ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije – vi ste tokom 2024. pod vrlo jakim energetskim uplivom koji vas vuče ka strasnim I fatalnim odnosima

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodne Škorpije – vi ste tokom 2024. pod vrlo jakim energetskim uplivom koji vas vuče ka strasnim i fatalnim odnosima

Ljubav

Škorpionske emotivne relacije će se uglavnom održavati u dosta stabilnoj formi – manjih problema može biti zbog vaše nestrpljivosti a partnerove sporosti (ili ćete vi bar to tako doživljavati) – ali dosta je toga rešivo I ne bi trebalo da napravi veći problem u odnosu.

Nešto vam je lošije postavljen period april – maj, kada vas partner može iznenaditi nekim potezima ili zahtevima ili ćete pak u tom periodu imati “tumbanja” oko kuće ili nekog člana porodice pa će nervoze biti na sve strane. Još jedan napet period je tokom oktobra I novembra, kada ćete i partner i vi imati previše obaveza a premalo zajedničkih trenutaka – što može proizvesti I pojačanu ljubomoru I tenziju sa obe strane. Sa druge strane gledano – od ulaska u jesen Škorpije u dužim emotivnim vezama se mogu odlučiti za zajednički život ili brak.

Slobodne Škorpije – vi ste tokom 2024. pod vrlo jakim energetskim uplivom koji vas vuče ka strasnim I fatalnim odnosima – tako da su vrlo izvesne avanture, pa čak I mogućnost ulaska u tajnu vezu. Najbolji period u 2024. za trajne I ozbiljne ljubavne priče je od septembra do kraja godine.

Posao

Tokom cele godine ćete voditi finansijske bitke – neki put sa većim, neki put sa manjim uspehom. Generalno gledano – zaradićete više (pogotovo od kasnog proleća), ali će vaši troškovi biti neuporedivo veći, kao i ulaganja u kuću i u posao.

Što se konkretno posla tiče – ovo je godina velikih aktivnosti, ali ne baš sjajne vaše organizacije, pa su moguća kašnjenja I probijanja rokova. Mnogo toga će vam odvlačiti pažnju (naročito ono što se vezuje za porodicu) i donositi stres – pa pokušajte da u takvim momentima ne donosite odluke naprečac. Period od jeseni vam je jednostavniji i stabilniji po pitanjima posla.

Zdravlje

Biće vam potrebno više odmora nego inače, jer ćete se znatno mentalno I fizički trošiti. Mogući su padovi imuniteta, problemi sa stomačnim delom, ali I sa cirkulacijom.

Venerasapapilotnom.com