1. 80 i 90-ih se igrala cvrsta odbrana jer su to pravila i kriterijumi dozvoljavali a ne zato sto su igraci bili zesci ili ne znam ni ja sta. Danas je kriterijum skroz drugaciji,napadac je u ogromnoj prednosti,najvece zvezde su zasticene kao beli medvedi,ne sme odbrambeni igrac ni da ih pogleda popreko a da sudije ne sviraju faul. Kad na to dodamo da se sama igra znacajno ubrzala dodjemo do zakljucka da su danasnje odbrane mekane a u stvari to nije tako i nema veze sa igracima nego je do pravila i niceg drugog.
  (Da..a, 7. jun 2022 17:13

  Delimično si u pravu, jeste i do pravila. Ali, reći da je današnja igra brža, netačno je. Zavisi šta smatraš "brzinom" ? Ako je to što će neki igrač istrčati kontru brže nego devedesetih, onda je tačno. Ali ako gledamo protok lopte pre poentiranja, devedesetih je to bilo mnogo brže i to uz jače odbrane. Pogledaj sva ona finala Čikaga i videćeš da su lopte u kontri duplo brže nego danas.
  (Mali Hijavata, 8. jun 2022 11:14)

  # Link komentara

 2. 80 i 90-ih se igrala cvrsta odbrana jer su to pravila i kriterijumi dozvoljavali a ne zato sto su igraci bili zesci ili ne znam ni ja sta. Danas je kriterijum skroz drugaciji,napadac je u ogromnoj prednosti,najvece zvezde su zasticene kao beli medvedi,ne sme odbrambeni igrac ni da ih pogleda popreko a da sudije ne sviraju faul. Kad na to dodamo da se sama igra znacajno ubrzala dodjemo do zakljucka da su danasnje odbrane mekane a u stvari to nije tako i nema veze sa igracima nego je do pravila i niceg drugog.
  (Da..a, 7. jun 2022 17:13)

  # Link komentara

 3. Odvratan je!
  (Ivan, 7. jun 2022 15:22)

  # Link komentara

 4. @Jim Beam

  Bravo za komentar! Liga je sada zaista premekana, igraju se smešne odbrane.

  Prosečan NBA tim devedesetih bi u današnjoj ligi dominirao, čak mogu da kažem da i Drejmond Grin igra suviše mekano, pitanje je da li bi on uopšte bio deo rostera devedesetih.

  Devedesetih ste u svakom meču mogli da vidite pravz mušku odbranu, neretko je i krvi nilo na terenu ali je to draž košarke.
  Danas su igrači prave balerine i niko nikog ne sme da pipne.
  (JeRemija, 7. jun 2022 11:42)

  # Link komentara

 5. Zbog svega što Drejmond radi 80tih niko ne bi obratio pažnju, to je bila svakodnevnica. Liga je postala premekana. Druga je stvar što je Maksvel navijački ostrašćen pa mu smeta što je Drejmond na glupost uspeo da izbaci iz takta Brauna koji je do tog trenutka odlično igrao. Čovek ima ulogu u timu Golden Stejta, nezamenjiv je i vrlo moguće presudni faktor u ovoj seriji iako nema ni 10 poena po meču.
  (Jim Beam, 7. jun 2022 11:07)

  # Link komentara

 6. Donkey face Draymond
  (Ime, 7. jun 2022 11:01)

  # Link komentara

 7. Fokusiras se na zadnje 2-3 sekunde video snimka. Pogledas dobro tu facu i taj pogled. I svaki komentar je suvisan.
  (Kg, 7. jun 2022 10:57)

  # Link komentara