Stefan Nikolić

Jadranski spektakl

Već godinama pričamo kako je ABA liga nikad jača i uglavnom ne grešimo, što je za imidž lige dobro, pa tako u ovoj sezoni imamo priliku da gledamo veliki broj kvalitetnih košarkaša koji će nastupati na terenima širom Jadrana.

Stefan Nikolić petak 4.10. 10:10 Komentara: 78

Kraj jedne ere

Sportsku javnost je šokirala vest da se kvoterbek Endru Lak povukao neposredno pred početak nove sezone, a ovoga leta kariijere su završili i Rob Gronkovski, Maršon Linč i Mark Sančes.

Stefan Nikolić nedelja 25.08. 12:40 Komentara: 20

Novo "runo" srpskog fudbala

Sve je spremno za "spektakl" u srpskom fudbalu, pošto najkvalitetnije domaće takmičenje pod počinje u petak, a čast da sezonu "otvori" imaće ekipa Voždovca koja će na svom stadionu dočekati TSC iz Bačke Topole.

Stefan Nikolić petak 19.07. 12:10 Komentara: 64

Borbe koje svi žele da vide

MMA je kao sport sve popularniji i popularniji, a neki spektakularni borci su već ili završili karijeru ili je završavaju, poput Džordza Sent Pjera, Vitora Belforta, Danijela Kormijea, Džona Džonsa, Tajrona Vudlija i ostalih, tako da nam za neke borbe preostaje sve manje vremena, a to vreme će pokušati neke nove nade da iskoriste.

Stefan Nikolić nedelja 24.03. 14:00 Komentara: 33

Košarkaško F odeljenje

Martovsko ludilo poznato je kao možda i najveći košarkaški spektakl na planeti, a u pitanju je završnica američke koledž košarke i ove sezone u martu ćemo gledati neke zaista kvalitetne ekipe i neke od najvećih košarkaških talenata planete.

Stefan Nikolić četvrtak 21.03. 12:10 Komentara: 38
strana 1 od 2 idi na stranu