1. Fudbal polako postaje kao ono kad igrate PES ili Fifu, pa ne znate vise sta bi od sebe, pa napravite onaj Random Cup ili Konami Cup, gde je moguce da igraju PES United protiv Argentine za koju igra Batistuta.
  (Bane, 23. oktobar 2021 22:16)

  # Link komentara

 2. debiliiovi iz fife i ufe,ali korupcija bao,a arapi ne pitaju kolko treba da se plati
  (murta i kurta, 23. oktobar 2021 17:40)

  # Link komentara

 3. Fifi i uefi potrebno je 'vijece sigurnosti' gdje bi sjedili predsjednici nogometnih saveza najjacih nogometnih zemalja i da svaki od njih ima pravo veta.
  Pa da onda vidimo kako bi bilo tko dodijelio sp kataru ili prosirio ep/sp. Glasanje za dodjelu domacinstva mora biti javno.
  Sp treba mozda cak i smanjiti a ne povecavati. 90-ih je postojalo misljenje da ce se nogomet razviti u aziji i africi i iz tog razloga dobili su puno mjesta... 5 i jedni i drugi, 5 mjesta ima i juzna amerika, dok najgora zona, sjeverna amerika, ima cak 3 mjesta!
  Osobno mislim da su dozvolili australiji da postane 'dio azije' i 3 mjesta sjeveru da usa moze sudjelovati svaki put.
  Rjesenje: moze i ostati 32 repke, no australiji se mora 'zagoecati zivot' jer njihove kvale su smijurija. Smanjiti broj azijata i afrikanaca, povecati broj europljana, obje amerike trebaju ciniti jednu kvalifikacijsku zonu. Pa da vidim kad ce se panama i amerika plasirati na sp. Normalno da nikad.
  (Pijani zlotvor, 23. oktobar 2021 15:30)

  # Link komentara

 4. Preko satelita imam i arenu i sk, i još gomilu drugih sportskih kanala, ali kako se multiplikuju razne fudbalske lige/takmičenja/kupovi/prvenstva, tako kod mene opada interesovanje za fudbal. Jednostavno, ko ima vremena da sve to isprati? I na kraju, sve se svodi na to da se uvek isto igrači iskoriste za sva ta takmičenja,što samo povećava rizik od povreda. Zato najviše pratim američke sportove ili tenis. Jednostavno za gledanje i praćenje.
  (Dosadnjaković, 23. oktobar 2021 12:10)

  # Link komentara

 5. Kakva je ovo uefa kakav super nacije kup. Vece gluposti nemoze da bude kako znam da je fifa nadlezna I in africkoj azijskoj I americkoj UEFI federaciji
  (zdravko, 23. oktobar 2021 12:06)

  # Link komentara

 6. Svadjaju se prebogati i prebogati ko ce jos para da uzme....
  (medjed, 23. oktobar 2021 12:03)

  # Link komentara

 7. Money,money,money
  (Nepristrasni gledalac, 23. oktobar 2021 10:51)

  # Link komentara

 8. Teska glupost.Pa cemu onda Mondial?Idioti na obe strane.
  (PAOK, 23. oktobar 2021 10:49)

  # Link komentara