Miško demantovao glasine o Bobiju

Miodrag Ražnatović, prvi čovek košarkaške agencije Beobasket, demantovao je da Boban Marjanović razmišlja o povratku u Evropu.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Bobi je završio sa ozbilnom košarkom i to je svima jasno. Odgovara mu NBA jer je on sad tamo medijski ispraćen, pojavljuje se u filmovima a praktično ni ne mora da igra. Verovatno dobar broj ljudi dođe na utakmicu da bi ga videli, više kao atrakciju nego kao nekog ozbiljnog igrača. Amerika je to, tamo svaku "posebnost" možeš dobro da naplatiš, još kad te medijski isprate...
  (Džoni, 2. jul 2022 01:48)

  # Link komentara

 2. ne kontam ovog lika uopste...gotivnije mu je da sedi na klupi u NBA po svaku cenu,da ga zovu Lurch i ponizavaju, nego u Evropi da igra kosarku...sto se tice snimanja filmova,totalno je nebitno gde se on nalazi...
  (Yen, 1. jul 2022 20:08)

  # Link komentara

 3. Nije lud, čovjek standardan u svakom klubu gdje je igrao oko 30 minuta po meču. Pare, pare, pare...ko šiša košarku...
  (Ja, 1. jul 2022 17:22)

  # Link komentara

 4. Bobi je pre par godina, u jednoj emisiji izjavio da se ne planira vraćati u Evropu još dugo godina. Jer vidi svoju budućnost posle košarke u Holivudu i kako kaže sviđa mu se taj svet. Što je sasvim OK, pa sada je aktuelan jedan film gde ima veliku sporednu ulogu.
  (Nidže, 1. jul 2022 16:10)

  # Link komentara

 5. (Nebo7, 1. jul 2022 14:51)
  Nema to nikakve veze sa srozavanjem košarke, ranije je bilo na kile američkih igrača koji su imali jedan isključiv zadatak na terenu i to je sve. Na primer, setimo se Brikovskog iz Sijetla, pa onda Gajgera, Erika Snoua, Marka Medsena, Veningtona, Samakija Vokera, Denija Ferija i drugih. Svi oni su imali samo jedan kvalitet i to je bilo srazmerno minutaži. Sada su te uloge popunili razni Evropljani, pa se stiče utisak da svaka šuša može da ode tamo, mada su te šuše oduvek popunjavale roster. Jedan Entoni Parker je morao da ide u Makabi i dominira da bi konačno dobio poštenu priliku da igra.
  (Flori, 1. jul 2022 16:04)

  # Link komentara

 6. Nebo7-Praja nije otišao zbog toga što više ne bi mogao da igra za reprezentaciju. Bila su to neka druga vremena. Bodiroga je verovatno pred sobom imao primer Dražena, prvih godina u Portlandu, ili kasnije Đorđevića i nije hteo da rizikuje.
  (Bocko, 1. jul 2022 15:56)

  # Link komentara

 7. Naravno da neće u Evropu, nijedna ekipa ne može da mu da koliko dobije od State Farma za jednu reklamu a sarađuje sa još nekoliko kompanija.
  (Javale McGee, 1. jul 2022 15:48)

  # Link komentara

 8. Ma uzeće ga neki levaci za 3. centra...
  (Bard Živa, 1. jul 2022 15:31)

  # Link komentara

 9. Dok god bude vedrio i oblacio, nece biti uspeha.
  (PatriJota, 1. jul 2022 14:59)

  # Link komentara

 10. onda nece igrati košarku
  (dragana, 1. jul 2022 14:58)

  # Link komentara

 11. Koliko se košarka promenila... Nekada ni najbolji evropski igrači nisu mogli da se nadmeću u NBA ili im nisu davali šansu, a danas mogu i uskoprofilisani – recimo sa sjajnim šutem, a da nemaju ništa drugo u enormnom kvalitetu (npr. Bertans) ili sa pozamašnim gabaritima poput Marjanovića, uz sve druge očigledne nedostatke. Porediti one koji su ostali bez šanse poput Praje Dalipagića, kasnije Bodiroge i ove danas koji uzmu milione zarad samo šuta iz ćoška, zaista je neumesno. I potvrđuje srozavanja kvaliteta u celom svetu, i naročito NBA.
  (Nebo7, 1. jul 2022 14:51)

  # Link komentara

 12. Iskusno se demantuje dok Rocketsi ne isplate a onda će u Red Star naravno jer mu nije bitno koja hiljada gore dole a ovde je Boljevac blizu.
  (Vajldkardsi, 1. jul 2022 14:48)

  # Link komentara

 13. Hjuston mu je isplatio ceo ugovor i Marjanović je slobodan igrač. Teško da će ga neka NBA ekipa uzeti, osim ako im se povrede centri...
  (,,, 1. jul 2022 14:42)

  # Link komentara

 14. Realno, zašto bi se Marjanović vraćao u Evropu? S' obzirom na njegove angažmane u svetu filma sigurno će dobiti neku NBA ponudu, makar i kao atrakcija a ta ponuda će biti višestruko bolja od bilo koje ponude iz Evrope.
  (Biljana, 1. jul 2022 14:16)

  # Link komentara