1. Sve je krenulo nizbrdo od Bosmana , pa preko "lige sampiona" gdje ucestvuju timovi koji nisu sampioni.Tako su se unistavali pojedini timovi , a drugi gurali , gle cuda , takodje zarad novca.Neravnopravnost , dvostruki arsini , guranje na silu pojedinih i kada to na terrnu nisu zasluzili...UEFA je uzimala ogroman novac , a zbog toga je podilazila bogatima , pa je realno bili da se "bogati" zapitaju zasto ce im ta UEFA uopste kada bez nje jos veci komad kolaca mogu dobiti?!

  Tek je nebuloza zabrana igranja za nacionalne selekcije igracima timova koji su se odmetnuli.Ako misle da ce vecina igraca odbijati da igraju za vise novca u tim klubovima , zato sto nece moci igrati za reprezentaciju , tu im tek logika ne pije vodu.Na kraju ce samo biti kaznjenr nacionalne selekcije , da ce se na kraju i nacionalne lige okrenuti protiv UEFE.Naravno ne svi.Bice reprezentacija koje ce profitirati , jer nemaju tako kaznjenih igraca.
  U neku ruku mi je i drago sto ce UEFA izvisiti.Korumpirane birokrate za svoj dzep.Zato sto ste na onakav nacin Zvezdi zabranili da igra u Beogradu , kao aktuelni evropski sampion , zato sto ste iskljucili Jugoslaviju sa EP92 i Dance , osvajace tog EP , ubacili mjesto nas , pa sve do silovanja prava i uguravanja *Kosova u tu vasu banditsku organizaciju...E naka vam se ovo desava , fudbal propasti nece ali ce vas glava boljeti zbog vasih , manje punih , lopovskih dzepova!!!
  (Ne znam o čemu se dešava, 19. april 2021 11:07)

  # Link komentara

 2. Deni, 100% si u pravu i svako normalan se slaže sa tobom. Ali nasuprot tome imaš zagarantovane pare iz Kine, Katara, sa Tajlanda itd. Igraće se u Dohi, Nju Jorku, Toliku i Melburnu pred punim stadionima poluzainteresovanih "navijača". Ta imena klubova će biti samo marke i neće označavati nikakvu geografsku pripadnost. Tužno ali istinito.
  (Karlo Prvi, 19. april 2021 09:19)

  # Link komentara