RAK

Turbulencije u partnerskim odnosima očekuju zauzete Blizance. Očekuju vas prijatna iznenađenja na poslovnom planu.

Stres će biti vaš glavni okidač kad je zdravlje u pitanju.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Turbulencije u partnerskim odnosima očekuju zauzete Blizance. Očekuju vas prijatna iznenađenja na poslovnom planu.

Stres će biti vaš glavni okidač kad je zdravlje u pitanju.

Ljubav

Dokle god Mars bude u znaku Blizanaca koji vam se nalazi iza leđa i govori o vašoj podsvesti, brigama, tajnama, strahovima (do pred kraj marta 2023.), a pogotovo dok bude išao retrogradnim hodom (većim delom januara) ne možemo da kažemo da će biti opuštenosti u vašem emotivnom životu, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Zauzetima je ovo period u kojem možete preispitivati odnos u kojem ste, kao i ono što želite od veze i partnera, a mogući su i ulasci u tajne emotivne priče – što važi i za slobodne Rakove.

Od pred kraj marta pa na dalje tokom 2023. imamo potpuno drugačiju sliku. Emotivne veze i brakovi ulaze u znatno mirniju i stabilniju fazu a itekako je moguće da oni koji su u vezama u nekom trenutku donesu odluku o zajedničkom životu, braku – u drugom delu proleća ili tokom jeseni 2023. godine. Rakovima je ovo plodna godina i po pitanju potomstva, pa ukoliko želite da proširite porodicu ili da se po prvi put ostvarite kao roditelj – izvolite, bacite se na posao!

Što se tiče slobodnih – ako zanemarimo period do kraja marta (koji vam pre može doneti glavobolju nego stabilnu novu ljubav), april, maj i jun su fenomenalni za ljubavna dešavanja. Veze započete u ovom periodu mogu biti trajne i vrlo ozbiljne. Jul, avgust, pa čak i deo septembra koliko god da mogu doneti uzbuđenje – I nisu baš bajni za ljubavna dešavanja jer očekivanja mogu biti prevelika, a razočaranja vrlo brzo prisutna.

Ovo vam je period za letnje avanture, pa ukoliko vam to prija i godi – onda izvolite. Oktobar i ceo novembar – odlični.

Posao

Koliko god da sam početak godine neće delovati obećavajuće ni za poslovne ni za finansijske teme, koliko god da period do početka proleća hoće nositi vašu nervozu, možda čak i zabrinutost za poslovno – materijalnu stranu života, ipak je 2023. godina spremila mnogo bolja dešavanja i velike aktivnosti za vas, ali od aprila pa na dalje. Tada vam kreće veliko zahuktavanje koje tokom maja može rezultovati i promenama posla, ulascima u nova poslovna partnerstva ili pak velikim zaokretima i napredovanju u postojećim firmama.

Prvi put posle dosta vremena dobijate istovremeno podršku od strane Saturna iz polja inostranstva, obrazovanja, životnog usmerenja, ali i od Jupitera koji je od maja meseca u vašem polju podrške, ostvarenja, planova, želja. Neočekivani, ali vrlo povoljni preokreti su pred vama.

Zdravlje

Iako je suštinski dobra godina pred vama, ipak ćete biti podložni stresu i postojaće osetljivost respiratornih organa. Tokom zime kroz prehlade i viruse, tokom proleća i leta na alergene.

Venerasapapilotnom.com