1. Gore glavu Coa legendo i samo napred. Uzeo si trofej sa Legijom u teškoj i jako čudnoj sezoni koja se nikada više neće ponoviti. Bila je duga sezona a samim tim i veoma malo vremena za pripreme za novu sezonu.Vidi se da nema podrške od predsednika a posle svega šta je ovaj stručni štab prošao i doneo titulu u onako teškoj sezoni je zaslužio mnogo više poverenja. Ali opet to govori o karakteru predsednika. Samo napred Vukoviću i oderi ih bar za pare kad se plaše da te podrže posle svega što si učinio za klub i kao igrač i kao trener!
   (pfc, 20. septembar 2020 21:47)

  # Link komentara

 2. Navijači ko navijači prave pritisak i čim se izgubi jedna ili dve utakmice sve zaboravljaju.Sve one koji su kratkog pamćenja treba podsetiti da je titula u prošloj sezoni osvojena nikad ubedljivije ali i uz trofej afirmisano nekoliko mladih igrača koji nisu dobijali šansu dok im Vuković nije dao minute.Karbovnik (postao reprezentativac i verovatno ide u Napoli) Sliš,golman koji je branio prošle sezone postao je reprezentativac i prodat Monaku za 7 miliona evra, Rosolek špic 19.god.....to sve govori da nije do trenera nego da im treba vremena da se slože kockice. Drugim rečima treba im podrška od predsednika i sportskog direktora a to nemaju i to naravno osećaju i igrači. Odugovlačilo se sa pojačanjima i produžavanjem ugovora sa važnim igračima a vremena je malo i sada se to vraća. I pored svega opet im je start u prvenstvu bolji nego prošlih sezona a vrlo dobro znamo kako se prošla završila.
   (vošić, 20. septembar 2020 19:16)

  # Link komentara

 3. Aco im je prošle sezone u svom prvom samostalnom vođenju ekipe doneo titulu par kola pre kraja prvenstva,perspektivan je trener i treba ga istrpeti,Legija ima svetlu budućnost pod njegovom palicom.
   (Realno, 20. septembar 2020 18:32)

  # Link komentara

 4. Ah ta Omonia, trese stolice istocnim velikanima. Na putu ka Ligi sampiona prvo Legija stradala u produzecima pa onda Crvena Zvezda izbacena na penale. Stankovica spasava dobar start u ligi, dok Vukovicu ni to ne ide u prilog, 5 golova kuci primili u dva kola.
   (Westy, 20. septembar 2020 17:47)

  # Link komentara

 5. kompleksas
   (dzony, 20. septembar 2020 17:10)

  # Link komentara