- Komentari -

Srbija – Piksijeva kaznena ekspedicija

Talas optimizma zapljusnuo je Srbiju dolaskom Dragana Stojkovića, širenjem njegove hrabrosti i optimizma, te rezultatima koje je u kratkom periodu ostvario.

SS
Pošaljite komentar
 1. Prosečna smo ekipa, opet se previše ložimo. A one reklame... orao zove jednog po jednog, majka Srbija zove...šta reći...patetika na kvadrat. Ko li je zadužen za marketing kad smo na to spali? Na kraju se useremo, po običaju. Nadam se da grešim.
  (bb, 19. novembar 2022 11:36)

  # Link komentara

 2. Bolje od ovih nemamo,a dokle će stići-lutrija je.Realno,imamo odličan napad ali i "drvenu"odbranu.Grubi startovi,neka ruka u "16" može da presudi,naročito protiv veštih glumaca.Brazil ih je prepun,uz dužno poštovanje.Švajcarska takođe.
  (Nik, 11. novembar 2022 15:17)

  # Link komentara

 3. Nema nigdje ni slova o cistom golu Ronalda koji sudac nije vidio, a koji je direktan razlog direktnog plasmana Srbije na SP.
  Inace, zelim vam puno uspjeha, imate sjajnog trenera i vrhinski tim.
  (Trener, 10. novembar 2022 16:18)

  # Link komentara

 4. Realno malo je vremena da se spreme repke i odlučivaće sreća i inspiracija. Možda nam bas krene ali vrlo verovatno neće jer je za Balkan Hrvatska potrošila svu sreću za ovaj vek.
  Kvalitet fudbala biće na do 30% lige šampiona i naravno predsednici ce se reklamirati na račun sporta.
  (Vajldkardsi., 8. novembar 2022 07:45)

  # Link komentara

 5. Zato sto tako razmisljas i jesi Pajser kako sebe nazivas, jos malo ti fali da doguras do ćuskije
  (predrag, 8. novembar 2022 05:44)

  # Link komentara

 6. Vanja (Rajkovic, Dmitrovic)- Milenkovic (Masovic), Veljkovic (Mitrovic), Pavlovic (Babic)- Zivkovic (Lazovic, Radonjic), Lukic (Maksimovic), Gudelj (Ilic, Racic), Kostic (Mladenovic)- Tadic (Grujic), Sergej (Djuricic)- Mitrovic (Vlahovic, Jovic).
  (Dezurni smarac, 7. novembar 2022 20:53)

  # Link komentara

 7. Vanja (Rajkovic, Dmitrovic)- Milenkovic (Masovic), Veljkovic (Mitrovic), Pavlovic (Babic)- Zivkovic (Lazovic), Lukic (Maksimovic), Gudelj (Ilic, Racic), Kostic (Mladenovic)- Tadic (Radonjic), Sergej (Djuricic, Grujic)- Mitrovic (Vlahovic, Jovic).
  (Dezurni smarac, 7. novembar 2022 20:12)

  # Link komentara

 8. Ispašće odmah, sa sramotnom gol razlikom, a možda i pokojim incidentom koji će ih udaljiti od zvaničnih takmičenja na duži period. U međusobne svađe i lošu atmosferu ne sumnjam ni malo. Sve u svemu, čeka ih katastrofa bez premca koja počinje 24.nov, a završava se najkasnije na kraju meča sa Švajcarskom, kojoj predviđam i zelim visoke domete, ukoliko ih ranije ne izbace sa turnira zbog nefudbalskih problema. To ja onako objektivno posmatram. Ja se ne ložim bez razloga već koristim mozak.
  (PAJSER, 7. novembar 2022 15:20)

  # Link komentara