1. @SAF Slažem se da je Grinvud trebao da bude oslonac Junajteda u budućnosti i jako mi je krivo što se ovako završilo, možda ga i vrate nakon pozajmice iz Getafea kad se malo smire strasti.. Za 3 koplja je bolji igrač od ovog Antonija.. Antoni ima dribling, ali je "one-trick pony" tip igrača, dok za razliku od njega je Grinvud dobar sa obe noge. Što se Sanča tiče, zna on fudbala, dobra kontrola, dribling.. Imam utisak da je konstantno forsiran na poziciji koja mu ne odgovara i kad se na to nasloni nedostatak radne discipline, dobije se ovo. Prava je šteta što je veliki broj igrača koji je Junajted doveo, doveden stvarno nakon što su par sezona pružali dobre igre u prethodnim timovima, a u Junajtedu nisu pružili ni 10% onoga što mogu. Sančo bio nosilac Borusije, Van de Beka jurio Real, Barsa i 2, 3 sezone nosio sa Tadićem i De Jongom Ajax, Aleksis je već bio u godinama, ali je došao kao jedan od 5 najboljih igrača na svetu, Pogba i još brdo primera. Mislim da je problem Junajteda jer nude ogromne ugovore svim igračima i brdo igrača se uobrazi i pomisli da je veći od kluba, a nema više Fergusona da ih spusti na zemlju i tu nastaje problem. Da ne govorimo da su ovi moderni fudbalerčići skroz drugačijeg mentaliteta od fudbalera starog kova.. Nadam se da će se Junajted vratiti na staze stare slave, ali je činjenica da su godinama daleko od jednog Sitija trenutno, na veliku žalost..
  (djoshha, 29. septembar 2023 10:55)

  # Link komentara

 2. Da dodam, konacno manutd ima prave defanzivne vezne Casemiro i Amrabat.
  (SAF, 29. septembar 2023 09:32)

  # Link komentara

 3. Da se nadovežem na prvi komentar. Potpuno sam siguran da ce Garnaco biti prava sedmica nakon dugo vremena, ima tu potrebnu drskost.

  Grinvud je mogao to biti da se nije desilo na njegovom privatnom planu, moze i on da se vrati samo je potrebno vremena.

  Nadam se da ce se brzo vratiti i ostali povređeni, kako bi Manutd usao u ritam.
  (SAF, 29. septembar 2023 09:30)

  # Link komentara

 4. Eriksena koliko god volim, stižu godine. Mektomini je klasični buzdovan sa ostrva i nikad ni nije bio za startera u Junajtedu, možda zamena. Regilon se za sad solidno pokazao, ništa lošiji od Šoa.. Sad se pokazalo da Junajted umesto davanja para za Maunta i Hojlunda bolje te pare da je skrcao za Kejna pa koliko god Levi da je tražio makar i 200m... Jednostavno tim nema golgetera koji garantuje bar 25 golova u sezoni. Razumem da je Hojlund igrač za budućnost i da je Maunt tu da bude širi roster u vezi i zalog za budućnost, ali da se možda dalo više prostora Van de Beku da odmeni Bruna, možda bi i proigrao. Ovako dečko koji je doveden dok je bio u 15 najboljih veznih igrača na svetu, mlad, perspektivan, sad se raspada.. Da ne spominjem da ako postoji pozicija u fudbalu gde je sigurno da će igrač postati bitanga, to je krilo u Junajtedu. Grinvud, Antoni, Sančo... Valjda će od ovog Garnaca biti nešto, ali uzimajući u obzir nove zube sa 20 godina, frizurice, izreckane obrve, ne obećava...
  (djoshha, 29. septembar 2023 07:35)

  # Link komentara