1. Zenski fudbal, muska kosarka, muski rukomet, zenski rukomet, muski vaterpolo, zenski vaterpolo, muski hokej (ne znam ni da li postoji zenski u Srbiji pa i inace), muski ragbi, muski dzudo, muski sah i plivacki klub (ne znam da li samo muski ili i muski i zenski)- 10.
  (Dezurni smarac, 25. jun 2022 11:50)

  # Link komentara

 2. (U dolini gladnih, 24. jun 2022 15:27)

  nije vama lako, pakost ,zloba, mrznja vase srednje ime...
  (uvek bila, 24. jun 2022 16:22)

  # Link komentara

 3. RUKOMETNI KLUB

  Prvi put kada su na inicijativu tadašnjeg predsednika Vlade RS ivice dačića i potpredsednika aleksandra vučića, obavljeni razgovori kako da potpuno novi klub MRK nastavi takmičenje kao pravni naslednik svojih prethodnika, a da se ne napravi finansijski kriminal i sportska nepravda oštećenjem poverilaca, pre svega rukometaša zvezde koji bi gašenjem starog kluba izgubili sva prava.

  SAHOVSKI KLUB

  Na šahovskom nebu Srbije ponovo će zasijati i vrvena zvezda! Slavni klub je ostavio dubok i neizbrisiv trag od osnivanja (27. april 1945.), ali mu se posle 1999. godine gubi svaki trag. Sve do danas. Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, došlo se na ideju o fuziji sa Borcem iz Rakovice.

  VATERPOLO KLUB

  Klub za vodene sportove crvena zvezda osnovan je u četvrtak u Beogradu. Klub će imati sekciju za vaterpolo, plivanje i sinhronizovano plivanje, a neće biti povezan sa dosadašnjim klubom, koji postoji samo na papiru. Vaterpolo klub crvena zvezda praktično je prestao da postoji na kraju prošle sezone, a tokom proleća ugašen je i plivački klub, koji je ostao bez bazena. Novi klub vodiće predsednik Dragan Belić i trener Dejan Jovović, a u prvim sezonama neće postojati seniorski tim, već samo mlađe kategorije. Osnivači novog kluba insistiraju da sa starim nemaju nikakve veze, samim tim poriču bilo kakvu finansijsku odgovornost za delovanje prošlosezonske crvene zvezde.
  (U dolini gladnih, 24. jun 2022 15:27)

  # Link komentara

 4. Sve je to lepo, ali, nije to isti klub, ovo je treca ili cetvrta zvezda.
  (Zeljko Tomic, 24. jun 2022 15:18)

  # Link komentara