1. Čovek realno još pre tri sezone trebao da se penzioniše. Bez tehnike, šuta, skoka, brzine iskustvo nije dovoljno. Onog trenutka kada su godine nadvladale i fizikalije više nisu bile dovoljne, postao je beskoristan, i svi su to videli osim Melouna i GM Denvera. Idi u penziju majstore i uživaj, Ti bitniju ulogu ne bi imao ni u Borcu iz Čačka.
  (Dragan Feliks, 21. januar 2022 08:51) # Link komentara

  Od kad je po tebi trebao da se penzionise zaradio je 72 miliona usd od 190 koliko je ukupno zaradio u karijeri. Po meni bi ispao tezak moron da se penzionisao. Ako ga se secas iz Atlante a te partije su mu donele novac, onda znas da nikog nije prevario sa ovim ciframa.
  (Luka, 21. januar 2022 18:28)

  # Link komentara

 2. Vrarimo ga u denver…
  (prekobrojan, 21. januar 2022 09:58)

  # Link komentara

 3. @Milan

  I sto je najgore, dobio je 10 miliona od Denvera za cetvrtu sezonu kod njih, ucinak mu je poznat.

  Verovatno je mislio da ce Bruklin uzeti titulu a sada kada je to veoma tesko, navodno nije zadovoljan minutazom.

  Golden Stejt ne bi trebalo da ga dovodi jer im zaista ne treba (narocito kada se vrate povredjeni) a Cikago ima slabu klupu pa im je verovatno bolje da razigravaju mladje jer im Milsap u plejofu sigurno nece pomoci.
  (Grey, 21. januar 2022 09:33)

  # Link komentara

 4. Čovek realno još pre tri sezone trebao da se penzioniše. Bez tehnike, šuta, skoka, brzine iskustvo nije dovoljno. Onog trenutka kada su godine nadvladale i fizikalije više nisu bile dovoljne, postao je beskoristan, i svi su to videli osim Melouna i GM Denvera. Idi u penziju majstore i uživaj, Ti bitniju ulogu ne bi imao ni u Borcu iz Čačka.
  (Dragan Feliks, 21. januar 2022 08:51)

  # Link komentara

 5. Sad ga boli uvo, naplatio se lepo u Nagetsima sa 90 miliona za tri sezone a da realno nije opravdao ni polovinu tih para.
  (Milan, 21. januar 2022 04:19)

  # Link komentara