Janis Adetokumbo kao umetničko delo FOTO

Drugo izdanje NBA serije kreatora u Evropi predstavlja grčkog umetnika Karisa Cevisa delom pod nazivom "Čovekov karakter je njegova sudbina".

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. @svi_redsi_na_jednom_mijestu,
  Jel to sve sta si napisao vazi i za Shaqa ili samo za Giannisa?
  (The Unforgiven, 11. avgust 2022 20:35)

  # Link komentara

 2. Janis je već osvojio sve što znači u NBA ligi, još ako uzme neko zlato sa reprezentacijom, do kraja karijere top 20 igrača svih vremena sigurno. 2*MVP regularne lige, 1*MVP finala, 1*NBA šampion, 6*NBA All Star, 1*NBA All Star MVP 4*NBA prva petorka. Takvu biografiju nema mnogo igrača, bolje rečeno samo najveće legende košarke kao igre ima slična priznanja, i Janis sa svojih 27 godina, sledećih 5-6 bi trebale biti najbolje sezone za njega.
  (ns basket, 11. avgust 2022 18:33)

  # Link komentara

 3. Stvarno ne razumem guranje ovog lika. Atleta dobar i dobar defanzivac (zbog fizikalija ne mozga). Jednostavno nema košarkaški IQ, nema lucidnost, šut... Mislim da je sramota za ovaj NBA da se igrač kao Janis smatra zvezdom lige. Lepo je Harden rekao kako Janis nema talenta uopšte. Naravno izjava je malo preterana, ne može čovek bez imalo talenta da radi šta radi on, ali kontekst ostaje, on nije zvezda za mene. GM Baksa zaslužuje medalju, kakvu ekipu mu je okupio, ladno i bez njega su top5 ekipa lige, to potpisujem. Nemoj sad neko da mi priča kako su Baksi aktrajtivnija destinacija od Denvera pa zato imaju ovakvu ekipu, veze to nema. Jednostavno Konli je apsolutno netalentovan za svoj posao. Ovaj novi But mi izgleda mnogo bolji za sada.. Ali udaljih se ja mnogo od teme, ponelo me :)
  (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 10. avgust 2022 16:39)

  # Link komentara