1. Interesantni je bilo drugo poluvreme kada je Siti ostao sa 10 igraca, a Pep uveo Akea da pojaca odbranu sa igracem manjem.
  Volker Akandji, Dias, Gvardiol,Ake.
  Pa taj zid ne bi proslo 10 Mbapea,Zidana,Mesija Hari Kejnova i Levandovskih, bato moj
  (Boki, 23. septembar 2023 20:07)

  # Link komentara

 2. @simke
  Ne bih se baš složio sa tvojom konstatacijom, iako ni ja ne preferiram previše Halanda da kažem iskreno,ali ne mogu da mu poreknem majstorstvo koje poseduje.
  On je pre svega klasičan golgeter i takva mu je uloga u timu , i rekao bih da je za sada savršeno ispunjava.
  Inače što se njegove kretnje tiče i postavljanja u napadu ,glupo je pričati kako samo čeka loptu, jer se vidi da itekako učestvuje u kreiranju napada kako van šesnaesterca tako i unutar šesnaesterca.
  Isto tako teško je porediti njega i Messija, jer su to dva totalno različita tipa igrača, sa različitom funkcijom i filozofijom igre kojom učestvuju u timskoj igri ,tako da njihovo međusobno poređenje definitivno ne stoji.
  (Goran, 23. septembar 2023 19:08)

  # Link komentara

 3. Holand je nevjerovatan strijelac. Ima njuh za gol kao Gerd Miller samo dvadeset cm viši,jači i brži! Šta će mu dribling kada daje 50 golova po sezoni??
  (Goran, 23. septembar 2023 19:03)

  # Link komentara

 4. Koliko je meni ovaj Haland dosadan....Lik ne ucestvuje u igri,o driblingu necu ni da pricam,to ne postoji,ceka loptu u sesnesterac 90 minua pa ako ubode,super....Siti je prejaka ekipa,a on ima sjajn instikt za gol i na tome mu svaka cast....Koliko moras biti lud i ogranicen da uopste neko Halanda stavlja u isti kos sa Messijem u trci za zlatnu loptu,pa to je zaista totalno ludilo.....
  (Simke, 23. septembar 2023 18:24)

  # Link komentara

 5. City unatoč brojnim povredama će se prošetati prvenstvom. Filozofiju i način igre su svi igrači prihvatili, tehnički i taktički obučeni pa ne čudi da je implementacija dovedena do savršenstva.
  (najbolji, 23. septembar 2023 18:23)

  # Link komentara

 6. Koliko valjanja po terenu igraca Sitija, ono je bilo negledljivo.
  (sabljar, 23. septembar 2023 18:10)

  # Link komentara