1. Naime originalna izjava glasi "Hleba,igara i krvi". To je „orginalna“ izjava u Srbiji, a svi znamo koliko orginal ili istina vrijede u Serviji.
  Orginalna izjava rimskog pisca satiričnih umotvorina, Decimusa Iuniusa Iuvenalisa, glasi: „panem et circenses“, što znači kruha i cirkusantskih igara.
  Pozdrav iz Bosne ponosne!
  (Pozdrav iz Bosne ponosne!, 22. april 2021 09:15)

  # Link komentara

 2. @suporter.
  Croatu,priču o kruvu i igrama si plasirao bez onog najbitnijeg, a to je krv.
  Naime originalna izjava glasi "Hleba,igara i krvi".
  Plašim se da će krv biti tvoja i tvojih pajtosa kada krenete kako kažeš da palite stadione.
  Koji uzgred nisu vaši,nego su naši.
  Ovo" naši" se odnosi na nas normalne.
  Još nešto, mani me te komunističke demagogije. Sve je na prodaju, samo se čeka prava cena.
  A sad nazad u 3 "lijepe vaše" materine.
  (Čeki opinionista del cazzo, 21. april 2021 08:41) # Link komentara

  Kad se pojaviš na tom stadionu, onda će isti biti TVOJ. Do tada pitaj ekipu delija i grobara - tko je glavni na stadionu - ti "normalan" (kako kažeš), ili oni ("nenormalni"? pretpostavljam, kad si već tako napisao). Pa kad vidiš s njima njihov stav i kada ti odgovore čiji je stadion, onda možemo dalje razgovarati.
  A "tvoj" sigurno nije stadion u ZG ili Splitu, a tu se pitamo MI čiji je stadion, što ćemo s istim, sigurno mi ti nećeš objašnjavati čiji je stadion u MOM GRADU.
  Inače, ovo ti je stav svih NAVIJAČA ( "i normalnih i nenormalnih") po cijeloj Europi - da se ta liga NEĆE IGRATI, a ti ako misliš drugačije, evo, idi svojima (Delije i Grobari) objasni što oni trebaju raditi u ovoj situaciji. Siguran sam da će te saslušati ;) kao ODANOG, PRAVOG navijača kluba, koji "visi" na svakoj utakmici svog voljenog kluba. Btw...ne znam odakle si ubacio ono - KRV (kruha, igara i "krvi")...to samo ti znaš gdje piše.
  (Supporter, 21. april 2021 14:11)

  # Link komentara

 3. Mislim da je vise od cetiri stranca po ekipi vise nego dovoljno jer u protivnom ekipa gubi svoje nacionalno obelezje .
  (Aleksandar, 21. april 2021 12:10)

  # Link komentara

 4. Pa naravno nikad nije ni mogla da postoji. Problem je što su je Englezi izmislili a sada su izašli. Odvratni licimeri kao i uvek. Ne umeju ni iza svojih odluka da stoje.
  (Dex, 21. april 2021 11:37)

  # Link komentara

 5. @Mali Hijavata

  Real a pogotovu Barselona su pred bankrotom.

  U Barseloni je toliko očajna situacija da možeš da očekuješ baš tektonske poremećaje koji će se odraziti i na košarkašku sekciju.
  Iplaćivaće naredne 5 godina ovu 2021.

  Što se tiče Junajteda jeste im samo juče pala akcija za 6,6% ali čisto da ne lupetaš Man Unt je najvredniji fudbalski klub na berzi i on od svih ovih klubova ima najjače trište već godinama.
  Prosto prvi su klub koji je izašao na berzu i prvi klub koji je dobio AAA akcije.
  Blago rečeno Bogovi su u Aziji gde Španci tek poslednjih godina hvataju korak.
  ManUnt to radi već dugo dugo jer je imao bezobrazno dobru marketing službu.

  Bilo kako bilo svi će osetiti krizu i moraće da krešu budžet ali za Barselonu nisam živ da će preživeti u ovom obliku.
  (Mohikanac, 21. april 2021 09:44)

  # Link komentara

 6. Sad ce svajcarski model od sledece sezone, sve ovo je bilo da se to ubrza bez pobune i trzavica
  (trisa, 21. april 2021 07:33) Ko je igrao šah, zna da je švajcarski model odličan. U svakom kolu igraš sa onim ko ima bodova koliko i ti. Tako ćeš na početku igrati i sa jačima, a posle sa ravnima sebi. Tako te tabela tačno izniveliše na mesto koje ti pripada po kvalitetu. Ja očekujem da će biti još uzbudljivije nego do sada.
  (cinik ovdašnji, 21. april 2021 09:35)

  # Link komentara

 7. Fudbal je u početku igrala sirotinja , a gladali ga bogataši. Danas ga gleda sirotinja , a igraju bogataši. Paradoks je da se na kraju ipak pita sirotinja. Da bi bogataši uzeli velike pare od fudbala , sirotinja mora da dođe na utakmicu i kupi karte, mora da gleda tv prenos u što većem broju zbog visine TV prava, mora njih na milione da kupuje dresove najpopularnijih fudbalera i kad padne "mrak" da odigraju kladionicu. Eee za ceo krug im ipak treba sirotinja tj. masovnost. Elite nema bez para, a sirotinja neće Super ligu. A kad neće , nema ni novca po svim osnovama zarade na fudbalskoj publici. Tako da Super liga preminu pre nego što je prohodala.
  (VUK, 21. april 2021 08:56)

  # Link komentara

 8. Perez napravio dugove Realu, naduvao cene fudbalera tako da gurne i druge klubove u problem i sada preko grbace fudbala hoce da se cupa. Da odvede fudbal iz Evrope u Kinu; Singapur i SAD. NEEEEE MOZEEEE!!!
  (zmajognjeni, 21. april 2021 08:12)

  Najdužniji su Čelsi, Junajted i Liverpul. A Liverpulu i Junajtedu će gazde da odlepršaju, jer više nema smisla ulagati u nešto što reketira UEFA.
  Real i Barselona nikada neće imati problem. Njih podržavaju državne banke. Bajern je monopolista u Nemačkoj, a PSŽ i Siti su deo arapske investicije u UEFA. To su i pet klubova medju kojima će biti takmičenje za prvaka Evrope u sledećih deset godina. Biće jako zanimljivo. A u svojim ligama, koje su tako "hrabro" odbranili, izvodiće B timove. Jedino što je dobro, to je što će transferi otići znatno dole.
  (Mali Hijavata, 21. april 2021 08:49)

  # Link komentara

 9. @suporter.
  Croatu,priču o kruvu i igrama si plasirao bez onog najbitnijeg, a to je krv.
  Naime originalna izjava glasi "Hleba,igara i krvi".
  Plašim se da će krv biti tvoja i tvojih pajtosa kada krenete kako kažeš da palite stadione.
  Koji uzgred nisu vaši,nego su naši.
  Ovo" naši" se odnosi na nas normalne.
  Još nešto, mani me te komunističke demagogije. Sve je na prodaju, samo se čeka prava cena.
  A sad nazad u 3 "lijepe vaše" materine.
  (Čeki opinionista del cazzo, 21. april 2021 08:41)

  # Link komentara

 10. celsi je igrao sa brajtonom 0:0, ne sa barnlijem. aman vise...
  (el capitano, 21. april 2021 08:38)

  # Link komentara

 11. 2 grupe po 3 tima.
  Svako sa svakim roka 50 nedelja.
  51.nedelja polufinale,
  52-ga finale.
  (Fina jedna priča, 21. april 2021 08:25)

  # Link komentara

 12. @FIBA reaguj, sad je vreme, da počistiš onaj šljam od ULEB-a!
  (Rade, 21. april 2021 08:19

  Ne znam od kada pratiš sport, ali nema gore organizacije od FIBA-e.
  (Randy Marsh, 21. april 2021 08:25)

  # Link komentara

 13. UEFA je izmanipulisala ljude, kao sad su odjednom važne vrednosti, tradicija,navijači itd. A postavlja se pitanje ko je uništio Seltik,Valensiju,Crvenu Zvezdu,Partizan,Ajax,PSV,Feyenoord, Steau,HSV,Nottingem Forrest? Pa ista ta UEFA, i zašto sada ne puste ove klubove da odu? Pa zato što su svesni da im oni donose najviše novca i ne žele da ostanu bez toga zato se služe svim vrstama pritisaka da spreče osnivanje te lige. Jer da je njima stalo do tradicije i do te priče da fudbal pripada svima oni bi pustili ove bogate da odu što bi manjim klubovima dalo veće šanse da naprave uspeh u LŠ.
  (Extreme, 21. april 2021 07:40)

  Izjava tipa ajmo uzeti Boltu pravo na takmičenje, da bi drugi imali šansu za osvajanje.
  (qwert, 21. april 2021 08:09)

  Promašena poenta, niko njih ne tera sami hoće da idu.
  (Extreme, 21. april 2021 08:22)

  # Link komentara

 14. FIBA reaguj, sad je vreme, da počistiš onaj šljam od ULEB-a!
  (Rade, 21. april 2021 08:19)

  # Link komentara

 15. Perez napravio dugove Realu, naduvao cene fudbalera tako da gurne i druge klubove u problem i sada preko grbace fudbala hoce da se cupa. Da odvede fudbal iz Evrope u Kinu; Singapur i SAD. NEEEEE MOZEEEE!!!
  (zmajognjeni, 21. april 2021 08:12)

  # Link komentara

 16. UEFA je izmanipulisala ljude, kao sad su odjednom važne vrednosti, tradicija,navijači itd. A postavlja se pitanje ko je uništio Seltik,Valensiju,Crvenu Zvezdu,Partizan,Ajax,PSV,Feyenoord, Steau,HSV,Nottingem Forrest? Pa ista ta UEFA, i zašto sada ne puste ove klubove da odu? Pa zato što su svesni da im oni donose najviše novca i ne žele da ostanu bez toga zato se služe svim vrstama pritisaka da spreče osnivanje te lige. Jer da je njima stalo do tradicije i do te priče da fudbal pripada svima oni bi pustili ove bogate da odu što bi manjim klubovima dalo veće šanse da naprave uspeh u LŠ.
  (Extreme, 21. april 2021 07:40)

  Izjava tipa ajmo uzeti Boltu pravo na takmičenje, da bi drugi imali šansu za osvajanje.
  (qwert, 21. april 2021 08:09)

  # Link komentara

 17. Ovo mi ne izgleda samo kao borba za fudbal. Ova borba je više od toga.
  (Zvezdaš, 21. april 2021 08:09)

  # Link komentara

 18. OTERAJTE BARTOMEUA IZ EVROPSKE KOŠARKE!!!!
  (Dr Joe, 21. april 2021 08:01)

  # Link komentara

 19. Ovo je san, hvala Florentinu Perezu zbog ove banalne super lige konačno smo se oslobodili Vudvorda mi navijaci Manchestera Uniteda, sada se vidi da su engleski navijači pravi navijači za razliku od navijaca Reala!
  (marko, 21. april 2021 08:00)

  # Link komentara

 20. To što su pokušali najbogatiji klubovi da urade je SRAMOTA. Perez kaže da fudbal umire i da ga oni spašavaju. Ako fudbal umre to će biti zbog takvih kao što je on i njihove pohlepe. Da stvarno žele spsiti fudbal onda bi isti ti vlasnici klubova sjeli na jednoj večeri i dogovorili se o tome da ne se ograniče sredstva za transfere i provizije menadžerima. To je glavni problem u fudbalu. Naravno da su klubovi u ogromnim dugovima kada se već godinama ponašaju kao pijani milijarderi (transferi od 100-150 mio EUR, prosječne igrače plaćaju po 80 mio EUR, Raiola je uzeo oko 40 mio EUR od transfera Pogdbaa...). Barcelona ne može vratiti Neymara ispod 250-300 mio EUR, a Mbappe košta takodje oko 200 mio EUR. Gospodo, najpre to uredite pa onda pričajte o spasavanju fudbala!
  (Mariborcan1970, 21. april 2021 07:58)

  # Link komentara

 21. Pobedio Putin! Naredio Romanu da bojkotuje, i sve propalo!
  (Slavko, 21. april 2021 07:48)

  # Link komentara

 22. Ograničiti visinu ugovora, u svijetu nažalost postoji mnogo gladnih koje niko ne želi da nahrani, a postoje i milijarderi koji neznaju šta će od para, pa ajd probamo nešto i zeznemo ligu šampiona previše je popularna u svetu, da to iskoristimo i zaradimo još ali ako i ne uspemo nisu im to neke pare. Pokvareni svet kao sa kakaom od pre par godina, uzeše milijarderi od svakih 100 g , 20 g sebi čokolade da uvećaju svoje milijarde.BEZOBRAZLUK ČIST umesto svojim parama da olakšavaju život na planeti, oni samo uvećavaju svoj kapital na račun običnih ljudi. POKVARENJACI BOGATI. REVOLUCIJA JE NEOPHODNA SVET JE IZOPAČEN.
  (Tek onako, 21. april 2021 07:47)

  # Link komentara

 23. Nema bez Nemaca se ništa u Evropi odlučuje
  (Biftek, 21. april 2021 07:44)

  # Link komentara

 24. Kakav su 'mamac' progutali ameri, sad je jasno sto se sve ovo radilo, da bi neki klubovi menjali vlasnike i vlasnicki kapital, to jest da bi englezi 'izbacili' amere iz svojih klubova, uskoro cemo i saznati ko ce biti novi vlasnici nekih engleskih klubova, kroz celu istoriju englezi su najvece spletke pravili, ovo je za njih maciji kasalj...
  (cvarci i kavurma, 21. april 2021 07:41)

  # Link komentara

 25. Ovo je debakl jedne ideje. Evropski fudbal je temeljen na protoku klubova, napretku. I to je u srži svega. Čelzijev navijač je uz njega i u drugoj ligi i kad je prvak.
  (Kostajnica, 21. april 2021 07:40)

  # Link komentara

 26. UEFA je izmanipulisala ljude, kao sad su odjednom važne vrednosti, tradicija,navijači itd. A postavlja se pitanje ko je uništio Seltik,Valensiju,Crvenu Zvezdu,Partizan,Ajax,PSV,Feyenoord, Steau,HSV,Nottingem Forrest? Pa ista ta UEFA, i zašto sada ne puste ove klubove da odu? Pa zato što su svesni da im oni donose najviše novca i ne žele da ostanu bez toga zato se služe svim vrstama pritisaka da spreče osnivanje te lige. Jer da je njima stalo do tradicije i do te priče da fudbal pripada svima oni bi pustili ove bogate da odu što bi manjim klubovima dalo veće šanse da naprave uspeh u LŠ.
  (Extreme, 21. april 2021 07:40)

  # Link komentara

 27. Sad ce svajcarski model od sledece sezone, sve ovo je bilo da se to ubrza bez pobune i trzavica
  (trisa, 21. april 2021 07:33)

  # Link komentara

 28. Konačno glas razuma!
  (Stanislav, 21. april 2021 07:32)

  # Link komentara

 29. Meni stvarno nije jasno da li vi stvarno mislite da su navijaci i mediji unistili SUPERLIGU.Oni su samo marionete koje su izmanipulisane od strane UEFE koja navodno cuva fudbal???koji fudbal???ovakav fudbal kakav je danas i zadnjih nekoliko godina.Ljudi shvatite da sport kao sport ne postoji vec dugo ,iza svega stoje pare i kladionice.Sve je to jedan veliki paravan za pranje pare
  (šle, 21. april 2021 07:27)

  # Link komentara

 30. Naravno da će ovih 6 klubova da odustanu, i treba da odustanu jer igraju premier ligu koja je bolja od ove super lige.
  (patriota, 21. april 2021 07:24)

  # Link komentara

 31. Ovako treba i u Evroligi.
  (LorD, 21. april 2021 07:23)

  # Link komentara

 32. Pa opet se pokazalo koja liga je iznad svih i gde se igra najbolji fudbal i gde se navijac najvjse ceni. Sramota jeste sto je 6 engleskih timova pristalo na ESL, ali svi imaju vlasnike levate pohlepne. Samo sto je razlika to sto su se igraci i neki treneri (koliko sam video Klop i Gvardiola) otvoreno pobunili, a ne vidim da su se ovi po Spaniji i Italiji bunili, niti ce se buniti, jer to i jeste u njihovom fazonu. Citam juce sta je Perez izjavio, kao vise ce para zaraditi, kao kome je zanimljivo gledati Man Utd protiv nekog bezveze engleskog kluba. Dobro nije pomenuo kakva je atrakcija i ludilo gledati Real Madrid - Eibar...
  (kom, 21. april 2021 07:20)

  # Link komentara

 33. Ovako je trebalo da bude i sa Euroleague!
  Medjutim u tom trenutku su u FIBA, kao i sada, sedeli nesposobni i korumpirani ljudi!
  (Prof dr prim genije Dusko Vujosevic, 21. april 2021 07:19)

  # Link komentara

 34. Ljudi sve je ovo namestaljka
  (mikac, 21. april 2021 07:18)

  # Link komentara

 35. Iskoristiti sansu i srusiti Euroleague. Da je FIBA ovako jaka bila ne bi bilo ovog nakaradnog takmicenja. Uspeh mora biti osnova.
  (Borkes

  Ja sam bas pre nekoliko dana napisao da ce tesko ovo da im prodje, jer UEFA im nije slabasna kao sto je FIBA, pa da tako lako proguraju tu kretensku ideju.
  Tome bih dodao i to da jos veci uspeh otporu ovoj idiotskoj ideji ide i navijacima, jer je ipak fudbal "najbitnija sporeena stvar na svetu", i kao takav njegovo navijacko jezgro ima daleko veci znacaj nego sto imaju kosarkaski "fanovi".
  (Gorki, 20. april 2021 22:40)

  Neki i dalje ne shvataju da je Fiba PRODALA "licencu" za Evroligu kompaniji Eca. Okruglo 1 milion evra su uzeli. Evroliga ništa na silu nije radila, ljudi su kupili takmičenje.
  (NoName, 21. april 2021 07:10)

  # Link komentara

 36. Na šta sve ljudi troše svoje vreme i energiju ?
  (N., 21. april 2021 07:08)

  # Link komentara

 37. Sada u stecaj posto svi duguju po milijardu evra.
  (Andrej, 21. april 2021 07:02)

  # Link komentara

 38. Ako tako i treba...mada nije ovo kraj...bice tu jos pokusaja u narednom periodu.
  (majstor, 21. april 2021 07:02)

  # Link komentara

 39. Zluradi komentari na račun Partizana, ne ovog danas koga ne poštujem nimalo, Zvezdu još manje, već što je Partizan bio prvak Evrope 15 minuta, toliko je vodio u finalu protiv Reala. A Zvezda neka vidi sebe kao prvaka iz 1946. Po toj sumanutoj logici i Partizan je od 1946. do 1955. bio prvak Evrope kao najbolji evropski klub tog vremena. Dajte neke smislene i logične komentare, a ne ove zlonamerne. Pozdrav!
  (B.Živković, 20. april 2021 23:19)

  Partizan bio najbolji evropski klub od 1946 do 1955??? Ovi Grobari definitivno nisu normalni. Definitivno.
  (NoName, 21. april 2021 06:57)

  # Link komentara

 40. Fudbal i klubovi !? To bese veš mašina za pranje love? E tu je duština problema.
  (naše će sene ..., 21. april 2021 06:56)

  # Link komentara

 41. Najpotrebnije bi bilo da svaka od federacija izbaci ove klubove iz nacionalnih takmičenja, tada bi se fudbal unormalio i postao neizvesniji, sve je počelo sa abramovićem pa posle arapima i nakraju psž-om. Jednostavno ostali klubovi koji nemaju takve vlasnike nemaju nikakvu šansu
  (gox, 21. april 2021 06:46)

  # Link komentara

 42. Mislite da će desetak hiljada klinaca iz pabova stati na put krupnom kapitalu? Oni su uvek bili u njegovoj službi, a ne da ga ruše.
  (Never Mind, 21. april 2021 02:08)

  Gamestop.
  (Milan, 21. april 2021 06:43)

  # Link komentara

 43. Ono kad navijaci pametuju, a nemaju pojma da ih manipulisu (i UEFA i 'SuperLiga' klubovi)...

  Alo ljudi - pa sve je o parama, ali oni kao 'spasavaju fudbal', i jedni i drugi...

  Ako je do fudbala - ovo bi bilo bolje za 'male' klubove, imali bi 16-20 mocnih rivala MANJE na putu do vrha evropskih (UEFA) takmicenja... E sad da li bi to bilo isto sto se tice 'tezine', prestiza, da li bi to bio pravi vrh - to je drugo...

  UEFA se plasi gubljenja mnogo love, posto bi Super Liga preuzela (verovatno) primat, prestiz i time 'ukrala' VELIKI deo prihoda od TV prava, reklama, sponzora itd...

  Boli ove iz UEFE uvo za tamo neku Fiorentinu ili Everton... njima je da sacuvaju njihove velike prihode, koje izgleda ne vole bas da dele...

  Nije sve ili dobro ili lose, ima i izmedju - kao sto je najcesce u zivotu. Ni jedni ni drugi nisu potpuno u pravu - ali nisu ni potpuno u 'krivu'...
  (TurboNator, 21. april 2021 06:42)

  # Link komentara

 44. Сад ће Руси, Кинези и Арапи да купе те клубове!
  (прле, 21. april 2021 06:32)

  # Link komentara

 45. само плурализам у оквиру комунистичке партије, никако демократија.
  (Вук Караџић, 21. april 2021 06:22)

  # Link komentara

 46. Zabraniti strance,nije to nikakva profesionalna vrednost.
  Vise od godine nisu igrali meni nije nista falilo,Neka kamiondzije ne rade toliko dugo,svi cemo tanko s**ti.Macron rece,radice samo oni sto su neophodni da fonkcionise drzava,bas ti neophodni jedva sastavljaju kraj s'krajem.
  (komsija, 21. april 2021 06:18)

  # Link komentara

 47. Фудбалски дегенерици
  (Поздрав свима у ГамадГраду, 21. april 2021 06:16)

  # Link komentara

 48. Ma nije ovo tacno. Kaze Zeks da rasturaju lopova Ceferina i UEFA, kako je on precizno najavio. A Perez stvorio od Reala instituciju, veliku gotovo ko partizai. Mijarda duga, gore, dole... Pa vjerujete Zeksu valjda...
  (Faruk Hadžibegić, 21. april 2021 05:51)

  # Link komentara

 49. Jednostavno treba odrediti maksimalnu visinu ugovora svesti na razuman nivo onda ce se igraci po drugacijem kriterijumu opredeljivati a ne po materijalnom a to ce smanjiti i troskove klubova a ne ovako po pola miliona nedeljno pa ko moze to da isfinansira
  (Програмер, 21. april 2021 05:44)

  # Link komentara

 50. LJULJAJ JAVOREEEEEEE!
  (🍁, 21. april 2021 05:01)

  # Link komentara

 51. Ja ne razumem zasto je ljudima drago zbog toga sto je ESL propala? pa ovo je bila idealna prilika za manje klubove da se trajno otarase ovih bogatih, tek sada vise nema nade da ce neki manji klub biti prvak Evrope.
  (Guns N Roses, 20. april 2021 23:36

  @gr
  skroz se slazem. 31 god partizan I zvezda nisu usli u top 16. partijska bagra i narko mafija zajedno vodi klubove. odvajanjem velikih bi se napravio prostor za fer ligu ispod najvecih i englezi bez top 6, italijani bez top 3 bi se spustili blizd nama, a samim tim bi partizan i zvezda postali vece mete za investitore za privatizaciju. ovako ćemo čekati jos 50god za novi pokusaj. Tuzno.
  Kazes samo sirotinji da ce bogat da se bogati i ona jadna slepa odmah veruje u 5g, superligu, cipovanje itd.
  (Čika Žika, 21. april 2021 04:51)

  # Link komentara

 52. Sad lepo neka UEFA plati 10 milijardi što ovi klubovi duguju, i Čeferin neka nastave plaćati plate za te igrače iz svoga džepa, pošto sadašnjim gazdama više ne pada na pamet da to čine.
  (Armata, 21. april 2021 04:00)

  # Link komentara

 53. Da su ovako ustali protiv korone,davno bi bila pobeđena!
  (Frenk Duks, 21. april 2021 03:55)

  # Link komentara

 54. Neka proda Barselona pola stadiona i neka vrati dugove i da novi ugovor vernom Mesiju.
  (Fudbal, 21. april 2021 03:28)

  # Link komentara

 55. Pa neka igraju tu ligu Barselona i silni Milan.
  (mia san mia, 21. april 2021 03:26)

  # Link komentara

 56. Kada brod tone, prvo pale miševi..
  (Rookie of Season, 21. april 2021 03:11)

  # Link komentara

 57. Vracamo se da gledamo iste ove u finalu LS.
  I naravno isti taj Real osvaja.
  Narod se buni a ne zna ni sam zasto.
  (Vamos, 21. april 2021 02:52)

  # Link komentara

 58. @amer
  Ajde oladi s tom patetikom. Ispadose Denver i Finiks sirotinja neka, selendre.
  Eno siromasni jadni Denver placa Jokica i Mareja ukupno preko 300 miliona. Zamisli samo tugu, nemaju jadnici vise, siromasni su.
  Njujork Niksi su decenijama medju najgorim ekipama lige, a nema bogatijeg grada od Nujorka. Koliki je San Antonio? A Majami? Boston?
  Odvratna je ta potreba da se neko za koga navijas proglasava slabim, podredjenim, predmetom neke zavere i slicno.
  Ti si u sustini licemer, mrzitelj i kompleksas.
  (ooo, 21. april 2021 02:21)

  # Link komentara

 59. Sada će Ameri, Italijani i Španci da prouče materiju i vide gde su pogrešili. Do detalja će analizirati sve slabosti svog plana i vrlo skoro se vratiti još jači i ozbiljniji. Ameri za 24 sata uruše države, a neće jednu UEFU.
  Ako su oni bacili oko na taj biznis, tako će i biti. Strpljenja i vedećete.
  Ako neko zna da igra prljavo oni su tu apsolutni šampioni.

  Neke od ideja: propuštanje čelnika UEFA kroz toplog zeca, saradnja s vođama navijačkih grupa, kroz ucene UEFE na koje ova ne može pristati, obezbeđivanje političke podrške, podmićivanje čelnika domaćih saveza, još veća količina novca kojem se ne može reći ne itd. Možda krenu i da izuče načine delovanja zapadno balkanskih FS u sprezi s njihovim vlastima i navijačkim grupama.
  Siguran sam da će imperija uzvratiti udarac. Mislite da će desetak hiljada klinaca iz pabova stati na put krupnom kapitalu? Oni su uvek bili u njegovoj službi, a ne da ga ruše.
  (Never Mind, 21. april 2021 02:08)

  # Link komentara

 60. lovac na greške

  ti klubovi uopste nisu puni para, oni su u dugovima do guše,
  da nije masa navijaca sirom sveta kao i arapski,americki,kineski,ruski sponzori svih ovih 12 klubova bi se u roku od 24minuta ugasili.

  mozda od svih ovih po "bogatstvu" malo zaostaju Arsenal i Totenhem.
  (bata bre, 21. april 2021 02:05)

  # Link komentara

 61. Teški idioti. Pa nisu protestirali fanovi nego ruska 5 kolona i plaćene spijunčine postavljene posvuda, a ima ih kao mrava. Stavio si tuđe ispred svojih iz straha, e sad ćeš tek vidjeti sto ti je krah i kraj. Walk alone nabijem te
  (kolonije degena, 21. april 2021 02:05)

  # Link komentara

 62. molim vas, nemojte borbu za spas fudbala obelezavato tim %$@#!?× od znakova " "
  to jeste borba za spas fudbala

  ovi ameri neka osnuju svoje kluboe i nek rade sta im je volja,godinu dana neka to bufu fidbalski klublvi a vec sledece sezone mogu da promene to i da gadjaju pikadu.
  (bata bre, 21. april 2021 02:01)

  # Link komentara

 63. Избацити Реала и Ђубрентуса на 10 година.
  (Павић, 21. april 2021 01:53)

  # Link komentara

 64. Pa neka igraju njih sest sto su ostali, bice vise para za njih, umesto da dele na 12 delova delice samo na sest. Prc!
  (Milosav, 21. april 2021 01:51)

  # Link komentara

 65. smarate sa Premier league ekipama, kao oni nesto spasili, pa oni su u najvecem broju potrcali u Superligu a i najvise su novokomponovanim ekipama tipa City Chelsea i ostali doprineli ludilu sa ciframa i sl. i svemu u sta se fudbal pretvorio
  zivela Calcio romantika
  (MrDjapsy, 21. april 2021 01:47)

  # Link komentara

 66. I ako se jedan po jedan odustaju ja i dalje ostajem stava da svih 12 koji su bili za Super Ligu budu kažnjeni izbacivanjem u niži rang od sledeće sezone
  (Sir i vojna muzika, 21. april 2021 00:47)

  O čemu ti prijatelju pišeš? Ako nisi upućen ne iznosi proizvoljna mišljenja.
  Odakle će da ih izbace? Ne shvataš da su u UEFI i PL sretni kao mala deca jer su zadržali jaka takmičenja i svu lovu koju su imali.

  PL ne bi imala 5 mlrd. funti na 5 god. od TV prava kada bi ovi teškaši igrali u trećoj ligi. Smejem se kada čitam o Leicesteru kao o nekom malom, bednom klubu koji se tuče sa bogatašima i nekad čak i pobedi. Ti bi mogao film o tome snimiti. Jedino bi morao neke podatke falsifikovati radi ubedljive priče.
  Za tvoju informaciju, Leicester je u vlasništvu milijardera s Tajlanda. Prema procenjenom bogatstvu teži je u milijardama od vlasnika Liverpoola.

  Jadan, mali siromašni klub, hajde da mu pomognemo.
  (RedMan, 21. april 2021 01:39)

  # Link komentara

 67. Cista politika
  (Realno, 21. april 2021 01:38)

  # Link komentara

 68. Hahaha ovo je bio poslednji test inteligencije covecanstva. I da, rezultati nisu obecavajuci. Zatvorili ih, unistili im biznise, ne dozvoljavaju im da izadju iz kuce, naili im masku na lice, bombarduju ih korona vestima 24/7, deca im ne idu u skolu, teraju ih sve na neispitanu bocu, MUK. Ali nekakva fudbalska superliga, JURIS, SVI NA ULICE, FUDBAL SE MORA ODBRANITI.
  (Stevica Kurcubic, 21. april 2021 01:38)

  # Link komentara

 69. Žao mi Florentina.Tako nam je iskreno objašnjavao da je ovo za dobrobit fudbala.S kim će sad da se igra ljigavko?
  (Voja, 21. april 2021 01:28)

  # Link komentara

 70. @ СУППОРТЕР - Био си јасан као дан. Рачунајте и на мене у одбрани фудбала као наше европске игре па било која средства да будемо морали употријебити.
  (ДЕЛИЈА🔴⚪, 21. april 2021 01:27)

  # Link komentara

 71. Ako ne bude kazni drakonskih od UEFA, onda mi je zao sto se raspala SL...
  (astocete, 21. april 2021 01:23)

  # Link komentara

 72. Kolektivna svest engleskih fudbalskih navijaca je sto godina ispred nas. Da je u Srbiji uprava jednog od dva kluba koji jedini i postoje ovde napravila slicnu stvar, par stotina "najvernijih" bi to i silom nametnuli svima ostalima. Nista svoja pamet, nista razmisljanje, nista integritet. Zato, kapa dole Englezima, obicnim ljudima, koji su pokazali koliko mogu da urade ljdui koji su slozni.
  A za to vreme, nama je ovde ocigledno sve super, a narocito nasa domaca, pravimo-se-da-je-sve-super liga.
  (Aki, 21. april 2021 01:22)

  # Link komentara

 73. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, dragi američki kapitalisti... Ne kaže se džabe: Najvažnija sporedna stvar na svetu :)
  Neka vama vaš Superbol...
  (Aleks, 21. april 2021 01:22)

  # Link komentara

 74. Смара прича.
  (Bajonne, 21. april 2021 01:22)

  # Link komentara

 75. Gde se mesaju Italijani i Spanci u bilo kom Sportu tu postene Igre nece Biti oni su Arhitekti svih ovih Namestaljka u svakom sportu gde ucestvuju, Normalno i za ovu Superligu jesu oni GLAVNI
  (REKOS, 21. april 2021 01:20)

  # Link komentara

 76. Zaista ne rezumijem sto je ovoliko ljudi protiv ovoga
  Kao da su i do sada mali klubovi imali neku sansu u LS,to sto je nekome uspjeh uci u grupnu fazu LS i biti vreca za nabijanje je nesto drugo.. kada se to desilo neko iznenadjenje u posljednjih 20 godina LS
  Ovih 12 klubova uz PSG i Bajern vedre i oblace godinama LS i to je cinjenica

  Ko danas ima zivaca da sjedi 90 minuta i gleda neke od ovih 12 ekipa protiv Salzburga,Lokomotive,Sahtjora,Olimpijakosa,Midlanda,Briza,Ferencvarosa,Besaksira i ostalih nizerazrednih ekipa KOJE NEMAJU SANSE DA SE PLASIRAJU U 8MINU FINALA, a kamoli nesto dalje
  Dakle i LS je isto sranje samo ljepse upakovano gledano za ove manje klubove koji svakako nemaju nikakve sanse u LS i svakako je velika razlika izmedju njih vec sada
  JOS AKO SE UZME U OBZIR novi sistem koji LS planira od sezone 24/25, gdje se i ovako male sanse malim ekipama umanjuju za 100tine miliona puta
  DAKLE misljena sam da je SUPERLIGA dobra stvar, samo sto su Perez i ekipa to ljepse trebali upakovati, tako sto bi SL igrale 3 ekipe iz vrha tabela spanske,italinakse lige, 5-6 iz engleske,2 iz francuske i 2-3 iz njemacke (sve po zaslugama u domacem prvenstvu) (i na ovaj nacin bi 13 od 15 ekipa koji su u ovom zatvorenom tipu regularno mogli da osiguraju takmicenje) i jos neke kvalifikacije za 4 5 ekipa i savrsen sistem.
  Tuzno je da je FIFI glavni argument protiv SL'unistavanje fudbala',s obzirom da je ta ista fifa unistila fudbal dozvoljavanjem megalomanskih trasfera.
  (kastigovski, 21. april 2021 01:16)

  # Link komentara

 77. E tako, a sad lepo svima udri ladan tuš sa kaznama. Kad su bili alavi neka plate, pa da se nauče za sva vremena i budu kao primer kako ne treba
  (Oki, 21. april 2021 01:15)

  # Link komentara

 78. Bas su mekani direktori ovih klubova kada su posle prvog okupljanja navijaca ispred stadiona povukli odluku. Zna se kako se zavrsavaju takve stvari. Posalju se kriminalne grupe da "preuzmu" tribine i ucutkaju svaku kritiku upucenu upravama klubova. Ukoliko se nekolicina ipak drzne da demonstrira mediji ih progase huliganima, policija zatrpa suzavcem i pendrecima i resen problem. Nakon toga ide kampanja u tabloidima kako neradnici ometaju investicije i razvoj. Slabo u Engleskoj kapiraju ove poslove mislio sam da su ozbiljniji.
  (Tomas Hobs, 21. april 2021 00:24)

  Hahahahhha 1/1
  (Danilo., 21. april 2021 01:13)

  # Link komentara

 79. A sad Uefa da odredi limit stranih igrača na najviše 5 pa da vidim kako će ti bogati da kupuju sve najbolje igrače... Neka ulažu u pionirske i omladinske pogone i tako doprinose popularizaciji i omasovljenju fudbalske baze!
  Zato se icdesilo da najbogatiji osvajaju, dok siromašniji im služe za "uzgoj"... Jer pokupuju sve što vredi čim se pojavi...
  (Čiča Miloje, 21. april 2021 01:11)

  # Link komentara

 80. UEFA,da je sada pametna,mogla bi da napravi ogroman potez u svoju korist,a na poverenje i zadovoljstvo armije navijaca sirom Evrope,pa i sveta! Prva odluka da bude,dvogodisnja suspenzija 12 klubova koji su napravili puc iz naredne dve evropske sezone! To bi znacilo u te tri lige,mesta u LS i LE zauzmu najbolje plasirani timovi koji nisu medju onima koji su pokusali puc. Druga odluka,da se tice predvodnika puca,Real Madrida i Juventusa. Ogromna novcana kazna,oduzimanje koeficijenta,da krenu od 0,i petogodisnji veto,tj. ogranicenje na finansijsku potrosnju na transfere,dakle koja ce se ticati samo njih kao organizatora ovog kriminalnog propalog pokusaja. Time ne samo da bi pokazala maksimalnu ozbiljnost,nego bi ozbiljno uzdrmala svakog ko bi u buducnost opet i pomislio na slicnu akciju! Medjutim,naravno da to UEFA nece nazalost uraditi,jer nema herca i hrabrosti za to. E tu onda dolazimo do karme i prokletstva. Od danas ovih 12 klubova ce biti narocito prezirano od miliona fudbalskih zaljubljenika. Pogotovo ce to biti Real i Juventus. Real je da podsetim,imao onu cuvenu 32-godisnju pauzu uzmedju titula prvaka Evrope. Mislim da ako karma odradi svoje,sledi im dugo,dugo prokletstvo bez osvojene Lige Sampiona. Toliko da ce se udarati u glavu gore od Benfike i Gutmanove kletve. Juventus je ionako zbog ranijeg kriminala i Kalcopolija kaznjen,sama cinjenica da imaju najvise izgubljenih finala je dovoljna. A sada ni finale nadam se da nece dugo videti. Karma ce tu sve da odradi tek.
  (Hipopotamus, 21. april 2021 01:05)

  # Link komentara

 81. Nekako ispada da ce tu ligu igrati prezaduzene momcadi iz drzava s najklimavijim ekonomijama. Spanija i Italija. Nemci se nisu dali navuci, a Englezi su prvo krenuli alavo za sargarepom dok ih batina nije udarila. Verovatno su shvatili da na dulji rok mogu jedino dobiti, dok ovi prezaduzeni samo gube.
  (hm, 21. april 2021 01:05)

  # Link komentara

 82. Ajde uefa deri sada. Izbacivaj taj sljam fudbalski
  (Brane, 21. april 2021 01:03)

  # Link komentara

 83. @Luke Babbitt gravedigger

  Ovo je retka prilika oko koje se sa tobom slažem.
  (Mohikanac, 21. april 2021 00:59)

  # Link komentara

 84. Nije nesto vezano za temu ali vidim cesto se pominje ovde NBA i njihov finansijski fer plej ili ti salary cap. To je privid za siroke narodne mase. Kao imaju limit za plate ali postoji mogucnost da se taj limit probije ali kao fora placa klub porez na luksuz. Pa naravno da ce svaki klub iz NY i LA SF i svakog veceg grada da probije taj limit kad proceni da moze da osvoji titulu. Nece sigurno denver, Phoenix, new Orleans, oklahoma, Charlotte, da probiju kad su beda i mali gradovi marketinski neisplativi i ne mogu da pokriju porez na luksuz. U usa je sve sminka ona bas dobra vodootporna kvalitetna, ali je i dalje samo sminka.
  (amer, 21. april 2021 00:57)

  # Link komentara

 85. Pa eto, stvoris vecu aferu a pokrijes manju. Sada niko ne prica o ukidanju Lige Evrope. A uskoro UEFA pravi ono sto je Euroleague i NBA, nezanimljiva takmicenja...
  (Šerlok, 21. april 2021 00:22)

  Ko bre ukida Ligu Evrope?
  Hahahahhahaha
  Čoveče, ne ukida se nego se stvara Liga Konferencija, bukvalno su samo podelili Ligu Evrope na dva dela da bi sama Liga Evrope bila bliža Ligi Šampiona po kvalitetu.
  (VOSAK, 21. april 2021 00:55)

  # Link komentara

 86. Koliko para imaju ovi klubovi, mogli su kupiti sto fabrika za prozvodnju limenih ćupova i svakih sat vremena štancovati pehar LŠ. Ovako, iz osvete nikada više neću uzeti taj klub u Sensible socceru.
  (lovac na greške, 21. april 2021 00:53)

  # Link komentara

 87. UEFA,da je sada pametna,mogla bi da napravi ogroman potez u svoju korist,a na poverenje i zadovoljstvo armije navijaca sirom Evrope,pa i sveta! Prva odluka da bude,dvogodisnja suspenzija 12 klubova koji su napravili puc iz naredne dve evropske sezone! To bi znacilo u te tri lige,mesta u LS i LE zauzmu najbolje plasirani timovi koji nisu medju onima koji su pokusali puc. Druga odluka,da se tice predvodnika puca,Real Madrida i Juventusa. Ogromna novcana kazna,oduzimanje koeficijenta,da krenu od 0,i petogodisnji veto,tj. ogranicenje na finansijsku potrosnju na transfere,dakle koja ce se ticati samo njih kao organizatora ovog kriminalnog propalog pokusaja. Time ne samo da bi pokazala maksimalnu ozbiljnost,nego bi ozbiljno uzdrmala svakog ko bi u buducnosti opet i pomislio na slicnu akciju! Medjutim,naravno da to UEFA nece nazalost uraditi,jer nema herca i hrabrosti za to. E tu onda dolazimo do karme i prokletstva. Od danas ovih 12 klubova ce biti narocito prezirano od miliona fudbalskih zaljubljenika. Pogotovo ce to biti Real i Juventus. Real je da podsetim,imao onu cuvenu 32-godisnju pauzu uzmedju titula prvaka Evrope. Mislim da ako karma odradi svoje,sledi im dugo,dugo prokletstvo bez osvojene Lige Sampiona. Toliko da ce se udarati u glavu gore od Benfike i Gutmanove kletve. Juventus je ionako zbog ranijeg kriminala i Kalcopolija kaznjen,sama cinjenica da imaju najvise izgubljenih finala je dovoljna. A sada ni finale nadam se da nece dugo videti. Karma ce tu sve da odradi tek.
  (HIPOPOTAMUS, 21. april 2021 00:51)

  # Link komentara

 88. Dokaz da narod u evropi voli i ceni taj sport i da jim Fudbal više znači nego svi sportovi zajedno u Ameriki.
  (slaviša šmigič, 21. april 2021 00:51)

  # Link komentara

 89. I ako se jedan po jedan odustaju ja i dalje ostajem stava da svih 12 koji su bili za Super Ligu budu kažnjeni izbacivanjem u niži rang od sledeće sezone a ova nek se završi kako je već bila. Drago mi je što su neki treneri napusti ekipe koje su htele super ligu tu naravno mislim na Klopa i Posebnog. Verovatno ću samo dobiti od navijača istih minuse ali šta me briga pravično je da vaši klubovi završe u niži rang jer su hteli da unište nešto zbog čega se prati fudbal a to je Lester da ima priliku da zgazi sve klubove i milionske iznose uložene u njima i osvoje ligu isto tako da jedna Atalanta očita oče naš onoj ljigavoj trojci . A Barsi i Realu želim sve najgore moguće oni su i zaslužni što je nestala jedna Valensija , Viljareal , Saragosa , Deportivo ..Slepi miševi Vamos !!!
  (Sir i vojna muzika, 21. april 2021 00:47)

  # Link komentara

 90. Juventus sad izbaciti na minimum 10 godina onda više neče moči barem 10 god.da nameštaju i kupuju od lige do sudija svi znamo kako ekspresno su se vratili u ligu a sad pokušali uz pomoč novca opet da muljaju i tako u nedogled plus kao nagrada posle ispadanja iz lige pri povratku jih dočeka i superliga i ulazak novog kapitala sad jih odrati da zapante za sva vremena ne više peta liga več 10 godina zabrane učestvovamnja a tek onda izpočetka od 5 ili 6 lige u italiji tako do povratka jih čeka 15 god a dotad možda i nestasnu iz fudbalske mape kao opomena svim ostalim klubovima da jim više nepadne napamet sramna pohlepa i bogačenje dok je gotovo cela planeta u krizi kakva se nepamti.
  (slaviša šmigič, 21. april 2021 00:47)

  # Link komentara

 91. Juventus sad izbaciti na minimum 10 godina onda više neče moči barem 10 god.da nameštaju i kupuju od lige do sudija svi znamo kako ekspresno su se vratili u ligu a sad pokušali uz pomoč novca opet da muljaju i tako u nedogled plus kao nagrada posle ispadanja iz lige pri povratku jih dočeka i superliga i ulazak novog kapitala sad jih odrati da zapante za sva vremena ne više peta liga več 10 godina zabrane učestvovamnja a tek onda izpočetka od 5 ili 6 lige u italiji tako do povratka jih čeka 15 god a dotad možda i nestasnu iz fudbalske mape kao opomena svim ostalim klubovima da jim više nepadne napamet sramna pohlepa i bogačenje dok je gotovo cela planeta u krizi kakva se nepamti.
  (slaviša šmigič, 21. april 2021 00:46)

  # Link komentara

 92. A zapamti što ti ja kažem. Vratit će se i OPET POPUŠITI. Od Rimskog carstva je počelo na Europslom tlu KRUHA I IGARA, i bez toga ovdje nema sistema. Raspad, anarhija. Dovoljno je da ti kažem da se na engleskom navijačka skupina kaže FIRM. Ako ih kupi JP Morgan nema više - FIRM...a onda je RAT..I tako mislimo svi u Europi. Ovo je naša zabava, naš show i radije ćemo svi (sve navijačke skupine na kontinentu u isti dan ZAPALIT sve stadione (naše -vlastite!), nego da ONI ukradu igru! Ne znam jesam li bio dovoljno jasan?
  (Supporter, 21. april 2021 00:34)

  IQ < 75

  Zao mi te...
  (Pax, 21. april 2021 00:43)

  # Link komentara

 93. Go home, Yankees!!
  (Evropa Evropljanima, napolje sa Jenkijima, 21. april 2021 00:43)

  # Link komentara

 94. hehe...rekoh ja prekjuče...pući će ko preduvan balon...
  (Sirmium, 21. april 2021 00:41)

  # Link komentara

 95. nadam se da je puč propao i da će se na ovome zaustaviti ovaj pokušaj amerikanizacije evropskog fudbala.
  (Tony, 21. april 2021 00:39)

  # Link komentara

 96. zanimljivija ping pong liga nego grupna faza ls
  (najjaci, 21. april 2021 00:38)

  # Link komentara

 97. Zabole nas za fudbal
  (lovac na greške, 21. april 2021 00:35)

  # Link komentara

 98. Jak je strah od UEFA .... Verovatno im je obećano povećanje premija i sigurnija budućnost.
  Ali to je tek prva runda. Vratiće se Ameri opet sa većim parama i sa boljom navlakušom.
  Vratiće se ne zato što vole fudbal,već što je to biznis sa 500M ljudi koji od toga žive i to je među top 5 biznisa u svetu.Motiv je star koliko i Biblija.Pohlepa. Vratiće se i uzeće to milom ili silom.
  Zapamtite da ste to prvo čuli od mene.
  (Čeki opinionista del cazzo, 20. april 2021 23:45) # Link komentara

  A zapamti što ti ja kažem. Vratit će se i OPET POPUŠITI. Od Rimskog carstva je počelo na Europslom tlu KRUHA I IGARA, i bez toga ovdje nema sistema. Raspad, anarhija. Dovoljno je da ti kažem da se na engleskom navijačka skupina kaže FIRM. Ako ih kupi JP Morgan nema više - FIRM...a onda je RAT..I tako mislimo svi u Europi. Ovo je naša zabava, naš show i radije ćemo svi (sve navijačke skupine na kontinentu u isti dan ZAPALIT sve stadione (naše -vlastite!), nego da ONI ukradu igru! Ne znam jesam li bio dovoljno jasan?
  (Supporter, 21. april 2021 00:34)

  # Link komentara

 99. Naivno je verovati da ce se ovo tako lako zavrsiti. Ne odustaju oni brzo, radi se polako korak po korak.
  (show must go on, 21. april 2021 00:31)

  # Link komentara

 100. treba u tok super ligi da ostanu samo odvratni real i juventus, pa nek igraju svake nedelje derbi...
  (maestro, 21. april 2021 00:30)

  # Link komentara

 101. Koliko će sada izgubiti ovih 12 klubova navijače? Da li će?
  (lovac na greške, 21. april 2021 00:28)

  # Link komentara

 102. Bas su mekani direktori ovih klubova kada su posle prvog okupljanja navijaca ispred stadiona povukli odluku. Zna se kako se zavrsavaju takve stvari. Posalju se kriminalne grupe da "preuzmu" tribine i ucutkaju svaku kritiku upucenu upravama klubova. Ukoliko se nekolicina ipak drzne da demonstrira mediji ih progase huliganima, policija zatrpa suzavcem i pendrecima i resen problem. Nakon toga ide kampanja u tabloidima kako neradnici ometaju investicije i razvoj. Slabo u Engleskoj kapiraju ove poslove mislio sam da su ozbiljniji.
  (Tomas Hobs, 21. april 2021 00:24)

  # Link komentara

 103. Pa eto, stvoris vecu aferu a pokrijes manju. Sada niko ne prica o ukidanju Lige Evrope. A uskoro UEFA pravi ono sto je Euroleague i NBA, nezanimljiva takmicenja...
  (Šerlok, 21. april 2021 00:22)

  # Link komentara

 104. Propustena je velika prilika da se stbari u fudbalu preurede:(
  Uefa je ocigledno uletela sa velikom lovom i potkupila engleze
  (zanimnjivo123, 21. april 2021 00:21)

  # Link komentara

 105. A mozda je sve bila farsa da se iskamci jos para od UEFA?
  (Che, 21. april 2021 00:21)

  # Link komentara

 106. Bravoooo UEFA, jaki ste kao crna zemlja. Bravo za spas fudbala i bravo što će i manje zemlje i dalje imati šansu. Veliki dan
  (Luke Babbitt gravedigger, 21. april 2021 00:17)

  # Link komentara

 107. Ja ne razumem zasto je ljudima drago zbog toga sto je ESL propala? pa ovo je bila idealna prilika za manje klubove da se trajno otarase ovih bogatih, tek sada vise nema nade da ce neki manji klub biti prvak Evrope.
  (Guns N Roses, 20. april 2021 23:36)

  Ne mozes biti prvak evrope u drugoj ligi evrope...
  (CZ99, 21. april 2021 00:16)

  # Link komentara

 108. p.s. eto i upropastismo mlados onoj deci sto vise na tabletima i laptopovima

  samo da se ne javi i ona greta tuborg
  (bata bre, 21. april 2021 00:14)

  # Link komentara

 109. Da posle odluke FK CUKARICKI Da odustaje od Supelige sve je poropalo. Ova ideja ode u nepovrat
  (JEDNO JE SIGURNO, 21. april 2021 00:14)

  # Link komentara

 110. e sad onaj spanac,italijan da osnuju svoje klubove,naprave svoje stadione,privuku svoje navijace i neka prave ligu,imaju koju podršku

  zabraniti im da ucestvuju na bilo koji nacin u sistemu Uefa,Fifa

  i nakon ovoga,nadam se da ce Uefa konacno uraditi nesto pMetno

  prvo da krenu sa platama igraca da se odredi neki max
  takodje da se jvede neko pravilo koliko jedan klub sme da potrosi na igracenu sezoni
  Lige bi trebale da ogranice strance tako da bi npr u prvih 11 moglo da bude max 5,6 stranaca

  i td
  al to nece da se desi nikad.
  (bata bre, 21. april 2021 00:13)

  # Link komentara

 111. Nagadjamo samo. Pominju se ugovori neki na 20ak godina. Ima li ih ili ne?
  Sad nema ko da kupi Mbapea ili Dortumnd neće prodati onog Norvežanina za očekivanu lovu. Balon je pukao.
  No, sa druge strane, neko je izračunao da ima platformu od bar 8 mlrd evra godišnje. Timovi učesnici, svi ili većina, 300M godišnje. Takav pisao niko neće napustiti. Pominjana je velika promena u piramidi finansija. Dakle SL uzimaju mnogo, više nego do sada daju manjim klubovima za igrače, više love u sistemu.
  E sad, da li je potpuno pogrešno procenjena reakcija lokalnih navijača, videćemo. Nacionalne lige bi se urušile ubrzo, razlika u kvalitetu bi bila enormna.
  Klubovi ne mogu biti apartidi, ili ipak mogu?
  (Papillon, 21. april 2021 00:13)

  # Link komentara

 112. Vratite nam SUPERLIGU ???
  (italijan u prevari, 21. april 2021 00:12)

  # Link komentara

 113. au brate ne sme niko nista da ti kaže a da ga ti ne optužis da igra pes...
  dakle, uvek pre gledaš malu moštanicu nego ligu šampiona i tamo razumeš šta je strast :)
  (neutralni fe, 20. april 2021 23:49)

  У праву си, можда играју ФИФА. Да, на таквим утакмицама често буде више страсти него у неким белосветским дербијима где играју момци којима је то посао. Победио/изгубио, он ће своје паре добити. У нижим лигама кад изгубиш па те сретну твоји суграђани или, не дај боже играчи или навијачи екипе од које си изгубио, кад почну да коментаришу и налазе узроке победе или пораза, успешно ти упропасте дане до наредне утакмице. И то све бесплатно. ПЕС користим као синоним за оне који фудбал гледају само на телевизији, мисле да све знају, а у животу потрчали нису, а камо ли шутнули лопту, али зато знају број копачки Леа Месија и име фризера Кристијана Роналда. Свака част њима двојици, међутим, Меси без Ћавија и Инијесте, а Кристијано без адекватне подршке, не могу да освоје ни првенства матичних земаља њихових клубова, о Лиги Шампиона да не говорим. О Тотенхему, Арсеналу и (Ш)Интеру да не говорим.
  (Штилцована катаболцна, 21. april 2021 00:11)

  # Link komentara

 114. Sta kaze Murinjo?
  (Saldator, 21. april 2021 00:09)

  # Link komentara

 115. "Kada je završen, dobili smo epilog nakon kog su iz ESL istupili i Liverpul, Mančester junajted, Arsenal, Čelsi i Totenhem.

  Dakle, svi italijanski klubovi!"

  Engleski klubovi Juventus, Milan i Inter su jos uvek u igri?
  (Zna li se sta?, 21. april 2021 00:08)

  # Link komentara

 116. Ako su vam Arsenal, Man Junajted, Čelsi, Totenhem i Liverpul italijanski timovi, onda sam ja Dzon Vejn!
  (Ady, 21. april 2021 00:08)

  # Link komentara

 117. Žao mi parazitskih saveza iz istočne Evrope!
  (Vladimir, 21. april 2021 00:04)

  # Link komentara

 118. Sada Uefa, da hoce, moze da uvede mere koje ce ograniciti vrednost tima.
  Naravno da se to nece desiti, nego ce ispasti da su 12 idiota samo trgovali.
  Ono na sta verovatno 12-torica nisu racunali je socijalni efekat, pobuna obicnih navijaca iz puba. Njima su i dalje ciljna grupa cvikerasi za kompjuterom.
  (molina, 20. april 2021 23:58)

  # Link komentara

 119. Још није касно за СУПЕР ЛИГУ, ево нека приступе нашој лиги! Ми већ имамо такву лигу, можемо да придодамо још њих и сви срећни!!!
  (Бојан, 20. april 2021 23:56)

  # Link komentara

 120. Da pobedi zivot, ljudi, narod, sport. Dole kapitalizmu.. Tako jeeee.
  (Protoss, 20. april 2021 23:56)

  # Link komentara

 121. a singapurćani u šoku...
  (DrugPetar, 20. april 2021 23:52)

  # Link komentara

 122. ovo je samo privremeno. krug kapitalisticke pohlepe u svakoj situaciji mora da se zatvori da bi se resetovao. a liga sampiona nije vrhunac za profit, vec upravo superliga.

  tek kad se ona desi, i ceo svet skapira da njihov grad ili zemlja nikad nece imati clana, kamoli pobednika, tek onda moze dodji do ponovnog izmisljanja sporta i njegovog ustrojstva.
  (key and peele, 20. april 2021 23:52)

  # Link komentara

 123. E zato je fudbal ozbiljan sport, za razliku od košarke koja je na korak od zatvaranja EL.
  ((ne)znanje je moć, 20. april 2021 23:50)

  # Link komentara

 124. Ево га, просечан ПЕС-овац, који никад неће разумети шта је страст. Увек пре погледам Малу Моштаницу и Раднички него Лигу шампиона. Штос је у томе што та Мала Моштаница, ма колико то утопијски било, има шансу да освоји трофеј ЛШ-а. У затвореном систему не постоји могућност да један Лестер узме премијер лигу, Верона Калчо а Севиља Примеру. Али шта то тебе брига, историја спорта почела је са Месијем и Роналдом. За ових мојих 42 године гледао сам бар петорицу бољих од њих двојице, гледао сам како Кјево туче Интера на Меаци, а Рајо Ваљекано Реалу даје три комада. Има много таквих примера. То је чар фудбала и спорта уопште, а не џојстик или кокице у руци и навијај за врхунски маркетиншки производ, потроши што више новца,не размишљај и "једи шта ти се сервира".
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:46)


  au brate ne sme niko nista da ti kaže a da ga ti ne optužis da igra pes...
  dakle, uvek pre gledaš malu moštanicu nego ligu šampiona i tamo razumeš šta je strast :)
  (neutralni fe, 20. april 2021 23:49)

  # Link komentara

 125. Cim politicari komentarisu i hvale izlazak timova iz ESL, meni to samo znaci da je liga bila dobra.

  Kapitalisti 1-0 Narod
  (Dzo, 20. april 2021 23:48)

  # Link komentara

 126. Jak je strah od UEFA .... Verovatno im je obećano povećanje premija i sigurnija budućnost.
  Ali to je tek prva runda. Vratiće se Ameri opet sa većim parama i sa boljom navlakušom.
  Vratiće se ne zato što vole fudbal,već što je to biznis sa 500M ljudi koji od toga žive i to je među top 5 biznisa u svetu.Motiv je star koliko i Biblija.Pohlepa. Vratiće se i uzeće to milom ili silom.
  Zapamtite da ste to prvo čuli od mene.
  (Čeki opinionista del cazzo, 20. april 2021 23:45)

  # Link komentara

 127. Prema informacijama inostranih agencija, za sada samo Čelzi i Mančester Siti se kolebaju, zvanično nisu povukli potpis. Njih čekaju polufinalni dueli Lige šampiona i logično je da žele da uzmu pare i iz tog takmičenja, eventualno i pare iz finala (ako uđu). Čim se to završi, uzmu pare, idu u novo takmičenje. Ovde se još više vidi kapitalistička filozofija; novac ispred svega. Italijani se ne oglašavaju (nema ih nigde), Špancima samo insinuacije (Realu titula manje ili više ne znači ništa), a Englezi čekaju da završe polufinale i finale Lige šampiona i Evrokupa, jer tu imaju 4 kluba. Kada uzmu i te pare idu na još novca. U slučaju da SAD povuče novac iz Evrope, bankrot evropskog fudbala je neminovan. A ovi što pominju Bajern treba da znaju da američke trupe u Nemačkoj i danas nose oznake "okupacione trupe". Pozdrav!
  (B.Živković, 20. april 2021 23:43)

  # Link komentara

 128. Haha... kako da ne. Svaki od 12 klubova je potpisao da mora biti ucesnik naredne 23 godine. Ko zeli da istupi daje ogroman novac. Tako da ne lupetajte.
  (kb9, 20. april 2021 23:43)

  # Link komentara

 129. Nisi shvatio ono oko "padaju glave"...nije to moj stav, to je fakat, stvarnost - na žalost, pa onda kada misliš da ćeš parama uzet nešto oko čega (na žalost) ginu i ljudi (pogledajte koliko je ljudi nastradalo radi tog sporta - na žalost), onda ti treba biti jasno da tu ne vrte ni "burgija ni para", nego se pita narod, a i onaj ekstremniji dio - navijači...to je bila poanta, a ne da je moj stav da je u redu "da padaju glave"
  (Netko iz mase, 20. april 2021 22:27) # Link komentara

  U pravu si stvarno nisam skontao.
  Meni je iskreno problem sto ljudi stradaju da bi neko drugi imao vise para, ili cega god ... . Narod realno ima moc, al isti taj narod nikad nije znao sta da radi sa njom. E pa onda kad isti taj narod ne zna sta ce, postoje pojedinci koji znaju - i to se ne moze promeniti nikakvim revolucijama, tu je potrebna evolucija (revolucijom se menjaju samo ti pojedinci).
  Premda meni, i na ovom stepenu socioloskog razvoja, stvarno nerealno i dalje izgleda da neki navijac zbog navijanja naudi fizicki nekom drugom navijacu, i onda jedan u bolnici jedan u zatvoru, a oni zbog kojih su se tukli na nekoj plazi s ispijaju koktele ... Dovrsite sami.
  (posmatrac, 20. april 2021 23:41)

  # Link komentara

 130. Ja ne razumem zasto je ljudima drago zbog toga sto je ESL propala? pa ovo je bila idealna prilika za manje klubove da se trajno otarase ovih bogatih, tek sada vise nema nade da ce neki manji klub biti prvak Evrope.
  (Guns N Roses, 20. april 2021 23:36)

  # Link komentara

 131. Florentino čedomorac i njegovo mrtvorođenče.
  (Brankoni, 20. april 2021 23:32)

  # Link komentara

 132. Штилцована катаболцна, igraj ti PES smaracu. LS je DOSADNA. Lige su isto predvidljive i smor. Pa taj Real ce opet da uzme LS ove sezone. I sta je tu tebi zanimljivo ajde tikvanu jedan!
  (Mace, 20. april 2021 22:27)

  Znaci ovo ti je dosadno, a neće ti biti dosadno da gledaš uvek 12 istih timova, uvek ce neko od tih 12 biti sampion i nikada nece moci da ispadnu iz lige?

  Ako je iko tupan, to si ti. Ne pamtim da sam ikada na ovom sajtu pročitao toliko glupih komentara kao što su tvoji večeras. Ne piši više ništa i ne sramoti se dzaba.
  (Mare, 20. april 2021 23:30)

  # Link komentara

 133. Ova pobeda je samo trenutna. Ideja o zatvorenoj ligi ce se kadtad ostvariti, nazalost. Profit uvek nadje nacin da pobedi.
  (Zambezi, 20. april 2021 23:28)

  # Link komentara

 134. И како ће се све одразити на већину осталих финансијски "мањих" клубова?
  Па, биће им још горе.

  Тренутно имамо да шампион Србије мора да игра читаво лето и прође четири круга квалификација да би ушао у тзв. Лигу шампиона где већина тимова и нису шампиони.

  Друго/трећепласирани иде у неки нови куп који није за ништа.

  УЕФА ће гледати да овим "богатима" још више љуби д..е. Уверен сам да ће за пар година бити још горе. "Мали" тимови неће моћи да приђу Лиги шампиона.

  Уствари, жао ми је што није успела та Супер лига јер би омогућило да се промене ствари и што се саме УЕФА тиче. Овако, биће још горе за нас "мале".
  (Владимир, 20. april 2021 23:27)

  # Link komentara

 135. Kakva je ovo bila predstava za lakoverne i za budale.
  (Micha, 20. april 2021 23:24)

  # Link komentara

 136. Ovde sve Uefini plaćenici!
  (Koke, 20. april 2021 23:23)

  # Link komentara

 137. BAYERN i PSG najzaslužniji za pobedu fudbala!
  (japaja, 20. april 2021 23:23)

  # Link komentara

 138. Gdje nema Svaba tu odmah unaprijed piši propalo.
  (mikser, 20. april 2021 23:23)

  # Link komentara

 139. Čeferin oduševljen odlukom Mančester sitija:
  "Presrećan sam što se Mančester siti vraća nazad u evropsku fudbalsku familiju. Pokazali su veliku inteligenciju. Siti je pravo blago za fudbalsku igru i oduševljen sam što ću raditi sa njima za bolju budućnost."

  A, suspenzija, Aco? Ništa? OK onda!
  (Uzurpator, 20. april 2021 23:01)

  Vidis da je sretan ko malo dijete, jos ce city dobiti i dodatne beneficije ko i svi ostali odmetnuti klubovi. Uefa je ista ko i ta vrhuska super lige, bagra i jedni i drugi. Sad ce pokupiti kajmak zbog tkz pobjede, a da nema engleza i svaba i njihove zaljubljenosti u svoju nogometnu tradiciju pitao bih te sta bi uefa mogla napraviti.
  (croata, 20. april 2021 23:23)

  # Link komentara

 140. Штилцована катаболцна, igraj ti PES smaracu. LS je DOSADNA. Lige su isto predvidljive i smor. Pa taj Real ce opet da uzme LS ove sezone. I sta je tu tebi zanimljivo ajde tikvanu jedan!
  (Mace, 20. april 2021 22:27)

  ПЕС у животу нисам узео у руке, као уосталом ни друге видео игра, иако сам информатичар. То ме неинтересује. Али ћу врло радо погледати утакмицу између Осасуне и Барсе кад Дејан Лекић да два гола и сруши великана у Памплони. Ако Реал буде најбољи, нека узме титулу колико год пута треба да је узме, али нико Алавесу не сме да украде наду да и он некад може бити бољи од тог истог Реала.

  П.С.

  За то тикван си заслужио један невербални одговор...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 23:02)

  ne spasavamo mi ovde svet, nego izdvojimo malo vremena da se opustimo izmedju obaveza
  (vlada, 20. april 2021 23:19)

  # Link komentara

 141. Zluradi komentari na račun Partizana, ne ovog danas koga ne poštujem nimalo, Zvezdu još manje, već što je Partizan bio prvak Evrope 15 minuta, toliko je vodio u finalu protiv Reala. A Zvezda neka vidi sebe kao prvaka iz 1946. Po toj sumanutoj logici i Partizan je od 1946. do 1955. bio prvak Evrope kao najbolji evropski klub tog vremena. Dajte neke smislene i logične komentare, a ne ove zlonamerne. Pozdrav!
  (B.Živković, 20. april 2021 23:19)

  # Link komentara

 142. Tuzan dan. Uefa se opet ponela kao u mnogo navrata kao siledzija i pretnjama, ucenama i zastrasivanjem odgovorila klubove od necega sto njoj iskljucivo finansijski ne odgovara. Sano mi nije jasno zasto ljudi u Srbiji staju na stranu siledzije. Pomislio bi covek da je bar nama muka od ucena i maltretiranja sa zapada ali ero prevario sam se.
  (Nikola, 20. april 2021 23:18)

  # Link komentara

 143. Sad kad se ovih 12 klubova zamisle i dožive katarzu...pa krenu da igraju kao niko,bez kalkulacija,sa jajima do zemlje i čukom za trojicu.Kao Fowler&Cantona u jednoj osobi,x11.Al kad čučneš...
  (Švabenzi, 20. april 2021 23:18)

  # Link komentara

 144. (l, 20. april 2021 22:30)
  Englezi i veći deo zapadne evrope su razvijene i bogate države.Takođe su bile imperijalističke sile u prošlosti,pa zbog toga su danas i razvijene i bogate.Mi,ovde na balkanu nismo razvijeni i bogati,najverovatni je da nikad nećemo ni biti.Iluzorno je uopšte misliti o tome.Inače baš im je stalo do ostatka sveta.Mozda tebi samo smeta činjenica što drugi ljudi ne razmišljaju kao ti.
  (fkv punks, 20. april 2021 23:15)

  # Link komentara

 145. A Zidan on ko noj ! Zabio glavurdu u zemlju i sprema se za Cadix. Kakva lizalica od čoveka...
  (JPR24, 20. april 2021 23:15)

  # Link komentara

 146. Ovo je otprilike ono sto napisah prvi dan kad je dosla vijest o Super ligi. A bogami i drugi su to prokuzili, mada je bilo dosta ovih”pare ce to da srede”.
  Nije bilo Bajerna, nije blo Francuza. Odmah se oglasavaju predatavnixi Skandinavskih saveza i kazu da ce traziti drasticne kazne za 12 klubova.
  Ne znaci to da su oni mocni, to znaci da ocigledno dve najvece evropske zemlje ne zele SL, a poslali su kve “neutralne” da odnesu poruku da ce biti lomaca u petak. Onda Makron, pa ministri
  Kao sto rekoh odmah, sad ce dan dva konsultacije i onda Perez spakuje usrane i gace i objavi novi i tervju u kome kaze da je odustajanje od SL ucinjeni da se spasi fudbal i da je on to uvijek zelio ali eto mangupi ga nagovorili da nesto bulazni o SP.
  Ipak malo mizao da nisu bar jedno 5 klubova ostali pa da ih UEFA opauci da jedno tri godine igraju neku zonsku ligu po Istocnoj Kastilji.
  (Skandi Bandi, 20. april 2021 23:14)

  # Link komentara

 147. tek ce da nastane sranje, ovo je samo pocetak. jedna mafija izgubila, druga dobila.
  (DrugPetar, 20. april 2021 23:13)

  # Link komentara

 148. Interesantni komentari poput:"Partizan neće (ili hoće) biti prvak 1966?" Ovo može samo u Srbiji, gde je od prošle godine i Crvena Zvezda prvak iz 1946. kao pobednik kvalifikacionog takmičenja. Pa ljudi, mi idemo 20 godina ispred, mi rešili 1946., a UEFA još nije ni 1966. Za mene nikada neće biti ni Zvezda prvak 1946., a ni Partizan 1966. Mi smo otišli prilično daleko, mislim idemo u prošlost svim silama. Pozdrav!
  (B.Živković, 20. april 2021 23:10)

  # Link komentara

 149. Tek sad ne znam ništa. Propala je SL, dobro. Milijarderi su uterani u mišje rupe i neće još dugo izaći iz njih. Prisustvujemo istorijskom događanju navijača gde su milijarderi poraženi ili možda nisu? To ćemo saznati tokom leta.
  Kako je to spašen fudbal?
  Šta će od toga imati klubovi iz Srbije?
  Da li će ovi odbegli dozvoliti Bobanu, Lakoviću, Terziću i Šukeru da im kroje kapu?
  Sigurni ste da je UEFA pobedila i da su ovi veliki pali bez ispaljenog metka, jer eto navijači su sila velika?
  Svaki od navijača FKP i C. Zvezde da uloži po 100 evra u svoj klub igrali bi redovno grupne faze. Avaj, naša ljubav je više platonska, pare ne damo, svakako bi ih uprava prigrabila sebi i status quo.

  Zašto Partizan spašava fudbal iz bedne Lige Konferencija, ako i uđe tamo?
  Zašto ja gledam samo u svoje dvorište i tražim benefite za svoj Partizan?
  Zašto ja mislim da bi bilo bolje da su ovi otišli i da bi šanse FKP da bude u LE porasle?
  Zašto većina Partizanovaca misli da ja nisam u pravu?
  (igrao sam samo mali fudbal u školskom dvorištu, 20. april 2021 23:10)

  # Link komentara

 150. Nije sija jeste vrat. Ne samo Bajern nego imamo jos nekih 30 evropskih liga gdje imamo po dva kluba koja se izdvajaju. Plus, potrebno je da nemas nikakvih drugih obaveza da pratis sve lige sto postoje. Naravno da bi bilo rjesenje kao i u Americi da bude jedna kvalitetna profesionalna liga, a rekreativno neka igra fudbal ko zeli.  @IQ

  Ne lazi. Bayern je osvojio zadnjih 9,a ne 20 titula. Zar ti nije rekla da nije lepo da lazes??
  (Oliver, 20. april 2021 22:20)
  (Bukvalac, 20. april 2021 23:10)

  # Link komentara

 151. Idemoooo, fudbale, samo hrabro!
  (Alex, 20. april 2021 23:09)

  # Link komentara

 152. aljda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  Друже, играј ПЕС. Фудбал остави нама бившим фудбалерима и верним навијачима. Никад нећеш схватити суштину. Ниси за више од видео игре...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:01)

  pa fudbal nije vlasnistvo vas bivsih fudbalera, vi gledajte radnicki protiv male mostanice, sedite u kladionici od jutra do mraka, bice toga uvek
  (vlada, 20. april 2021 22:18)

  Ево га, просечан ПЕС-овац, који никад неће разумети шта је страст. Увек пре погледам Малу Моштаницу и Раднички него Лигу шампиона. Штос је у томе што та Мала Моштаница, ма колико то утопијски било, има шансу да освоји трофеј ЛШ-а. У затвореном систему не постоји могућност да један Лестер узме премијер лигу, Верона Калчо а Севиља Примеру. Али шта то тебе брига, историја спорта почела је са Месијем и Роналдом. За ових мојих 42 године гледао сам бар петорицу бољих од њих двојице, гледао сам како Кјево туче Интера на Меаци, а Рајо Ваљекано Реалу даје три комада. Има много таквих примера. То је чар фудбала и спорта уопште, а не џојстик или кокице у руци и навијај за врхунски маркетиншки производ, потроши што више новца,не размишљај и "једи шта ти се сервира".
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:46)

  ajde bre kakav sport, obican sutac lopte po livadi zaradjuje ogromne pare ;)
  (zika, 20. april 2021 23:06)

  # Link komentara

 153. Jel to znaci da je Partizan bio sampion Evrope manje od 24h?
  (Utisak nedelje, 20. april 2021 23:04)

  # Link komentara

 154. Ljudi jel vi shvatate da su klubovi privatni i njihovi vlasnici nisu neke budale vec uspesni i sposobni ljudi.Ako vlasnik npr Intera zeli da igra u nekom drugom takmicenju on ima apsolutno pravo na to, to ne mora vama da se svidja ali covek sa svojim vlasnistvom moze da cini sta god zeli.
  (Ciceron, 20. april 2021 21:47)

  Nije tačno. Pri kupovini bilo kojeg preduzeća, osim ako ugovorom nije drugačije odredjeno, kupac je dužan da obezbedi tom preduzeću da nastavi da se bavi svojom delatnošću.

  Ne može da kupiš bioskop i da ga pretvoriš u pijacu, osim ako se tako ne dogovoriš sa prodavcem. Tako da, ne ne moze vlasnik da cini sta hoce.
  (Mare, 20. april 2021 23:03)

  # Link komentara

 155. Штилцована катаболцна, igraj ti PES smaracu. LS je DOSADNA. Lige su isto predvidljive i smor. Pa taj Real ce opet da uzme LS ove sezone. I sta je tu tebi zanimljivo ajde tikvanu jedan!
  (Mace, 20. april 2021 22:27)

  ПЕС у животу нисам узео у руке, као уосталом ни друге видео игра, иако сам информатичар. То ме неинтересује. Али ћу врло радо погледати утакмицу између Осасуне и Барсе кад Дејан Лекић да два гола и сруши великана у Памплони. Ако Реал буде најбољи, нека узме титулу колико год пута треба да је узме, али нико Алавесу не сме да украде наду да и он некад може бити бољи од тог истог Реала.

  П.С.

  За то тикван си заслужио један невербални одговор...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 23:02)

  # Link komentara

 156. Pored svega, ne treba zaboraviti da je ovo Američki projekat, eno u Financial Times tačno kako su zamisli stvar nalik na NFL i NBA, još da registruju ligu tamo pa da kupe i porez usput, a ovi poput Pereza zagrizli za novčanicu... Ai nisu ni evropljani tolike banane pa da puste sa Ameri šire i daje... Nije ovde samo relacija klubovi/UEFA u pitanju, već globalno ogromne sume koje se nalaze u evropi, prosto nije samo do fudbala, već politike, ekonomije itd.
  (JPR24, 20. april 2021 23:01)

  # Link komentara

 157. Čeferin oduševljen odlukom Mančester sitija:
  "Presrećan sam što se Mančester siti vraća nazad u evropsku fudbalsku familiju. Pokazali su veliku inteligenciju. Siti je pravo blago za fudbalsku igru i oduševljen sam što ću raditi sa njima za bolju budućnost."

  A, suspenzija, Aco? Ništa? OK onda!
  (Uzurpator, 20. april 2021 23:01)

  # Link komentara

 158. aljda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  Друже, играј ПЕС. Фудбал остави нама бившим фудбалерима и верним навијачима. Никад нећеш схватити суштину. Ниси за више од видео игре...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:01)

  pa fudbal nije vlasnistvo vas bivsih fudbalera, vi gledajte radnicki protiv male mostanice, sedite u kladionici od jutra do mraka, bice toga uvek
  (vlada, 20. april 2021 22:18)

  Ево га, просечан ПЕС-овац, који никад неће разумети шта је страст. Увек пре погледам Малу Моштаницу и Раднички него Лигу шампиона. Штос је у томе што та Мала Моштаница, ма колико то утопијски било, има шансу да освоји трофеј ЛШ-а. У затвореном систему не постоји могућност да један Лестер узме премијер лигу, Верона Калчо а Севиља Примеру. Али шта то тебе брига, историја спорта почела је са Месијем и Роналдом. За ових мојих 42 године гледао сам бар петорицу бољих од њих двојице, гледао сам како Кјево туче Интера на Меаци, а Рајо Ваљекано Реалу даје три комада. Има много таквих примера. То је чар фудбала и спорта уопште, а не џојстик или кокице у руци и навијај за врхунски маркетиншки производ, потроши што више новца,не размишљај и "једи шта ти се сервира".
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:46)

  A zasto lupas vise sa tim pes-om, igrice nisam igrao nikad u zivotu
  (vlada, 20. april 2021 23:00)

  # Link komentara

 159. Ja sam bas pre nekoliko dana napisao da ce tesko ovo da im prodje, jer UEFA im nije slabasna kao sto je FIBA, pa da tako lako proguraju tu kretensku ideju.
  Tome bih dodao i to da jos veci uspeh otporu ovoj idiotskoj ideji ide i navijacima, jer je ipak fudbal "najbitnija sporeena stvar na svetu", i kao takav njegovo navijacko jezgro ima daleko veci znacaj nego sto imaju kosarkaski "fanovi".
  (Gorki, 20. april 2021 22:40)

  a vama navijacima ne smeta to sto sutaci lopta po travi zaradjuju milione a? ;)
  (zika, 20. april 2021 22:59)

  # Link komentara

 160. Prvo- dragi olivere, nemoj se sad pokusavati ukrcati na pobjednicki vlak jer jos sinoc si pricao o vaznosti kineza. :D

  Drugo- netko je rekao 'a corona a banke kme kme zasto se ne ujedinimo kad je bitno nego kad je nogomet'...

  PA ZATO STO JE NOGOMET BITAN!
  A mozda i najbitniji nakon politike!

  Osnivaci sp, nakon ww1, rezonirali su upravo na taj nacin- 'nema vise ratova, pokolja, etnickog ciscenja! Buduci ratovi vodit ce se na zelenom travnjaku i umjesto da englezi i francuzi ubijaju nijemce/ hrvati i slovenci talijane/ rusi poljake/ srbi bugare/ grci turke/ sad cemo 'ratovati' na terenu, daj ljudima loptu'. Ne, nije sala, osnivaci fife zaista su, naivni, vjerovali u to. A cak i usred pakla ww1 englezi i nijemci sklopili su primirje i odigrali nogometnu utakmicu. O tome se radi, nogomet je plemenita i viteska zamjena za rat u kojem nema mrtvih i osakacenih. Hrvati i turci popit ce flasu vina i rakije nakon ep 2008 kad smo mi 'opet branili bec'.
  Nogomet je dio eu identiteta, a corona i bankari ne, to su iritantne prepreke na cesti koje ces sutnuti i nastaviti dalje sa zivotom.
  I to je ono sto ameri ne mogu shvatiti. Njima je to 'igra' a nama je to identitet i nastavak rata drugim sredstvima.
  Kraj.
  (Pijani zlotvor, 20. april 2021 22:57)

  # Link komentara

 161. @budibogsnama Realno veće su nam šanse da uzmemo LŠ nego LingLong sa vašim nameštaljkama...
  (Sale, 20. april 2021 22:54)

  # Link komentara

 162. Ova dva dana najjaci su mi bili komentari tipa "Sve je govoto,nema povratka,ti mislis da bi iko ulazio u tu pricu da nisu unapred izracunali sta sve gube a sta dobijaju,nece niko hteti da placa penale Amerikancima kad je vec potpisano,bla,bla,truc,truc,prd,prd....". Ja sam tacno znao da od ovoga nema nista. Ne naravno zato sto sam ja superpametan ili naslednik Baba Vange,nego zato sto svako ko ima mozga mogao je u startu da vidi par stvari. Prvo,fudbal nikada nece moci da postane kosarka. U kosarci je do rascepa doslo jer je prosto mnogo ogranicenija od fudbala,ni dan danas 20 godina posle rascepa FIBA-e i Evrolige,vi nemate vise od 20-ak klubova koji organizaciono,finansijski,istorijski i navijacki mogu da budu deo kosarkaske elite. U fudbalu takvih klubova ima,pa da ne preteram,ali sigurno oko 100. I pored ogromnog jaza izmedju liga petica i drugih,i dalje ogroman broj klubova moze na ovaj ili onaj nacin da se ugura u Ligu Sampiona i bude deo te price,bez obzira na to sto po rezultatima ne moze da se umesa u borbu za sam vrh. Drugo,cim sam video da Nemci ne ulaze u pricu,to mi je najsigurniji znak bio da plan pada. Kako misle bez podrske i ucesca Nemaca da tako nesto organizuju? Nemoguce. Trece,koliko god su pricali da bi Superligom samo derogirali LS a ne i domace lige,to bi neminovno kroz par godina dovelo i do kraja nacionalnih liga,Premijer,Primere,Bundeslige,Serije A itd.,a to je bilo jasno da drzave tih liga nece dozvoliti. Jednostavno,ovo nije moglo da prodje.
  (Kalasnjikov, 20. april 2021 22:53)

  # Link komentara

 163. Samo cu reci jedno, Bayern institucija!
  (Frst, 20. april 2021 22:53)

  # Link komentara

 164. Sve ovo je bilo urađeno na brzaka i iza ledja navijačima što je automatski bilo osuđeno na propast... Čim su svi navijači zauzeli jasan i isti stav, jasno je bilo da ovo pada u vodu jer ko bi gledao tu ligu ako su navijači protiv nje. Navijački bunt je čudo !!!!
  (Markan, 20. april 2021 22:52)

  # Link komentara

 165. a koja je tacno razlika izmedju lige sampiona i ove lige?
  (pera, 20. april 2021 22:51)

  # Link komentara

 166. baba da dinar da udje u kolo,ali skuplje kosta da izadje
  (tralala, 20. april 2021 22:49)

  # Link komentara

 167. Cekaj, Partizan ipak nije sampion 66-e?
  (budibogsnama, 20. april 2021 22:30)
  Izgleda. A ponadali se. hihihihih. Navikli na krađu pa nije bitno kako. Za trofej moraš na terenu da pobediš
  (zvezdaš, 20. april 2021 22:48)

  # Link komentara

 168. Realni problem Uefe je kalendar. U jeku LŠ i nacionalnih liga se igraju nacionalne utakmice i često se povreduju igrači, uglavnom zvezde, koje propuste dobar deo sezone ili onaj ključni. Za to niko ne odgovara, niko ne plaća njihove plate a klubovi ostaju bez svojih skupo plaćenih zvezda kad im je najpotrebnije. Zadnji primer je Levandowski
  (KoleCZ, 20. april 2021 22:48)

  # Link komentara

 169. Svet se menja i ide napred.

  Ne vidim zasto je postojeca liga bolja od ove superlige.
  Ionako vecina od ovih 12 timova zavrse u cetvrtfinalu i to je to.
  Liga sampiona je za nas kao superliga za njih, cak i gora jer nas je izbrisala sa scene. Desi se greska jednom u 15 godina da prodjemo u grupno takmicenje.

  Ponizavajuce.

  Ovi timovi bi se izdvojili u drugu profi ligu koja bi donosila novac i vremenom bila cilj svakom igracu da u njoj igra kao sto je to sa kosarkom i nba.
  Ostalo bi mnogo velikih klubova koji bi nastavili da igraju kao i do sada i njihov kvalitet bi porastao kao i njihovi prihodi. Kvalitet bi postao ujednaceniji, mnogo vise timova bi konkurisalo za titule, rodila bi se nova rivalstva, mnogi manji klubovi bi dobili priliku da se vrate u zivot a time i fudbal priliku da ozdravi, pa cak i kod nas.
  Vecina timova u Evropi bi imalo koristi od toga sto bi se ovi supertimovi izdvojili u posebnu ligu.
  Uefa je uspela da izmanipulise sve, kao i uvek, a samo zbog svoje koristi a ne i fudbala.

  Fudbal je vec odavno ukraden od siromasnih a lopovi se kriju u uefa.
  (nike, 20. april 2021 22:47)

  # Link komentara

 170. Kako pocetak kraja kada nije ni pocela?
  (Kruger, 20. april 2021 22:47)

  # Link komentara

 171. aljda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  Друже, играј ПЕС. Фудбал остави нама бившим фудбалерима и верним навијачима. Никад нећеш схватити суштину. Ниси за више од видео игре...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:01)

  pa fudbal nije vlasnistvo vas bivsih fudbalera, vi gledajte radnicki protiv male mostanice, sedite u kladionici od jutra do mraka, bice toga uvek
  (vlada, 20. april 2021 22:18)

  Ево га, просечан ПЕС-овац, који никад неће разумети шта је страст. Увек пре погледам Малу Моштаницу и Раднички него Лигу шампиона. Штос је у томе што та Мала Моштаница, ма колико то утопијски било, има шансу да освоји трофеј ЛШ-а. У затвореном систему не постоји могућност да један Лестер узме премијер лигу, Верона Калчо а Севиља Примеру. Али шта то тебе брига, историја спорта почела је са Месијем и Роналдом. За ових мојих 42 године гледао сам бар петорицу бољих од њих двојице, гледао сам како Кјево туче Интера на Меаци, а Рајо Ваљекано Реалу даје три комада. Има много таквих примера. То је чар фудбала и спорта уопште, а не џојстик или кокице у руци и навијај за врхунски маркетиншки производ, потроши што више новца,не размишљај и "једи шта ти се сервира".
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:46)

  # Link komentara

 172. Iskreno, meni ovo deluje kao obrnuta psihologija za ovce. Izmislili zajednickog neprijatelja i ubiraju podrsku navijaca. Da li je realno da FIFA i UEFA nemaju korist od ovoga? Deluje kao skretanje paznje od realnih postojecih problema i malverzacija...
  (mozda, 20. april 2021 22:45)

  # Link komentara

 173. Eto, onomad Matić reče da nije njihovo da menjaju kad je pričao o FSS ! Eto kako “Jeste” !
  (JPR24, 20. april 2021 22:43)

  # Link komentara

 174. Ako nece oni hocemo mi.
  (ekipa sa Balkana, 20. april 2021 22:43)

  # Link komentara

 175. uefa...stroga ali pravicna!
  (mandrak, 20. april 2021 22:40)

  # Link komentara

 176. Iskoristiti sansu i srusiti Euroleague. Da je FIBA ovako jaka bila ne bi bilo ovog nakaradnog takmicenja. Uspeh mora biti osnova.
  (Borkes

  Ja sam bas pre nekoliko dana napisao da ce tesko ovo da im prodje, jer UEFA im nije slabasna kao sto je FIBA, pa da tako lako proguraju tu kretensku ideju.
  Tome bih dodao i to da jos veci uspeh otporu ovoj idiotskoj ideji ide i navijacima, jer je ipak fudbal "najbitnija sporeena stvar na svetu", i kao takav njegovo navijacko jezgro ima daleko veci znacaj nego sto imaju kosarkaski "fanovi".
  (Gorki, 20. april 2021 22:40)

  # Link komentara

 177. Nerviraju me pojedini glupani ovdje sa izajvama klubovi imaju pravo,e pa nemaju pravo ako to njihovi navijaci ,a vidim i vecina igraca ,pa i trenera ne zeli.Ne pravite se pametni!Klubovi postoje zbog navijaca ,a navijaci ni jednog kluba nisu zeljeli to.Ne mora Zvezda nikad da udje ni u LS ,ali postojanje mogućnosti da moze daje divan osjecaj,to vazi za sve iskrene ljubitelje i navijace,u tome je kvaka tupsoni.Predjite na PES i FIFA pa pravite svoju Super Ligu dok vam se dupeta ne zalijepe za stolice da vas hirurski moraju odvajati.
  (pedja, 20. april 2021 22:39)

  # Link komentara

 178. Ko poslednji izadje,nek ugasi svetlo.
  (VojČan, 20. april 2021 22:38)

  # Link komentara

 179. Englezi su ozbiljni likovi,pričam o državi koja brani kravu muzaru premier ligu, ovakve su oni rješavali dok su ameri dabrove lovili.
  Sad nam kreću objašnjavati oni koji su tvrdili da prolazi "zasto nije prosla"
  (Ciao, 20. april 2021 21:15)

  Sad ce da lete glave,nece ovo proci sa puj pike ne vazi.
  (ihahah, 20. april 2021 21:44)

  Vidiš da ovaj iz manchestera bježi, sigurno se prepao "navijača" haha,
  Tamo su u parlamentu ljudi ciji pradjed od pradjeda je samarao "superligase" u svoje vrijeme
  (Bravo za navijace, 20. april 2021 22:37)

  # Link komentara

 180. Ja rekoh od jutros da od ove "superlige" nema ništa...evo dokazalo se. Pa to nebi bio fudbal za uživanje nego cirkus za pare gde bi tačno znao ko će i kad da pobedi. Nego sad da su UEFA i FIFA pametni pa svih 12 u drugu ligu, ili oduzimanje bodova, pa neka glume veličine i dalje.
  (wroom1975, 20. april 2021 22:36)

  # Link komentara

 181. evroliga ne moze da se poredi sa ovim. Kupili licencu od Fibe i to je to. A real i juventus da se kazne po 2,3 gofine bez evrope ili seria b i cao
  (Stefan, 20. april 2021 22:18)

  cekaj, ti hoces da kaznis fudbalski klub (igrace, ostale zaposlene u klubu, navijace koji su bili protiv lige) zbog njihovih vlasnika?! jel si ti bre normalan?!
  (zika, 20. april 2021 22:36)

  # Link komentara

 182. E, jadni moji navijači LFC - skauzeri. Klub je bio smešan dugo godina, ruina, pred bankrotom, zastarelim stadionom itd. Izgleda da im je bilo lepo kad LFC uspe da se svake četvrte godine plasira u LŠ, a da titulu vidi svake tridesete. Kada će se ponovo ukazati prilika?
  Bitno je da oni pevaju svoje pesmice i da "nikad ne idu sami". Nazdravlje.

  PS. Samo da se vrate V. Dajk i Gomez i biće opet titula ( a ovi iz Cityja se hvataju za stomak od smeha).
  Samo nemojte ići sami i biće sve OK. Lakše je kad nisi sam podneti prosečnost, mediokricy, što bi oni sami rekli. Za bolje i niste.
  (LiverBird, 20. april 2021 22:32)

  # Link komentara

 183. sad ovi sto beze moraju placati kaznu super ligi sto izlaze. barselona je stavila klauzulu da moze izaci bez kazne, ako njena skupstina navijaca odbije superligu. engkeski premijerligasi bez odmetnika odrzali sednicu i traze ostro kaznjavanje kao i da se zakonski onemoguce ovakvi slucajevi u buducnosti
  (maki1982, 20. april 2021 22:32)

  # Link komentara

 184. Pa dobro. Moraće prvo da promene vlast u nekim državama EU, jer su izgleda vezani za neke geopolitičke figure kao što je fudbal. Ako je nešto geopolitičko to pripada profitu SAD, ne može seljaštvo da se razvlači imperijalnom imovinom.
  (oseti plemstvo, 20. april 2021 22:32)

  # Link komentara

 185. Ako ide peres, mora da ide i ceferin. Hocemo da znamo kolika je plata ceferinu i zasto, za koji posao, sta on tacno radi, kako konkretno izgleda njegovih 24 sata? Da li ima apartmane za manekenke kao njegov drugar kokeza u staroj pazovi?
  (Oliver, 20. april 2021 22:31)

  # Link komentara

 186. POBJEDAAAA!STO TE NE UBIJE TE OJACATE!OCEKUJEM DA BUDE CAK I BOLJE U BUDUCNOSTI.MARS GLEJZERI ZAUVIJEK,MARS PEREZ I OSTALI!MARS BAGRO!
  (pedja, 20. april 2021 22:31)

  # Link komentara

 187. Ajmo braćo sad da rusimo Bartomea i super ligu u košarci.
  Trt Milojka.
  (db, 20. april 2021 22:31)

  # Link komentara

 188. @IQ
  Protiv siromastva su protesti redovni, zato Englezi i narodi razvijenih drzava i zive normalno, ne u siromastvu.
  Sto se korona mera tice, protiv toga protestuju samo imbecili, polupismeni teoreticari zavere i generalno budale. Normalni ljudi cuvaju zdravlje.
  Imbecila je uvek bilo, nekada ste na lomaci palili naucnike i lekare, danas vam smetaju mere protiv pandemije, uvek isto s vama.
  (l, 20. april 2021 22:30)

  # Link komentara

 189. Cekaj, Partizan ipak nije sampion 66-e?
  (budibogsnama, 20. april 2021 22:30)

  # Link komentara

 190. Kada se govori o smrti nogometa radi dugova najvećih klubova, prvo čega trebamo biti svjesni je činjenica da igrači sutrašnjice NEĆE biti slabiji od igrača koji danas igraju. Možda će biti manje plaćeni jer im neće biti nikoga tko bi im mogao dati plaću kakvu danas imaju, no to ne znači da će oni sami biti slabiji. To, posljedično, znači da nogomet neće biti slabiji sve i da svi današnji vrhunski klubovi završe u trećoj ligi zbog bankrota. Naprosto, najbolji igrači će opet negdje igrati i ti klubovi gdje će igrati će biti najbolji i postat će novi brendovi. Ja s tim nemam problema. Razumijem strah postojećih brendova što će biti s njima, no meni kao gledatelju taj strah ne predstavlja ništa. Mudriji klubovi koji su se vodili načelima dugoročne održivosti će profitirati, a lakomiji će propasti (ako ne nađu način da si zakrpaju rupe). I to je jedna od draži nogometa, moji klinci će se možda oduševljavati s nekim klubom kojega danas promatramo na periferiji. A možda će i današnji brendovi ostati na vrhu. Uglavnom, tko zasluži biti na vrhu, neka bude na vrhu, a tko si je precjenio mogućnosti, neka ide u bankrot (pa neka se onda opet počne polako dizati).
  (prolaznik, 20. april 2021 22:28)

  # Link komentara

 191. pa? cekaj je l ih neko terao da se zaduzuju? da li ti moras da platis svoje dugove? molim lepo, ispruzi se koliko si dug...
  (opaaaa, 20. april 2021 21:56)


  Taj ogroman dug je otišao u druge klubove. Sada sledi rezanje troškova.

  Naši klubovi, na kraju lanca, žive od transfera, ne od TV prava kao ovi veliki. Milan lako zaradi 50 miliona od TV prava, Zvezda zarađuje 100.000 godišnje. Veliki klubovi će se snaći, dobice bolji deal od UEFE a mali će biti još više ugaženi.

  Super timovi vide neće postojati, neće biti ekipe koju želiš da pobediš a ovo nisu 90-e pa da imaš 50 super igraca, nema ih ni 10 a mnogi su matori već.

  Englezi štite PL koja će im omogućiti dominaciju ali mnogo para su i oni uzeli bas od Reala i Farse, Liverpul im prodao brdo igrača za velike pare.

  Sad kad dodje pravo tržišno a ne spekulativno stanje, mnoge stvari će se promeniti a ovi najglasniji, što navijaju za Real, Barsu, Junajted, Liverpul, Juve... Spremite se, neće biti zabavno.

  Posebno Liverpulu sad kad FSG krene da vadi pare iz kluba.
  (Adriano_Galliani, 20. april 2021 22:27)

  # Link komentara

 192. Ono kad se bogati bore oko para, a narod se pali. Premda ti bogati i jesu bogati zato sto ih narod filuje parama, tako da red je da se narod bar malo pita :D.
  Ono sto je recimo uznemirujuce je jedan od komentara gde covek napisa da se zbog ovog sporta gubi glava. Pa nekad su gladijatori gubili glavu, danas izgleda publika. Em platis em izgubis glavu, cudan stav o sportu...
  (posmatrac, 20. april 2021 22:15) # Link komentara

  Nisi shvatio ono oko "padaju glave"...nije to moj stav, to je fakat, stvarnost - na žalost, pa onda kada misliš da ćeš parama uzet nešto oko čega (na žalost) ginu i ljudi (pogledajte koliko je ljudi nastradalo radi tog sporta - na žalost), onda ti treba biti jasno da tu ne vrte ni "burgija ni para", nego se pita narod, a i onaj ekstremniji dio - navijači...to je bila poanta, a ne da je moj stav da je u redu "da padaju glave"
  (Netko iz mase, 20. april 2021 22:27)

  # Link komentara

 193. Штилцована катаболцна, igraj ti PES smaracu. LS je DOSADNA. Lige su isto predvidljive i smor. Pa taj Real ce opet da uzme LS ove sezone. I sta je tu tebi zanimljivo ajde tikvanu jedan!
  (Mace, 20. april 2021 22:27)

  # Link komentara

 194. Jedno je ne pristajati na ovu ligu, ali pretiti fizički igračima i vlasnicima je dokaz da su fifa i uefa veća.... od ovih
  (i ko je vikao Ibro balijo????, 20. april 2021 22:26)

  # Link komentara

 195. Ovo se desi kada daš igraču za 5 sezona 555 miliona dolara (jer će doneti klubu 3x više za to vreme) , a onda naiđe nešto nepredviđeno kao korona. Potom se pojavi ovakav bandit P?res (ili druga ekipa) sa pričom kako spasavaju fudbal, jer nemaju novca zbog korone i smanjenih prihoda od TV prava itd itd.
  Pošto su im dugovi veći od prihoda, sad se hvataju za glavu i organizuju privatne lige na štetu fudbala.
  Kakva pohlepna banda, za njih je mafija iz Kuma mala beba.
  (neko tamo, 20. april 2021 22:26)

  # Link komentara

 196. Ja ne mogu da verujem koliko se ljudi lože na sutiranje lopte po livadi.
  (Hleba i igara, 20. april 2021 22:26)

  # Link komentara

 197. Super liga super blamaza! Bravo za fudbal!
  (miodrag, 20. april 2021 22:26)

  # Link komentara

 198. Iskoristiti sansu i srusiti Euroleague. Da je FIBA ovako jaka bila ne bi bilo ovog nakaradnog takmicenja. Uspeh mora biti osnova.
  (Borkes, 20. april 2021 22:25)

  # Link komentara

 199. E sada da vidimo da li će Čeferin ispuniti obećanje. Da li će Real izbaciti iz svih Uefa takmičenja ako se Superliga ne formira..
  (The_Dejan, 20. april 2021 22:24)

  # Link komentara

 200. Dugo je potrajala
  (djomladin, 20. april 2021 22:23)

  # Link komentara

 201. @dex mozda bi iscasio ali tvoje koleno
  (vlada, 20. april 2021 22:21)

  # Link komentara

 202. hahahhahaha kako likuje sirotinja)))

  pobedjeni elitisti hahahha

  o boze balvanaaaa placem)))

  pa sad cemo jos sledecih 50god da budemo sirotinja u fudbalu))

  da li se neko od vas seca kada si partizan i zvezda igrali top 16 u evropi zadnji put? pre 31 godinu alooo)))

  pa super liga nam je bila jedina sansa. morali bi da se privatizuju klubovi. mesta mafiji vise nebi bilo. sad nam ostaje ova partijska bagra sa sve narkosima na celu klubova jos 50godina. e tugo moja gde ziviim.
  (Čika Žika, 20. april 2021 22:21)

  # Link komentara

 203. a sto vi navijaci niste tako glasni kad obican sutac lopte zaradjuje milione a sad vam smeta neka liga, LICEMERI
  (djura, 20. april 2021 22:21)

  # Link komentara

 204. @Petar
  Komunisti i slicni slabo razumeju te slobode.
  Klubovi imaju pravo izbora, kao sto ostali klubovi, nacionalne lige, UEFA, FIFA i drzave imaju slobodu izbora pa su izabrali da klubovima koji ne zele s njima da saradjuju, uskrate sve povlastice, ukljucujuci igrace, novac, tv prava, takmicenja itd.
  Mislis da ti nacionalna liga stvara igrace, a ti da igras svoju zatvorenu ligu.
  Nece da moze Staljine.
  (o, 20. april 2021 22:21)

  # Link komentara

 205. Kada bogati ili bolje receno ekstra bogati ostanu bez zagarantovanih prihoda onda oni prirodno radi osnovnog cilja povuku ove poteze.Da li je ovo bio blef u cilju ispitivanja reakcije UEF-e koja im je i do sada bila vise nego naklonjena pokazace vreme.Naravno da ce ovaj potez prouzrokovati reformu na bilo koji nacin a do nekog dogovora ce verovatno ipak doci.To znaci da ce UEF-a morati reformisati Ligu sampiona a ta reforma ce biti drugo ime za Superligu.
  (Padjine969, 20. april 2021 22:20)

  # Link komentara

 206. @IQ

  Ne lazi. Bayern je osvojio zadnjih 9,a ne 20 titula. Zar ti nije rekla da nije lepo da lazes??
  (Oliver, 20. april 2021 22:20)

  # Link komentara

 207. ne zanosite se, to je gotova stvar...
  (građanin opasnih namera, 20. april 2021 21:52)

  U pravu si, gotova je, obican covjek pobjedio je Golijata i demona sa punim gacama para. Ovo je pokazatelj zasto je FUDBAL veliki !!!! Veci od svih nas
  (E, 20. april 2021 22:02)


  Hahahahahahaah. Pa ne, trebalo mi je nekoliko trenutaka da shvatim da li se salis ili si ozbiljan.
  Dakle ti smatras da UEFA predstavlja obicnog, malog coveka.
  To je pod jedan.
  Pod dva- ti smatras da su obicni ljudi od ovoga nesto dobili.
  Da li si %$£¥* ili se samo pravis?
  Sistem koji je omogucio americkim, ruskim i arapskim “biznismenima” da ko zna kako stecene milijarde upumpaju u klibove i preko njih i kladionica ih operu na potpuno legalan nacin je pobedio- i tebe to raduje?
  Pa ti si stvarno %*#?$.
  Sta bre obicnom coveku menja hoce li se bogatiti stari kriminalci iz UEFA ili ce se pojaviti neki novi koji ce preuzeti plen od ovih starih?
  Sta to tebi menja? Sto ce eto muzika Lige sampiona ostati ista, pa ce fudbal da ti prija vise dok zderes cevape i pivo?
  E moj ti *$#%*... ti ti stotine miliona poput tebe. Zbog vas ovaj svet i jeste ovakav.
  Ta 2 procenta umnih se deli u 2 grupe- 1.5% onih koji koriste i bogate se na njihov racun, sa jedne i 0.5% onih koji zaista pokusavaju da pomognu toj vecini od 98% maloumnih, sa druge strane.
  Ali kako pomoci ljudima koji ovako razmisljaju? Kako?
  (Stevan, 20. april 2021 22:20)

  # Link komentara

 208. `Ajde da ogolimo stvar i kažemo istinu. Koliko Vas navijača je spremno da iz svog džepa uloži novca u svoj "voljeni klub"? Koliko ste spremni da uložite? Ja ne mogu ništa da uložim. Morao bih da zovem decu u SAD i da im kažem:"Pošaljite neki dinar (dolar) za Partizan." Njihov odgovor:"Ali ćale mi ne navijamo za Partizan!" Pa za koga navijate?, a oni:"Mi kao i Nole, za naš Milano". A ceo život sam ih učio da su: Partizan, Zvezda, Dinamo, Hajduk, pa i moje Nišlije, OFK, Galenika (Zemun) naši. Šalu na stranu, ali korona je srušila fudbal, veliki klubovi žele, kao na Titaniku koji tone, da spasu sebe, a ovi manji da i njih povuku. Nema publike, smanjuju se sponzorstva, TV prava se sve manje plaćaju, a treba platiti struju, vodu, održavanje terena, skupe fudbalere itd. Dugovi su sve veći, veći klub jednako veći dugovi. Učili smo odavno da su sport, kultura, umetnost itd. samo nadgradnja, najbolje uspeva u razvijenom društvu gde radnička klasa ulaže za svoju razonodu, opuštanje, slobodno vreme... Danas toga nema, svi se borimo da preživimo, kakav fudbal, sport, kultura, umetnost, da li neko ide danas u bioskop i pozorište kao što sam ja išao 70-ih i 80-ih? Prošlo je odavno to vreme, korona je pokazala pravo lice današnjeg sveta. Što reče jedan moj drugar:"Mogu da držim distancu i da nosim masku, ali da toliko perem ruke, ne mogu." Pozdrav!
  (B.Živković, 20. april 2021 22:19)

  # Link komentara

 209. Smorili su... od sad pratim kriket.
  (reflex, 20. april 2021 22:19)

  # Link komentara

 210. (Z.Mamić"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu", 20. april 2021 21:43)

  Konačno jedan razuman čovek koji piše bez strasti i afekta. Bravo. Onaj ko misli da će sve ostati isto, da će se imati prohodnost ka LŠ kao do sada, pa ne znam, nije mu dobro.
  Na drugoj vesti sam već pisao kako bih ja, ako me prisile da se vratim imao svoje zahteve. Zahtevi bi bili najmanje 80% onoga što bih dobio u SL. Prvenstveno onih 350 mil. evra i garantovano učešće u LŠ bez obzira na plasman. Ne verujem da će na manje pristati.
  A o prohodnosti u LŠ i o laganici od 30 mil. evra za grupnu fazu - to možemo zaboraviti. Delim mišljenje s kolegom i ponavljam, svi će dobiti svoje ali, ovaj put pod kapom UEFE.
  (Max Von Sidow, 20. april 2021 22:18)

  # Link komentara

 211. evroliga ne moze da se poredi sa ovim. Kupili licencu od Fibe i to je to. A real i juventus da se kazne po 2,3 gofine bez evrope ili seria b i cao
  (Stefan, 20. april 2021 22:18)

  # Link komentara

 212. valjda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  Друже, играј ПЕС. Фудбал остави нама бившим фудбалерима и верним навијачима. Никад нећеш схватити суштину. Ниси за више од видео игре...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:01)

  pa fudbal nije vlasnistvo vas bivsih fudbalera, vi gledajte radnicki protiv male mostanice, sedite u kladionici od jutra do mraka, bice toga uvek
  (vlada, 20. april 2021 22:18)

  # Link komentara

 213. Valjda su sad neki videli moć FIFE I UEFE, svako ko je mislio da će to moći da prodje bez njihovog odobrenj je lud, pa to su dve najveće sportske organizacije na svetu, a fudbal najveći svetski brend, nije ovo košarka ovo je fudbal, valjda je to sad jasno Amerikancima, al mora se priznati da su i Englezi odradili veliki posao.
  (Sasa, 20. april 2021 22:17)

  # Link komentara

 214. Real Madrid briga mnogo, oni ce opet LS da osvoje ove sezone...
  A ljudi neka se prepucavaju bezveze...
  (Vamos, 20. april 2021 22:17)

  # Link komentara

 215. @Ciceron
  Vidi ovako, to mozda u tvom selu, ili u tvojoj drzavi.
  U Evropi, NE!
  Ne moze da radi sa svojim vlasnistvom sta pozeli, nego mora da postuje pravila i zakone.
  Da li moze vlasnik da ukine Inter, Milan, Juventus ili Junajted? Ne moze!
  Da li moze Arsenal da odluci da zaigra u Primeri ili u Bundes ligi? Jok.

  Da li vidis da je za manje od 48 sati srusen taj plan svih tih vlasnika?
  Klubovi su vlasnistvo akcionara, veliki broj klubova je delom u vlasnistvu navijaca.
  Vlada svake drzave je IZNAD tih klubova, nacionalna liga je njima nadlezna, a UEFA je iznad svih nacionalnih liga. Kapiras?
  Vlasnik je samo ZAPOSLENI u nacionalnoj ligi i samo obican sraf u okviru UEFA ili FIFA.
  TV prava su tek posebna prica, bez njih nema ni klubova.
  Drzava i liga mogu bukvalno da ZABRANE koriscenje stadiona, cak i kada je u privatnom vlasnistvu, ako izbace klub iz nacionalne lige.

  Da ne pricamo sada o obezbedjenju, dozvolama koje se odnose na bezbednost navijaca itd.

  Ne postujes pravila, nema igraca, nema prenosa, nema stadiona, nema navijaca.
  Jel jasno to?
  UEFA i FIFA su giganti u odnosu na klubove, to je neko zaboravio.
  (o, 20. april 2021 22:17)

  # Link komentara

 216. Miševi (Agnelli, Woodward...) bježe sa broda koji tone. BRAVO!!!
  (Mariborcan1970, 20. april 2021 22:16)

  # Link komentara

 217. ja cirkusa, Tito dragi...
  (Zemo, 20. april 2021 22:16)

  # Link komentara

 218. kakav crni spas. sad ce ovi ostati na vlasti u partizanu i zvezdi jos sledecis 30 godina.

  vazno da smo svi debili pali na antivaxersku medijsku kampanju o bogacenju bogatih zarad siromasenja siromasnih. kakvi smo debili ne verujem.

  super liga je bila prava sansa za privatizaciju ovih mafijaskih klubova. sad cemo ostati u mraku sledecih 50godina. tetoviracemo pavkova svakih 5 godina kad da po gol. bedaaaa.

  srecno nam bilo.
  (Čika Žika, 20. april 2021 22:16)

  # Link komentara

 219. U cemu je problem gospodo? Ja bih recimo voleo da gledam svakog vikenda meceve velike 12orice. A ne tamo neke tarzane u kvalifikacijama za Ligu Evrope, hahaha. Ili ovu ovde Lingjukočujuju ligu.
  (werdi, 20. april 2021 22:03)

  Још један који је фудбал играо само на ПЕС-у, а поред стадиона у свом селу у животу прошао није...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:16)

  # Link komentara

 220. Istina je da Bayern nema dugove al sad mu ide Alaba bez obestecenja, a kupice ga neko ko je prezaduzen.
  (mia san mia, 20. april 2021 22:16)

  # Link komentara

 221. Da hoce i euroliga da se raspadne
  (Kiza, 20. april 2021 22:15)

  # Link komentara

 222. Interesantno je kako su se sada navijaci podigli zbog relativno nebitne stvari. Kada treba protestovati protiv korona mjera, gubitka poslova, siromastva nigdje nikog. Sve se svodi na onu hljeba i igara, ili mozda samo igara.

  A sto se tice fudbala, naravno da je potrebna promjena, a ne da imate lige kao npr. Njemacka gdje je jedan klub osvojio zadnjih 20 titula.
  (IQ, 20. april 2021 22:15)

  # Link komentara

 223. Ono kad se bogati bore oko para, a narod se pali. Premda ti bogati i jesu bogati zato sto ih narod filuje parama, tako da red je da se narod bar malo pita :D.
  Ono sto je recimo uznemirujuce je jedan od komentara gde covek napisa da se zbog ovog sporta gubi glava. Pa nekad su gladijatori gubili glavu, danas izgleda publika. Em platis em izgubis glavu, cudan stav o sportu...
  (posmatrac, 20. april 2021 22:15)

  # Link komentara

 224. Опет ћемо гледати четири- пет утакмица топ квалитета за читаву годину.
  Супер лига је неминовност, овако или онако.
  (bpbp, 20. april 2021 22:13)

  # Link komentara

 225. ja bih ipak sacekao sta kaze privredni sud broj 17 iz madrida
  (maki1982, 20. april 2021 22:12)

  # Link komentara

 226. ''Ne bojim se da će klubovi početi da napuštaju Superligu. Situacija je toliko ozbiljna da su se svi složili kako bismo trebali pronaći rešenje i izneti ovaj projekat. Niko nije bio nateran da u njega uđe.'

  Florentino Perez.
  (The Legend of Tennessee, 20. april 2021 22:12)

  # Link komentara

 227. Ne može to tako.Ne može.Zakupljen je JNA.Slet,štafeta.Ljudi ko će to da plati.Iznajmili smo pehar od velikog komšije.Mi smo prvaci 66.Pozvan Starina Fočo od stotinu ljeta,Duplo,Sašo ma svi.Zovi Lozanu,Ciu,Biu.Jaoooooo.
  (Instalacija, 20. april 2021 22:11)

  # Link komentara

 228. Spas fudbala? Da se razumemo, fudbal je u haosu odavno. Sve se svelo na pare i kladionicu. Zabranio bih kladionicama da budu sponzori bilo kom klubu i takmicenju!
  (Pljuvac svih stilova, 20. april 2021 22:08)

  # Link komentara

 229. Da su pametni ovi iz FIBA sad trebaju krenuti na Bartomeu-a i na njegovu Evroligu u košarci! SAD!
  (Bunuel, 20. april 2021 22:08)

  # Link komentara

 230. ovde kao da se narod izborio za veca prava, vece plate, mir u svetu, pa slavi nesto pojma nemas sta, a ne koja ce se liga igrati i pod kojim uslovima...da ste se tako borili za svoja prava mozda danas i ne bi bili tu gde jeste....
  (građanin opasnih namera, 20. april 2021 22:08)

  # Link komentara

 231. moze da izlaze kolko hoce,Inter i Arsenal su na mojoj crnoj listi

  a 2 dresa i 4 šala Intera cu sutra da spalim uzivo na FB.
  (bata bre, 20. april 2021 21:40)

  Ajd', daj samo link da gledamo kad bude
  (domacalobanja. com, 20. april 2021 22:05)

  # Link komentara

 232. Super liga je trajala kraće nego Partizan u Evropi...
  (Stanko, 20. april 2021 22:05)

  # Link komentara

 233. dok ne vidim zvanicna saopstenja klubova da istupaju nista, ovo sad vesti po onom rekla-kazala.
  (Exile on Main St., 20. april 2021 22:05)

  # Link komentara

 234. Iskreno ja sam navijao da za superligu, nakon toga da ti timovi dobiju nogu iz lige šampiona i na njihovo mesto dodju manje poznati timovi. Bilo bi daleko zanimljiviji fudbal.
  (Antitalenat, 20. april 2021 22:04)

  # Link komentara

 235. Sad je dobra Uefa ...
  (ultramne, 20. april 2021 22:04)

  # Link komentara

 236. Real i Barcelona su zlo svetskog fudbala, upropastili su ga naduvanim ciframa, novcem, marketingom.
  (Boris, 20. april 2021 22:03)

  # Link komentara

 237. Pobjedi sport, strast, ljubav, pobjedi fudbal. Fudbal je dobio najbitniju utakmicu života.Pobjedila je želja koja se nije ugasila želja koja ga je i stvorila.
  (zoranbl, 20. april 2021 22:03)

  # Link komentara

 238. U cemu je problem gospodo? Ja bih recimo voleo da gledam svakog vikenda meceve velike 12orice. A ne tamo neke tarzane u kvalifikacijama za Ligu Evrope, hahaha. Ili ovu ovde Lingjukočujuju ligu.
  (werdi, 20. april 2021 22:03)

  # Link komentara

 239. @ НЕТКО ИЗ МАСЕ - Тако је мајсторе. Не дамо ову игру њима. ❤⚽❤
  (ДЕЛИЈА🔴⚪, 20. april 2021 22:03)

  # Link komentara

 240. ko ostane poslednji sampion?
  (baba, 20. april 2021 22:03)

  # Link komentara

 241. ne zanosite se, to je gotova stvar...
  (građanin opasnih namera, 20. april 2021 21:52)

  U pravu si, gotova je, obican covjek pobjedio je Golijata i demona sa punim gacama para. Ovo je pokazatelj zasto je FUDBAL veliki !!!! Veci od svih nas
  (E, 20. april 2021 22:02)

  # Link komentara

 242. valjda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  Друже, играј ПЕС. Фудбал остави нама бившим фудбалерима и верним навијачима. Никад нећеш схватити суштину. Ниси за више од видео игре...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 22:01)

  # Link komentara

 243. I u ovakvoj sili od sporta, u ovakvoj snazi sto je fudbal, koji pogledajte sta je uspeo kao ukedinjen i jak, mi smo drugi na svetu. U tako necem velikom kao sto je fudbal. Pa to nije sport, to je vise od religije.
  (Mario, 20. april 2021 22:01)

  # Link komentara

 244. Dobro,a šta ćemo sa UEFINIM sličnim planovima?Boli njih uvo za fudbal,dobili su svoje pare nazad i nastavljaju po starom,tj novom.
  (NijeBitno, 20. april 2021 22:01)

  # Link komentara

 245. Bolje da su napravili kup Mančestera. I svaki vikend neka igraju Siti i Junajted..i tako celu godinu. Bilo bi zanimljivo.
  (Markoni, 20. april 2021 21:59)

  # Link komentara

 246. Bravo navijači, bravo mediji, bravo fudbaleri, bravo Čeferin!
  (Slovenec, 20. april 2021 21:58)

  # Link komentara

 247. Znači tolika galama i neće biti ničega.
  (ivan, 20. april 2021 21:20)

  Pa zbog galame i neće biti.
  (kmnccn, 20. april 2021 21:29) # Link komentara


  Da su u košarci napravili takvu galamu, ne bi bilo prozora i ostalih gluposti.
  (Sale, 20. april 2021 21:57)

  # Link komentara

 248. Adriano_Galliani, 20. april 2021 21:36)

  pa? cekaj je l ih neko terao da se zaduzuju? da li ti moras da platis svoje dugove? molim lepo, ispruzi se koliko si dug...
  (opaaaa, 20. april 2021 21:56)

  # Link komentara

 249. I na kraju.... opet su pobedili Nemci.
  (djape, 20. april 2021 21:55)

  # Link komentara

 250. На овом примјеру се види која је народ сила, само када се сложи..
  (Новицки, 20. april 2021 21:54)

  # Link komentara

 251. Jučer sam napisao da ništa od toga jer se prvo pitaju NAVIJAČI, barem kad je Engleska u pitanju.

  JP Morgan Company, zarolaj si nogometnu loptu u dupe, pa radi parade po Aziji u USA, možda nalupaš koji cent više, ovo je EUROPA STARI, tu padaju glave radi ovog sporta ;)
  (Netko iz mase, 20. april 2021 21:53)

  # Link komentara

 252. Fudbal je jedini sport gde totalni autsajder može da pobedi ili odigra nerešeno sa apsolutnim favoritom! To je ono što ga čini najvažnijom (sporednom) stvari na svetu! Ćomi legenda
  (Mihajlović, 20. april 2021 21:53)

  # Link komentara

 253. FC Bayern - Drzava.
  (Sandzak, 20. april 2021 21:53)

  # Link komentara

 254. ne zanosite se, to je gotova stvar...
  (građanin opasnih namera, 20. april 2021 21:52)

  # Link komentara

 255. Ajoj, pa dal su ovi likovi realni? Pa ovo kao deca!?! Ne razumem
  (stefan, 20. april 2021 21:51)

  # Link komentara

 256. Imamo srece sto su jedini pravi cuvari nogometne tradicije u evropi upravo englezi i svabe. Njima je vaznije domace prvenstvo nego ista i ovom borbom spasavaju ne samo integritet evropskog klupskog takmicenja vec i sve evropske nogometne saveze. Nema kod engleza velika cetvorka, sestorka, ima da izbrisu i liverpool i manutd i sve ostale ko da nikad nisu ni postojali. E svaka im cast. A svabama nije palo ni na pamet da udju. Da nam kolo vode spanjolci, zabari talijani i prevrtljivi francuzi napravili bi super ligu i unistili smisao nogometa jos prije 10 godina. Ovako, posut ce se pepelom i bar neko vrijeme zatomljavat svoju glad za parama sto je svakako dobra stvar za sve nas, obicne smrtnike. Mozda uefa sad lupi kontru i dozvoli jos prohodniji put do lige prvaka prvacima malih drzava upravo na stetu spornih odmetnutih nogometnih klubova. Ali sumnjam jer i uefa je sve samo ne pravedna organizacija.
  (croata, 20. april 2021 21:51)

  # Link komentara

 257. Pobediće fudbal! A to je krpenjača, terenče, i golići od majica, greda i slično!
  (Mihajlović, 20. april 2021 21:50)

  # Link komentara

 258. @adriano_galliani

  Samo Bayern nema dugove, samo to reci, dragi gallianni, hehehe
  (Oliver, 20. april 2021 21:49)

  # Link komentara

 259. Nije dovoljno, treba ih kazniti zabranom igranja LŠ narednih 5 godina i izbaciti ih u niži rang takmičenja u nacionalnim ligama!
  (statuskan, 20. april 2021 21:49)

  # Link komentara

 260. Kakvo licemerje. Pa i LS pre 30 godina je nastala slicno, siromasni igraju na leto dok se bogati suncaju a u grupnu fazu ulaze manje vise isti. Zato Englezi, Nemci, Spanci i Italijani imaju 4 direktna mesta u LS a sampioni Turske i Avstrije moraju da igraju kvalifikacije. Za balkanskih sampiona i da ne govorim. Evo, Real je ove sezone dobio najvise lova zahvaljujuci starim uspesima t.j. sto je 4 puta osvojio LS u zadnjih 10 godina. I sto bi bila bolja ona nova LS koju UEFA sprema od 2024 godine? Sustina ista, forma razlicita!
  (Denko, 20. april 2021 21:49)

  # Link komentara

 261. Jo's juče sam napisao da od toga nema ništa jer Fifa je jača 1000 puta od FIbe I nista slično tu ne može da nikne pa bili oni bogati koliko hoće
  (dzoni, 20. april 2021 21:49)

  # Link komentara

 262. kakvo je ovo izgleda nasankanje svih.
  Od dve bande.
  Sad ce ovi da dobiju apsolutno sve što požele od UEFE!!

  a kao nisu znali,kako,će navijači da reaguju!!!
  Bolje nisu mogli da odigraju,opet za sebe.
  (Legolas, 20. april 2021 21:49)

  # Link komentara

 263. (Davor, 20. april 2021 21:36)Nisi razumeo komentar. Covek je naveo primer bez najvecih klubova i sportskih rezultata ostvarenih na terenu.
  (3 palme za 2 bitange i ribicu, 20. april 2021 21:48)

  # Link komentara

 264. Ljudi jel vi shvatate da su klubovi privatni i njihovi vlasnici nisu neke budale vec uspesni i sposobni ljudi.Ako vlasnik npr Intera zeli da igra u nekom drugom takmicenju on ima apsolutno pravo na to, to ne mora vama da se svidja ali covek sa svojim vlasnistvom moze da cini sta god zeli.
  (Ciceron, 20. april 2021 21:47)

  # Link komentara

 265. Čitam i cudim se. Ljudi i dalje ne shvataju da ovde nije pobedio fudbal ili sport generalno jer su oni davno izgubili, da je pravedno timovi bi zaposlili po jednog advokata i tako zajedno bi svi oni sedeli za jednim zelenim stolom i delili zaradu medju klubovima ali to je davno ukradeno. Vi ste svi proizvod. Prodaju vas tv ima u vidu prava gde oni kasnije prodaju reklame. Ko da je bitno da li će UEFA mafija da bude vlasnik ili JPM? Mislite da se oni bore za fudbal. Pa dobro onda mislite. Jedina razlika je u spici i toj muzici na koju ste navikli.
  (Stojko, 20. april 2021 21:47)

  # Link komentara

 266. A pravo na slobodu izbora? Ovi klubovi su hteli nesto ali im je odmah zapreceno i odmah su krenule ucene Da li su to te evropske vrednosti?
  (Petar, 20. april 2021 21:47)

  # Link komentara

 267. Čeferin nepoznaje poraza! Strašno inteligentan čovek!
  (Glupi Perez, 20. april 2021 21:46)

  # Link komentara

 268. Nema puj pike ne važi. Nadam se da će UEFA ostati dosledna i kazniti 12 odmetnika zbog pokušaja formiranja one nakaze od takmičenja. Ne može se samo tako preći preko toga.
  (Ratko, 20. april 2021 21:46)

  # Link komentara

 269. Bolje da su napravili prvo non pejper
  (izhlapjeli starac, 20. april 2021 21:44)

  # Link komentara

 270. Ljudi, svi vi koji volite fudbal! SLAVITE! Spasen je! Perezu doživotna zabrana!
  (Horhe Valdano, 20. april 2021 21:44)

  # Link komentara

 271. Englezi su ozbiljni likovi,pričam o državi koja brani kravu muzaru premier ligu, ovakve su oni rješavali dok su ameri dabrove lovili.
  Sad nam kreću objašnjavati oni koji su tvrdili da prolazi "zasto nije prosla"
  (Ciao, 20. april 2021 21:15)

  Sad ce da lete glave,nece ovo proci sa puj pike ne vazi.
  (ihahah, 20. april 2021 21:44)

  # Link komentara

 272. Navijači slave, moćnici podlegli pritisku, pobedio je fudbal, pobedila je raja! Psssst! Pravićemo se da nije nameštaljka i da sve ovo nije dobro razrađen i odigran scenario ;)
  (Jug Bogdan, 20. april 2021 21:44)

  # Link komentara

 273. mnogi ovde ne razumeju, pominju neku pravdu, neki spas fudbala...a suština je u stvari, da ce bogati biti jos bogatiji kako ga okrenes, a ovi drugi nebitni, bice jos nebitniji...
  (građanin opasnih namera, 20. april 2021 21:44)

  # Link komentara

 274. Kakav danak neiskustvu Pereza i ekipe oko njega da udare na kao sto su UEFA i FIFA! Ipak su oni slabi igraci za ove organizacije.
  (Igor, 20. april 2021 21:43)

  # Link komentara

 275. Džabe v(n)am radovanje. Superliga je pobedila.Veliki će dobiti svojih 350-400 miliona godišnje. Samo, što će,još bolje po njih, sad sve ići pod okriljem UEFA. Kako sam čuo, UEFA je dobila 7 mlrd od nekog arapskog fonda da odgovori Superligi.

  Veliki će dobiti neki oblik zatvorene lige šampiona. Mislim da će njih 15-20 imati zagarantovana mesta i ogromnu lovu, deo će ići direktnio zbog nac. koeficijenta.
  Ostatak, recimo 4 do 6 mesta kroz kvalifikacije.
  proširiće možda sa 32 na kako najavljuju 36 ekipa i to je to

  Možete misliti kakve će biti šanse srpskog prvaka. Dobićemo LE i konferenciju pa ako ih osvojimo, onda eto u LŠ.

  Dragi navijači, čiji god da ste, spremite se za Gibraltar, Tiranu, Omoniu, Molde, Šarlota, Kazahstan, Jermeniju.
  (Z.Mamić"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu", 20. april 2021 21:43)

  # Link komentara

 276. Poenta svega, dignite se ljudi, nemojte biti slepi poslušnici, isplati se dići glas i pobuniti se
  (g, 20. april 2021 21:43)

  # Link komentara

 277. Kada je bila najava da ce se objaviti formiranje Super lige napisao sam da to nece proci sto posto makar kod Engleza.
  I da ce njihovi klubovi imati zestok sukob sa svojim navijacima i tacno to se i desava.
  Ali me i Barsa prijatno iznenadila.
  Najveci olosi su ispali Italijanski navijaci,cute kao...
  (ihahah, 20. april 2021 21:43)

  # Link komentara

 278. Nije ni bilo realno...
  (Kod nas sve kontra, 20. april 2021 21:42)

  # Link komentara

 279. valjda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  besmislene utakmice?
  pa nisu to keceri momče pa da izbode akrobacije za tebe
  (bata bre, 20. april 2021 21:41)

  # Link komentara

 280. Ceferin, boban i suker trijumfirali, 'super' 'liga' trajala je krace nego slovenski rat za neovinost.
  Bwahahahaha!
  (Pijani zlotvor, 20. april 2021 21:19)

  Je,je posebice bez Sukera i Bobana ne bi pobijedili! Ajde mitomane ne budali!
  (:D, 20. april 2021 21:40)

  # Link komentara

 281. Pa sta su oni mislili? Da iko normalan zeli da se fudbal pretvori u NBA/NFL cirkusku nakaradu?
  (ProkopijeElGrande, 20. april 2021 21:23)

  Nba jeste zatvorene forme, ali daleko od cirkusa. Bar postoji finansijski fer plej, koliki god da je, a ne bahato iživljavanje sa parama.
  (neko tamo, 20. april 2021 21:40)

  # Link komentara

 282. moze da izlaze kolko hoce,Inter i Arsenal su na mojoj crnoj listi

  a 2 dresa i 4 šala Intera cu sutra da spalim uzivo na FB.
  (bata bre, 20. april 2021 21:40)

  # Link komentara

 283. I sada jedino Murinjo ispade grbav.
  (POPE, 20. april 2021 21:40)

  # Link komentara

 284. @vlada

  Cenim da fudbal u životu nisi igrao, a da utakmice gledaš samo kada treba da se pohvališ pred nekom devojčicom kako bi pomislila da si sportski tip, a u realnosti bi iščašio koleno pri pokušaju šuta.
  (dex, 20. april 2021 21:39)

  # Link komentara

 285. Odlična nokaut faza !
  (JPR24, 20. april 2021 21:39)

  # Link komentara

 286. oduzmite im po 9 bodova. pa neka titulu osvoji Sevilja, Lester, Napoli, bilo ko. neka se cheshu kad ih svrbi.
  (evera, 20. april 2021 21:39)

  # Link komentara

 287. Ako sam se u nekog uzdao da udari jako na ovu bestidnu ideju kada ona postane bas ozbiljna, uzdao sam se u engleze, ne mozes njima da udaris na fudbal i da ti precute.. bravo i za nemacke klubove koji su odbili.
  (grobar, 20. april 2021 21:37)

  # Link komentara

 288. Sada bi trebalo Pereza da suspenzuju iz fudbala na nekoliko godina.
  (NBGD, 20. april 2021 21:37)

  # Link komentara

 289. Navijači sada slave, sutra će biti suza.


  Dugovi ekipa koji bi trebali uc?estvovati u Superligi:

  - FC Barcelona - 1,173 milijarde eura,
  - Real Madrid - 901 milion eura,
  - Atle?tico Madrid - 494,2 miliona eura,
  - Inter Milan - 630,1 milion eura,
  - Juventus - 458,3 miliona eura,
  - AC Milan - 151,8 miliona eura,
  - Chelsea - 1,510 milijarde eura,
  - Tottenham - 1,280 milijarde eura,
  - Manchester United - 528,6 miliona eura,
  - Liverpool - 272 miliona eura,
  - Manchester City - 200 miliona eura,
  - Arsenal - 125,4 miliona eura.
  (Adriano_Galliani, 20. april 2021 21:36)

  # Link komentara

 290. Ako Krasnodar - Galatasaray nude polufinale lige šampiona i ako budu igrali takmičarski fudbal... Druže moj, radije bih gledao njih nego inter - milan bez takmičarske draži. Ma daj bre, ferencvaros-dinamo Tirana bi mi bilo draže nego ogavni ološ gladni za novcem. Uostalom... Bas me zabole za superbastarde. Zao mi je samo navijača čija uteha u depresiji života je taj vikend fudbala koji im izmiče zbog singapuraca i kineza.
  (Davor, 20. april 2021 21:36)

  # Link komentara

 291. Ajde sad dve godine suspenzije za 12 veličanstvenih i iz LS i iz nacionalnih liga
  (ee, 20. april 2021 21:35)

  # Link komentara

 292. Bayern über alles!
  (MRZIM PROPAST, 20. april 2021 21:35)

  # Link komentara

 293. Samo se žabari ne oglašavaju, raspali se skroz stara dama i braća iz Milana!
  (skeva, 20. april 2021 21:35)

  # Link komentara

 294. Nema odustajanja,već svi u zatvor,svako ko je pokušao da prisvoji za sebe,pohlepno i bahato.
  Svi u zatvor pet godina najmanje.
  (Legolas, 20. april 2021 21:35)

  # Link komentara

 295. ПОБЕДА ФУДБАЛА, БРАВО !!!
  (ja, 20. april 2021 21:32)

  # Link komentara

 296. E sada da ih malo resetuju, i eto zanimljivijeg fudbala..
  (Drmr, 20. april 2021 21:31)

  # Link komentara

 297. Sve je ovo pokazatelj koliko je ovaj svet bedan. I koliko je tačno ono hleba i igara. Da se ljudi ovako iscimaju za globalno zagrevanje, korupciju, bilo šta... Svet bi bio divan. Tužan dan.
  (Radulović, 20. april 2021 21:30)

  # Link komentara

 298. Tek sad krece igranka...
  Mislite da ce posledice snositi ovih 12 klubova?! Nece... tek ce sad dobiti od UEFA sve sta su zeleli.
  (Katarina, 20. april 2021 21:30)

  # Link komentara

 299. Znači tolika galama i neće biti ničega.
  (ivan, 20. april 2021 21:20)

  Pa zbog galame i neće biti.
  (kmnccn, 20. april 2021 21:29)

  # Link komentara

 300. Normalno da odustaju, posto su Dinamo i Hajduk odbili SL.
  (nogomet, 20. april 2021 21:29)

  # Link komentara

 301. Imperija će uzvratiti udarac, videcete
  (Hrundi Bakshi, 20. april 2021 21:28)

  # Link komentara

 302. valjda ce je formirati, liga sampiona je odavno besmislena, ukupno 5 zanimljivih utakmica godisnje, do cetvrt finala nema smisla gledati
  (vlada, 20. april 2021 21:28)

  # Link komentara

 303. I Vrbanjuša out.
  (gost, 20. april 2021 21:26)

  # Link komentara

 304. Ne znam,znamo samo da Šalke verovali ili ne prvo poluvreme igra 0:0.
  (KoRn, 20. april 2021 21:26)

  # Link komentara

 305. E, to vam je Evropa!
  Ovde bi "navijaci" podrzali sve sto krimosi iz vrha klubova i vlasti odluce, jer im je neko tako glupima isprao mozak i ubedio ih da je podrska klubu i podrska istog kada srlja u propast, kao sto su ih ubedili kako je patriotizam kada podrzavas drzavu na putu ka propasti.
  (???, 20. april 2021 21:25)

  # Link komentara

 306. Amerikanciii,jel nas čujete...
  (Vi ste..., 20. april 2021 21:25)

  # Link komentara

 307. Ипак остај још једна Супер лига, исте моралне вертикале као и ова неуспела...
  (Штилцована катаболцна, 20. april 2021 21:25)

  # Link komentara

 308. Draz je kada se boris za nesto, a u toj superligi pobedjivao ili gubio ti si tu, mesto ti je zagarantovanao, koja je poenta? To je iz ugla nas navijaca, sto se tice ugla klubova, pa to je mnooooogoooo novca, i onda jos veci raskol u domacim ligama jer ostali klubovi nece biti konkurentni zbog ogromnog novca koji superligasi zaradjuju i onda dovedu koga hoce i tu je kraj...
  (Brada, 20. april 2021 21:25)

  # Link komentara

 309. Do 21:30h ostaće Real da igra sam sa sobom. Sada je 21:25h.

  Pročitao li neko intervju onog zlikovca Peresa iz Reala danas. Koje zlo od čoveka.
  (Dušan, 20. april 2021 21:24)

  # Link komentara

 310. Ali zato jaca Jelen Super Liga...
  (Aca Pantljičara, 20. april 2021 21:11)
  Ling Long, ping pong. Hahahaaaa.
  Ipak je UEFA mnogo moćna organizacija. Mišel bio na njenom čelu 10 godina.
  (a sad šizenje, 20. april 2021 21:24)

  # Link komentara

 311. Sad bi trebalo sve izbacit iz daljeg takmičenja....i Lige Šampiona i iz Kup Uefa i iz Domaćih prvenstava to bi bilo dobro
  (Berlinac, 20. april 2021 21:24)

  # Link komentara

 312. Pa sta su oni mislili? Da iko normalan zeli da se fudbal pretvori u NBA/NFL cirkusku nakaradu?
  (ProkopijeElGrande, 20. april 2021 21:23)

  # Link komentara

 313. Real kazniti izbacivanjem iz evrope na minimum 10 godina
  (oz, 20. april 2021 21:23)

  # Link komentara

 314. Dobro kaze Shirer "Izbaciti ih odmah iz Premijer lige !!!"
  (Kosta, 20. april 2021 21:22)

  # Link komentara

 315. Džaba vam novci moji sinovci!
  (Kad, 20. april 2021 21:22)

  # Link komentara

 316. Jel ce da vrate Murinja sad? :)
  Nema, dzabe novac, ugovori, policija... sve to pada u vodu kada masa naroda izadje na ulicu
  (S, 20. april 2021 21:22)

  # Link komentara

 317. Tako je stop globalizmu
  (GPPP, 20. april 2021 21:21)

  # Link komentara

 318. Samo Liga Sampiona....!!!
  (poznavalac, 20. april 2021 21:20)

  # Link komentara

 319. Znači tolika galama i neće biti ničega.
  (ivan, 20. april 2021 21:20)

  # Link komentara

 320. Opaa, idemoo protiv bagre belosvetske! Spremio sam kokice a tu je i pivo! Nisam ni sumnjao da će Englezi napraviti haos jer je ipak tamo kolevka fudbala i tako bi automatski bio uništen brend Premier lige. Bravo za engleske najvijače koji nisu vođeni ološem koji se prodaje za pare kao kod nas.
  (Srbin ali pravi, 20. april 2021 21:20)

  # Link komentara

 321. Misliš, Ping Pong liga?
  (Dragon, 20. april 2021 21:19)

  # Link komentara

 322. Ceferin, boban i suker trijumfirali, 'super' 'liga' trajala je krace nego slovenski rat za neovinost.
  Bwahahahaha!
  (Pijani zlotvor, 20. april 2021 21:19)

  # Link komentara

 323. Tako i treba
  (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 20. april 2021 21:17)

  # Link komentara

 324. Opasne svote novca su u igri. Biće zanimljivo ispratiti. Na jednoj strani UEFA i FIFA, Vlade i predsednici država a na drugoj Rotšildi. Da li iko sumnja da će ovi drugi lako odustati od novca? To su svote nepojmive za 98% naroda na svetu. Zamislite koliko će izgubiti para ove tv stanice koje su uplatile višegodišnje ugovore za tv prava ako pukne liga šampiona?! Npr. arena sport u Srbiji? Može da se ugasi momentalno. Pa ko želi u istoj gledati Krasnodar-Galatasaraj u 1/2 finalu? Ja bih iskreno voleo da pobedi fudbal i sport i da gledamo takmičenja po zasluzi...
  (Loznica, Gučevo, Cer..., 20. april 2021 21:16)

  # Link komentara

 325. Englezi su ozbiljni likovi,pričam o državi koja brani kravu muzaru premier ligu, ovakve su oni rješavali dok su ameri dabrove lovili.
  Sad nam kreću objašnjavati oni koji su tvrdili da prolazi "zasto nije prosla"
  (Ciao, 20. april 2021 21:15)

  # Link komentara

 326. Tooo bato koka kola khkhkkh
  (kez, 20. april 2021 21:14)

  # Link komentara

 327. Ocemo Murinja nazad!!!
  (Nikola, 20. april 2021 21:13)

  # Link komentara

 328. Ali zato jaca Jelen Super Liga...
  (Aca Pantljičara, 20. april 2021 21:11)

  # Link komentara