce Covic da iskoristi njihove prijateljske odnose da ga dovede. Deki je sazreo u jednog zaista kvalitetnog trrenera i treba da se okuša u EL.
  (kosarkas, 1. jun 2020 13:59)

  # Link komentara

 12. Pametan potez Milojevica. Videlo se zasicenje na obe strane. Puno uspeha Dekiju!
  (NR, 1. jun 2020 13:53)

  # Link komentara

 13. Šta traži Mega u sportu klasičan menadžerski klub. Draže mi je da vidim Borac u ABA jer dole se živi za košarku. Cela filozofija Mege daj igračim maksimlnu slobodu da rade šta god hoće, neka imaju statse pa da se prodaju...ekipa kojoj je rezultat nebitan. Pa oni samo zauzimaju nama jedno mesto u ABA ligi.
  Gde to ima?
  Klub bez tradicije, bez navijača, bez rezultatakog imperativa sramno je to.
   (mare, 1. jun 2020 13:53)

  # Link komentara

 14. Miloje, vrati nam se nekad.
  (toto ko tunjo, 1. jun 2020 13:39)

  # Link komentara