1. Nurkic je i u Portlandom bio nezadovoljan svojom ulogom, tj. brojem suteva. Sta ce biti kada se pojavi Bil to mozemo samo pretpostaviti. Durant ima 20 suteva, Buker 20 suteva, Bil ce da ima 20 suteva...ostalima koliko ostane. Nurkic je u Portlandu u proseku imao 12 suteva, ove godine u Sansima ima oko 8 suteva.

  Tako to fukcionise u timovima sa zvezdama. Oni oce svojih 20+ suteva, svoju minutazu, bez obzira na efikasnost i na sve ostalo.
  (bskfan, 8. novembar 2023 15:06)

  # Link komentara

 2. За разлику од европске кошарке и спорта уопште у ен-би-еју франшизе и нису у позицији да нагомилају боље плаћене играче са превеликим уговорима у односу на противнике јер је то ограничио строгим правилима селери кепа.

  И ту франшизе код селекције могу обезбиједити 3 или највише 4 играча са максималним уговорима или оним 20+ мил.$ по сезони, још највише 3-4 са уговорима које броје 8 цифара или близу осмоцифреног уговора, те морају попунити тим и са најмање 7-8 играча који играју за минималац или близу минималца од којих многи имају важну улогу у ротацији.

  Финикс је код играча који играју за минималац погодио, баш погодио, Ерик Гордон и Окоџи су јако корисни у ротацији, и бек-ап центар Јубенкс показао се неочекивано корисним, и у овој средњој групи, играчи са за ен-би-еј стандарде осредњим уговорима, Грејсон Ален се показао добрим рјешењем, но видјећемо да ли су четворица најплаћенијих, Дурент, Букер, Бил и Нуркић то што се тражи да би оправдали високе амбиције.

  Имају три паклена играча, двојица се враћају из повреде, овај Нуркић за сада не дјелује добро (шут из игре 37%), видјећемо како ће функционисати, подршка оних скромније плаћених је више него добра, но скептик сам да ће ове сезоне остварити оно што су зацртали
  (Khal Drogo, 8. novembar 2023 12:21)

  # Link komentara

 3. Raspali projekat u najavi !! 90% poena ce se svoditi na tri igrača , zauztavis jednog, i ćao zdravo… dok ae opet ne povrede…
  (JPR, 8. novembar 2023 11:45)

  # Link komentara