1. Klasika srpskog sporta. Dva vrhunska igrača se latila fotelje. Niko trenerakim poslom ne želi da se bavi. Umesto oni kao vrhunski igrači da uče nove srpske naraštaje uče ih anonimusi. Isto je i u košarci. Najtrofejnija generacija, svi jure fotelje, neke biznise privatne gde cesto budu zavrnuti za pare. Divac, Danilovic, Bodiroga, Stojakovic, Rebarce... niko zivi da vrati i prosledi znanje buducim generacijama. Zato gajim najvece postovanje prema dvojici Saleta, Djordjeviću i Obradoviću. To su za mene prave legende.
  (nbk, 24. jun 2022 09:33)

  # Link komentara

 2. Rukomet propo pre 25god, ovo je sad mamuzanje mrtvog konja…
  (Mikele, 24. jun 2022 07:43)

  # Link komentara

 3. Tako treba. Legende na svom mestu. Siguran sam da će Škrba vratiti svoju Zvezdu gde pripada. Voša predugo igra sama sa sobom i rukometna liga mora da oživi ponovo. Srećno majstori!
  (zvezdale, 23. jun 2022 18:30)

  # Link komentara

 4. Fala bogu kad skrbic legenda preuzo stvari u svoje ruke da vrati zvezdu deje mesto u vrhu srpskog rukometa. Takodje I perunicic isto legenda zvezde I srpskog rukometa I on ce sa svojim Radom da zvezdi pomogne. Treba da se ukijuce I ostali asovi da budu u odboru petric butulija knezevic peric I pujiezovic.
  (zdravko, 23. jun 2022 17:39)

  # Link komentara