1. Obratio sam malo sinoc na Porter-ovo kretanje i angazovanje u odbrani. Pa on se uopste ne spusta u kosarski stav, trckara kao Bambi pored svog igraca, prolaze ga lagano, na prvi znak pusta svog igraca da ga preuzme neko, nimalo agreisvnosti,jednom recju vrlo losa odbrana. A onda sam se fokusirao na Maerja u odbrani, i zakljucak je isti. Za Jokica bih ipak rekao da se dosta trudi u odbrani, trci, gura se, naravno nije toliko skocan i dinamican, kao da je dobio malo na kilazi, a i po meni bespotrebno istrcava napred i preuzima posle bloka,ganja bekove i ostavlja rupu pozadi koju nekad ne uspe da pokrije na vreme. Bolje da ostane u reketu i ostavi svoje saigrace da prate do kraja, i kroz blok
  (Bane, 20. mart 2023 16:44)
  Јеси ти чуо за три одбрамбене секунде у рекету? По правилима НБА мора да излази из рекета.
  (veljko, 20. mart 2023 21:32)

  # Link komentara

 2. Ok, aj da rascistimo nesto, ovaj jdscko imao dve operacije kicme!!!! Odustali su od njega bili na draftu tako da je pao mnogo mesta i Denver ga je uzeo je Stiv Hes njihov kondicioni zajedno sa mojim mentorom Gregom Roskopfom su uspeli da ga naprave. Imao je decko povredjem tibijalni nerv i nije mogao da podigne stopalo!!!
  Sad u vezi odbrane, on ne noze da igra odbranu kao u Evropi jer ce ga nego povrediti a NI NE TRAZE MU DA SE KRLJA VEC DA OSTANE ZDRAV! Dzamal bi mogao u bolju odbranu ali opet, DECKO JE IZGUBIO VISE OD JEDNE SEZONE PRAVECI NOGU POSLE OPERACIJE PREDNJE UKRSTENE VEZE. Aj’ nema veze niste isli u skolu ali nema ovde resenja osim trejda! Denver ih nece trejdovati zapamtite to! Ovi su momci prvi na zapadu tj njihova igra radi.
  Sad u plej ofu cemo videti koliko su tvrdi i kako ce proci.
  (koje ste vi carine, 20. mart 2023 19:50)

  # Link komentara

 3. @Bane

  To se u Španiji zove matador odbrana. Ako se to odbranom može zvati. Lagani kas, uspravna kolena i stalni pogledi ka saigračima da preuzmu. U stilu, aj' ti brate.

  On i Marej moraju zabodu min 25+ da bi bili iole korisni na terenu. Sve ispod vuče tim u kanal. Kazino igrači, nikad načisto sa njima.
  (zvezdale, 20. mart 2023 18:28)

  # Link komentara

 4. Vrlo "inteligentna" poruka.
  (Popeye Jones, 20. mart 2023 18:08)

  # Link komentara

 5. Obratio sam malo sinoc na Porter-ovo kretanje i angazovanje u odbrani. Pa on se uopste ne spusta u kosarski stav, trckara kao Bambi pored svog igraca, prolaze ga lagano, na prvi znak pusta svog igraca da ga preuzme neko, nimalo agreisvnosti,jednom recju vrlo losa odbrana. A onda sam se fokusirao na Maerja u odbrani, i zakljucak je isti. Za Jokica bih ipak rekao da se dosta trudi u odbrani, trci, gura se, naravno nije toliko skocan i dinamican, kao da je dobio malo na kilazi, a i po meni bespotrebno istrcava napred i preuzima posle bloka,ganja bekove i ostavlja rupu pozadi koju nekad ne uspe da pokrije na vreme. Bolje da ostane u reketu i ostavi svoje saigrace da prate do kraja, i kroz blok
  (Bane, 20. mart 2023 16:44)

  # Link komentara

 6. Bio je to lakat u glavu, da nije bio njegov saigrac dobio bi licnu u napadu.
  (bskfan, 20. mart 2023 16:37)

  # Link komentara