1. Lejkersi "dva" propustena playoffa bez Davisa i ispadanje u prvoj rundi,a kad igra onda "lebron igra sam,sta je uradio Davis u Pelikansima"..covek je takodje iz respekta prepustio Lebronu mvp finala jer je cuvao Batlera na perimetru i prepustio skokove Lebronu i zatvaranjem terena u odbrani spustio gas u napadu,a i titulu su osvojili u anomaliji babla gde su Marey i TJ Woren izgledali kao superstarovi.
  (vince carter, 05. decembar 2022 16:59


  A što onda ovi što su superstarovi nisu igrali kao superstarovi? I to ti je Dejvis jutros na kafici rekao da je prepustio Lebronu MVP?
  (lebron goat, 6. decembar 2022 00:11)

  # Link komentara

 2. Lejkersi "dva" propustena playoffa bez Davisa i ispadanje u prvoj rundi,a kad igra onda "lebron igra sam,sta je uradio Davis u Pelikansima"..covek je takodje iz respekta prepustio Lebronu mvp finala jer je cuvao Batlera na perimetru i prepustio skokove Lebronu i zatvaranjem terena u odbrani spustio gas u napadu,a i titulu su osvojili u anomaliji babla gde su Marey i TJ Woren izgledali kao superstarovi.
  (vince carter, 5. decembar 2022 16:59)

  # Link komentara

 3. Lejkersi su krenuli da igraju bolje,onog trenutka kada je Dejvis postao prva opcija u napadu.Počeli su da pobedjuju ekipe od kojih su realno jači.Što nije bio slučaj na početku sezone.Čak su uspeli da dobiju i Milvoki.Samo tu igru neće više ponoviti.Vestbruk i Lebron su imali 22 asistencije,bez izgubljene lopte.Sinoć čak 11 izgubljenih lopti.Daleko je ovo od ozbiljne priče,ali plej of nebi smeo doći u pitanje.
  (Miroslav, 05. decembar 2022 10:27)

  Pa napokon su Lebron i Vestbruk smirili malo bube, Davis kao prva opcija u napadu to su svi govorili, nije potrebno biti neki košarkaški ekspert, ko malo razume, sasvim dovoljno, videlo se iz aviona ! Jedina stvar i pitanje je koliko Davis može da izdrži ! Čovek je samo u dve sezone odigrao više od 70 utakmica, zadnje dve godine ni 40 nije prešao, povrede naravno, no nema još 30 godina, pa valjda će izdržati nešto duže ! To kažem zbog njega, ipak je šteta ne gledati na parketu tako kvalitetnog igrača, za Lejkerse to me bas briga !
  (JPR24, 5. decembar 2022 12:12)

  # Link komentara

 4. Davis se nadrogirao ko besan..poranio je sa kurom, al morao je da bi se ubacili u playoff nekako.
  (konj veselko, 5. decembar 2022 11:37)

  # Link komentara

 5. Lejkersi su krenuli da igraju bolje,onog trenutka kada je Dejvis postao prva opcija u napadu.Počeli su da pobedjuju ekipe od kojih su realno jači.Što nije bio slučaj na početku sezone.Čak su uspeli da dobiju i Milvoki.Samo tu igru neće više ponoviti.Vestbruk i Lebron su imali 22 asistencije,bez izgubljene lopte.Sinoć čak 11 izgubljenih lopti.Daleko je ovo od ozbiljne priče,ali plej of nebi smeo doći u pitanje.
  (Miroslav, 5. decembar 2022 10:27)

  # Link komentara

 6. Ljudi pljuju lejkerse i lebrona, a cinjenica je da je Davis samo jednom bio zdrav u plejofu i tada su i osvojili prsten
  (sasa pavlovic, 5. decembar 2022 10:23)

  # Link komentara

 7. A. Davis na nestvarnom levelu. Kad je zdrav ubedljivo najbolji centar na svetu
  (Ivan Milosevic, 5. decembar 2022 08:25)

  # Link komentara