1. Ajde malo realnosti ovaj Liberac nije bolja ekipa od Javora samo što protiv javora nije bio ni upola sastavljen tim zvezde pa nismo imali šuta u gol u 1.poluvremenu protiv javora sa Benom u špici druga je stvar kad staviš jednog Fačinelija na samu špicu i dobije sve duele primi svaku loptu radi se o odičnom igraču samo njega staviš van i više nema igre inače Benu je ovo posle dugo vremena dobra utakmica jer se našao na pravom mestu prvo onaj prodor Kataia pa odbijenac lopta koja je došla na kraju na 5.metara od gola i Ben je pogodio drugi isto sa 5.metara pravi gol iz akcije je dao Fačineli glavom večionu poosla su odradili igrači sredine sa Kataijem i Fačinelijem uz odličnog Ivaniča i Rodiča sve su to igrači koji nisu igrali protiv Javora i protiv javora je odbrana delovala odlično ali nismo imali Ivaniča Rodiča i Fačinelia koji otvara prostor dok je levog beka igrao onaj mladi igrač koji nema ni snagu ni brzinu Rodiča koji je sasvim dobar igrač ako ima pravog igrača uz sebe poput kataia tada se Rodič može otvarati jer je izuzetno brz.ovo treba biti kostur jedino što bi menjao jeste Milunoviča Pankovim.
  (slaviša šmigič, 30. oktobar 2020 09:16)

  # Link komentara

 2. Problem kod nas je što se trener menja nakon dva poraza, pa to prouzrokuje "uzdržan" fudbal.

  Što se formacija tiče, može bunker da se igra i sa 4-3-3.... sama formacija se postavlja na osnovu ideje trenera za pozitivnu i negativnu transformaciju i rotaciju igrača.
  U tom slučaju 4-2-3-1 može da bude ofanzivniji od 4-4-2, sve zavisi od zamisli i zadataka koje trener daje igračima.
   (joy, 30. oktobar 2020 09:15)

  # Link komentara

 3. (Mik jug, 30. oktobar 2020 08:31)

  Kako to nekog da nateraš da igra formaciju 4-3-3?
  Kod nas je veliki strah od neuspeha. Neće trener i igrači da igraju otvoreno da ih drugi ne bi napunili. Onda im odmah sleduju kazne, otkazi, lošije se prodaju dalje. Treba menjati čitav sistem postavke i načina igranja. Tako naviknu skoro svi naši igrači i treneri da igraju bedno i defanzivno za razliku od na primer Hrvata. A ovi naši uopšte nisu loši nego usađen mentalitet za 0:0 neku kontru, penal, krljanje, vraćanje lopte nazad.
   (Z.Dj, 30. oktobar 2020 08:45)

  # Link komentara

 4. Svaka čast komšije.
  Gledam onu našu tužnu ligu, eto na primer, Zvezda prošlu igrala sa Javorom 0:0, a sada dobila 5:1 u Evropi. Zbog čega? Problem je sto mali broj timova iz naše lige dođe da se nadigrava, većina se brani, ubiju fudbal, ubiju sve. Valjda im je cilj da se dokažu protiv Prtizana i Zvezde, pa onda upru kao volovi. To bi trebalo menjati u sistemu, kao u Belgiji pre 10-ak godina. Svaki tim je morao igrati formaciju 4-3-3 i onda nema bunkera. Ovo kod nas je sve, samo nije fudbal. Gledao sam Zvezdu sinoc, nije Liberec lošija ekipa od Javora, Radničkog, Metalca... naprotiv, mnogo je bolja ekipa, nego su ljudi dosli da pobede i dobili 5 komada.
  (Mik jug, 30. oktobar 2020 08:31)

  # Link komentara