1. Sve i sve, ali kako nekome Nurkić može da bude omiljeni igrač?

  A Filadelfija može da bude ozbiljan kandidat za titulu ove godine.
  Harden trejdom dobili su nekoliko ističućih ugovora (Moris 17M, Batum i Convigton 11.7M) i vrlo vredan pik i pik swap od Klipersa, idealno za trejd za nekog ozbiljnog igrača.
  Npr. za Jerami Granta iz Portlanda (tu im ni pikovi nisu potrebni), ili Anunoby-a (Toronto nema šanse da pored Siakama i Barnesa potroši još 35+M po sezoni za još jedno krilo, koliko će Anunoby da dobije na leto), LaVine je uvek mogućnost ako Čikago konačno shvati da je vreme da rasformira tim (to bi Filadelfiji bio pogrešan potez), Utah mora da pređe u full rebuild a ima nekoliko igrača koji bi bili korisni Filadelfiji npr. Collins, Clarkson ili Sexton.
  Fali im dužina trenutno, pogotove posle saobraćajke Oubre-a (par meseci povređen najmanje, lupila ga kola, napukla rebra, povreda kuka, itd.).
  Ako dovedu par rotation igrača trejdovima biće ozbiljan kandidat za titulu.
  (meda, 13. novembar 2023 22:45)

  # Link komentara

 2. Evo pokazuje se tačnom moja tvrdnja da Nurkic nije ni blizu Ejtonu. Mnogi su me demantovali letos. Phoenix igra jako loše. Ok, nije samo Nurkić razlog ali nikako da se sastave. Houston je prijatno iznenađenje za sada, videćemo koliko će moći da guraju ovako dobro.Na istoku ništa novo. Phila i Boston gaze i to je po meni duel za prvo mesto.
  (Milan Kosanovic, 13. novembar 2023 13:29)

  # Link komentara

 3. Još jedna razočaravajuća partija mog omiljenog igrača Nurkića. Toliko loše odigrati, pa ne razumijem više. Dejvis, Jokić, Embid, sve su to igrači protiv kojih Nurkić nikad ne igra dobro. Ali kako je krenulo, sve više je igrača protiv kojih Nurkić totalno blokira, sad su tu Vembanjama i Holmgren, ruki igrači koji mu održavaju lekcije.
  Definitivno, više se, što se Nurkića tiče, ne nadam ničemu, nek je živ i zdrav, ali nekad ono što pričaš moraš pokazati i na terenu. Košarka je veoma egzaktna, nema tu bodova na umjetnički dojam.
  (WillyWonka, 13. novembar 2023 11:32)

  # Link komentara

 4. Haliburton je imao 17 asistencija. Mislim, izgubili su, ali ovaj podatak zaslužuje da bude istaknut.
  (WillyWonka, 13. novembar 2023 10:07)

  # Link komentara

 5. Odbrana ništa? Ne?
  (Kanada, 13. novembar 2023 09:26)

  # Link komentara

 6. Maksi je uz Hjuston i Oklahomu zaista najpozitivnije iznenađenje ove sezone. Dečko za sada rastura kako igra. Zaista nekome treba da smrkne kako bi drugome svanulo. Šteta što ovaj Embid i dalje više folira i glumi na terenu nego što igra inače bi Filadelfija bila baš ozbiljna ekipa.
  (smeh, 13. novembar 2023 09:04)

  # Link komentara

 7. Najbolja stvar u 10 i kusur godina procesa File je sut karta Hardenu. Klipersi znaju zasto.
  (Roki, 13. novembar 2023 08:52)

  # Link komentara

 8. Fila izgleda preporođeno nakon odlaska bradonje, dok je za to vreme u jednom delu LA potpuni muk.
  (samo primećujem, 13. novembar 2023 08:38)

  # Link komentara

 9. Iz cele ove zbrke s Hardenom ispasce da je Fila napravila najbolji dil, i to time sto je oslobodila prostor za Maksija
  (zmajognjeni, 13. novembar 2023 08:21)

  # Link komentara