1. Realno, Pokuševski nema šta tražiti u ekipi otkad je proigrao Holmgren. To su dva identična igrača, samo je Holmgren u svemu bolji. Nažalost.
  Ali sjećam se koliko je Poku imao prilika da se dokaže, kao malo koji mladi igrač. I nije iskoristio, a sad došao bolji baš na njegovu poziciju.
  (WillyWonka, 5. novembar 2023 00:11)

  # Link komentara

 2. popu je svoju minutazu u nba izjednacio sa brojem minuta koji je do sada odigrao u reprezentaciji
  (petar markovic, 4. novembar 2023 14:47)

  # Link komentara

 3. Šarić sa mimimalnom plaćom u NBA pokazuje neke stvari u NBA, da uz one najbolje ima i gomila petparačkih trenera kao i igrača,momak je odličan košarkaš kojeg su pametnjakovići gurali na peticu što on nije, niti je ikada bio. Kerr je shvatio i dobili su sjajnog igrača za "ništa" para. Generalno taj menađment u NBA pao je na dno. Superstarovi slažu timove i tko ima malo soli u glavi i viziju taj ide na vrh. Najbolji primjer Denver, GSW pa i Boston.
  (Jugoplastika, 4. novembar 2023 12:17)

  # Link komentara

 4. Ma ja mislim da ce Micic da se izbori za svoju minutazu u OKC. Za Pokusevskog sam siguran da nece. Decko je nazadovao u poslednjih god dana. Kao Aleksandar Cubrilo nekada. I sto rece komentator pre mene, zaista mi nije jasno zasto Nikola Jovic ne dobija sansu.
  (Milan K, 4. novembar 2023 11:16)

  # Link komentara

 5. Uopste mi nije jasno sta Spolstra radi sa Nikolom!!!!!

  Ljudi igraju ocajno od pocetka sezone, decko ima neverovatno leto iza sebe, maltene 'obecanja' od Spolstre i vrha kluba da ce da mu se da ooozbiljna sansa da pokaze sta ume, i desava se ovo...

  Razumem za Pokusevskog. O Bobiju je izlisno pricati. Jasno je da Micic nema sta da trazi pored SGA i Gidija kada su ozbiljni minuti u pitanju, li za Jovica...
  Kakav zlocin prema decku!
  (Ragina Glava, 4. novembar 2023 09:59)

  # Link komentara

 6. Ово је била плеј оф утакмица, рече Грин! Плеј оф утакмица? Нисам гледао, али по резултату бих рекао да је ово била All Star утакмица без одбрана!
  (veliki strumf, 4. novembar 2023 09:36)

  # Link komentara