1. @Maurisio Molina

  Upravo treba da se radi kako je Stojković rekao jer je ovo sport i treba da se u sportu primenjuju sportska načela, bilo bi idealno da se mogu i ostalim sferama života primenjivati, a nikako nekakve ucene ili pritisci. Ako ne želi neko da igra za našu reprezentaciju poželiš mu puno sreće u daljoj karijeri i okreneš se onima koji žele.
  (smeh, 20. mart 2023 15:40)

  # Link komentara

 2. Ko sto neko rece, ko ga bre vise forsira pored Grujica i Ilica, a u krajnjoj nuzdi i Lukica!?
  (mamasvili, 20. mart 2023 15:14)

  # Link komentara

 3. Samardzic je hteo da igra iskljucivo za Nemacku cak je izjavio da se oseca kao Nemaac, kada je dobio jasan signal da ga Nemacka nece zvati prihvatio je poziv Srbije, dok je sa Bajceticem situacija jasnija.
  (Televizor, 20. mart 2023 14:56)

  # Link komentara

 4. Sve je do karijere.
  Bajčetić nije siguran da li bi igrao za Španiju i da li ima taj kvalitet. Da zna da će sigurno igrati rekao bi Srbiji zbogom iste sekunde.
  Samardžić je video da neće igrati za Nemačku,pa je prihvatio poziv Srbije,jer bolje išta nego ništa. Ovako možda zaigra na nekom prvenstvu,ako čeka nemce neće nikada verovatno.
  Ne postoji patriotizam,niti bi neko došao da igra za Srbiju zbog Džajića i Nedimovića. Sve je do karijere
  (Krkic, 20. mart 2023 13:27)

  # Link komentara

 5. "Ne želim nikom da stvaram pritisak".

  "Mislim da će mu biti lepo sa nama kada zaigra za reprezentaciju".

  Ove dve rečenice govore, da je Piksi dobar i mudar čovek, pored toga što je bio veliki fudbaler, a sada je odličan trener i selektor.

  Očekivanja od naše reprezentacije na SP su bila prevelika, uz to nismo ni imali sreće. Generalno, Srbija ima malo iskustva na turnirskim takmičenjima, koja su vrlo specifična, a SP je ovoj generaciji bilo prvo. Treba nam kontinuitet učešća na EP i SP da bi smo nešto značajno uradili. E, sad imaju oni koji mudruju, kao loša odbrana. Setite se kad smo imali vrhunsku 2006. sa Vidićem na čelu, i igrali defanzivno, pukli smo od Argentine sa 6:1. To, dakle, ništa ne znači.
  (kognitivna disonanca, 20. mart 2023 13:24)

  # Link komentara

 6. Trenutno su na toj poziciji bolji Grujić i Ilić.
  (Bocko, 20. mart 2023 13:20)

  # Link komentara

 7. To je gotova priča. Al mi kao i obično najviše volimo da lažemo sebe.
  (Randy Marsh, 20. mart 2023 13:19)

  # Link komentara

 8. Naravno da nije spreman, premlad je i treba još da se kali u tom Liverpulu, nije reprezentacija ničija igračka. I ni slučajno ne vršiti pritisak na njega, to ostavljamo ovim malim sportskim nacijama poput Španije...
  (kfd, 20. mart 2023 13:09)

  # Link komentara

 9. Bezi mali sto dalje od ovih
  (Ezekiel 25:17, 20. mart 2023 12:57)

  # Link komentara

 10. "Nećemo se predati, ali nikog nećemo ubeđivati i vršiti pritisak."

  Odmah greška u koracima i suština propasti.

  Taj arogantni stav - "putuj igumane", "niko iznad Srbije" nas je i doveo do ovde. Mi moramo da ubeđujemo svako talentovanog klinca kao da je poslednji. Nismo mi Brazil pa da možemo da prosipamo fudbalere okolo. Svaki je bitan, makar iole talentovan.

  Naročito ne sa ovakvim rezultatima i opštim stanjem u fudbalu. Pa ta Španija upravo vrši pritisak na roditelje i ko zna šta sve nude unapred Stefanu. Jedna Španija sa milionima igrača. Ali ne mi smo pametniji, raspitali se jednom i to je sve. Posle nam đavo kriv i svi su nam izdajnici a mi se šatro polomismo od brige za decom dijaspore. Klasik Srbija.
  (Maurisio Molina, 20. mart 2023 12:55)

  # Link komentara