"Jokić drugi najbolji u NBA? Dajte ljudi, prestanite" VIDEO

Džejson Mekintajer, novinar televizije Foks, nije bio zadovoljan poslednjim rangiranjem najboljih NBA košarkaša u režiji rivalske kuće – ESPN.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mekintajer je gostovao u emisiji "The Herd" od Kolina Kauherda i jedna od tema bila je lista ESPN-a, po kojoj je Nikola Jokić drugi najbolji košarkaš u NBA.

"Janis je prvi i to mogu da prihvatim, ali da je Jokić drugi najbolji? Dajte, prestanite", rekao je Mekintajer na početku segmenta.

"Možemo da se saglasimo da je Janis na prvom mestu?", nastavio je Kolin.

"Jedan ili dva", dodao je Mekintajer.

"Dobro, Luka ne igra odbranu... Ljudi će pomisliti da sam lud, ali Lebron kada je zdrav je moj broj dva, Embid mi je tri, a Kari na četvrtom mestu", kazao je Kauherd.

Mekintajer se nije saglasao sa listom kolege, rekavši da Embid ne može nikako ispred Dončića iz razloga što svake godine ima bolju podršku saigrača, a ne može ekipu da dovuče do finala Istoka.

"Durent je previše nisko, na osmom mestu, baš kao i Durent (šesto). Mislim da je Tejtum previsoko (sedmi), takođe i Nikola Jokić je previsoko na listi", rekao je Kolin.

"Ovako, Janis, Lebron, Durent, Luka, Kari, Embid, a ostatak kako hoćete", dodao je Kauherd.

Iako je Nikola Jokić dvostruki MVP zaredom, i dalje ga mnogi ne poštuju, što se vidi i u ovoj konverzaciji između novinara Foks televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu