1. Bajern je saznao da je šampion još dok nije prvenstvo ni počelo da će biti šampion.I jasno mu je bilo rečeno na koji način će to biti tj u poslednjem kolu u 90toj minuti jer će tako svi biti zadovoljni i Bajern i njezina filijala Borusija i naravno njihov glavni sponzor kladioničarska mafija koja i režira ne samo ovo prvenstvo već sva prvenstva na svetu i naravno sve sportove koje se nalaze u kladioničarskim listama.Tu više nema ni s od sporta,taj ko to ne vidi je pravi slepac koji i dalje veruje da je ovo sve čisto i da je Borusija jedan veliki baksuzni tim a u stvari je to sve već bilo izrežirano od strane kladioničarske mafije i Borusija prosto nije smela ni da pomisli da pobedi.Majnc primi u poslednje 2 utakmice 7 golova a da 1 gol i onda preko noći u poslednjem kolu naprasno postanu jedna od najboljih ekipa.
  (Ljubo, 27. maj 2023 21:27)

  # Link komentara

 2. Izgleda da Borusija Dortmund jos uvek duguje Bajernu za pozajmicu koju su dobili kada su bili pred bankrotom. To je jedino logicno objasnjenje.
  (samo kazem, 27. maj 2023 20:01)

  # Link komentara

 3. Isti scenario kao pre otprilike deceniju ipo dve kad se u zadnjem kolu odlučivali samo su suparnika bili Bajern i Šalke04 Moslim da je Bajern zabio gol u 93-4 minutu u nadoknadi vremena a ovi se igraci Salkea par minuta pre toga radovali misleći da će biti prvi.
  (Del Boj, 27. maj 2023 19:49)

  # Link komentara

 4. Razvojna liga.
  (ŠtaTeTomori?, 27. maj 2023 18:53)

  # Link komentara