Zvezda produžila ugovor sa osmoricom

RK Crvena zvezda nakon strukturnog i organizacionog nastavio je sa formiranjem igračkog kadra za narednu sezonu.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: RK Crvena zvezda
Foto: RK Crvena zvezda

Osmorica igrača crveno-belih produžila je ugovor sa klubom, kao što su i na konferenciji za medije najavili generalni direktor Nenad Peruničić i predsednik Upravnog odbora, Dragan Škrbić.

Nakon dogovora o produžetku sa saradnje sa trenerom Ratkom Đurkovićem i uspostavljanjem strukture kluba, logičnim sledom usledio je i korak koji se tiče formiranja ekipe.

Postignut je dogovor sa osmoricom igrača kojima je isticao ugovor a u sezoni za nama su poneli najveći teret i zaslužili poverenje.

Ivan Horvat, koji je nažalost najveći deo sezone propustio zbog povreda, Mirko Đurović, Marko Knežević, zatim Viktor Matičić, golman Dimitrije Jelić, Đorđe Majes i Miloš Blagojević su produžili ugovore na dve godine, dok je Sava Radovanović (2004), koji je debitovao za prvi tim u prolećnom delu sezone, stavio paraf na trogodišnji ugovor.

Aktivne ugovore imaju golman Janko Gemaljević, pivot Nemanja Vučićević, levo krilo Uroš Simić i levi/srednji bek Mihailo Šljukić, čime je sačuvana i napravljena baza ekipe za narednu sezonu.

Očekuje se potpis sa još nekolicinom pojedinaca iz sopstvene škole. Klub će narednih dana blagovremeno obavestiti javnost o novim imenima u ekipi Ratka Đurkovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.