JARAC

Jarčeve očekuju nove, zanimljive ljubavne priče. Što se tiče poslovnih prilika, pa, tu vam predstoji prava borba.

Zdravlje je malo diskutabilno, jer će respiratorni sistem biti osetljiv u ovoj godini.

.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Jarčeve očekuju nove, zanimljive ljubavne priče. Što se tiče poslovnih prilika, pa, tu vam predstoji prava borba.

Zdravlje je malo diskutabilno, jer će respiratorni sistem biti osetljiv u ovoj godini.

.

Ljubav

Kod slobodnih emotivna situacija počinje polako da se zakuvava od februara, da biste od marta pa sve do početka jula meseca ušli u izuzetno važan period za nove ljubavne početke. O, i to kakve! Da, biće blic zaljubljivanja, ali biće i onih priča koje se razvijaju polako i vrlo stabilno i itekako "mirišu" na vrlo, vrlo ozbiljan odnos. U suštini, za stabilne emotivne početke i priče koje će trajati najvažniji i najjači su april i maj.

Sledeći, vrlo jak i važan momenat za nove ljubavi donose oktobar i novembar. Što se leta tiče (pored januara) – ovaj period donosi vraćanje, ljubavnu prošlost, avanture – znam da ne možemo birati vreme kada ćemo se zaljubiti, ali za vas bi bilo bolje da u ovom periodu ne ulazite u nove ljubavi, a i sa starima budite oprezni – jer je vrlo moguće da će to biti kratkotrajna obnova (vi jeste sazreli i promenili mnoge svoje stavove i ponašanja ali je veliko pitanje da li je "povratnik" spreman da se menja....a nešto ne bih rekla).

U svakom slučaju – ovo vam je bitna godina za ljubavi i to one koje mogu trajati. Što se tiče zauzetih – u ovoj godini imamo raznorazna emotivna definisanja. Naime, prolećni period će mnoge odnose uozbiljiti i "pogurati" ih ka temama porodice, prinova, braka, zajedničkog života, preseljenja....ili pak većeg uživanja i mira u partnerstvu. Neki parovi će se suočiti sa temom "šta dalje? Ostajemo li zajedno ili se razilazimo?" Definisanja, bilo u jednom ili u drugom pravcu su tokom proleća i jeseni. Kod nekih Jarčeva pojaviće se iskušenja u vidu treće osobe i to u kasnom prolećnom ili u letnjem periodu.

Posao

Dok je januar prilično mrljav i neaktivan po vas, već od februara vi krećete u poslovne bitke i to najpre one vezane za finansije. Privatnici će do polovine maja napraviti velike promene u svojoj firmi, što će im na dalje doneti veću finansijsku i poslovnu sigurnost, a u ovom periodu je moguće da neki od vas odluče da se bave privatnim poslom.

Ulazak Saturna u znak Riba u martu doneće vam poslovnu stabilnost, važne ugovore, dugogodišnje ozbiljne saradnje, zaposlenje ukoliko ste nezaposleni, a ukoliko radite na produžavanje ugovora – stalan posao. Neki od vas će češće na poslovna putovanja, a drugi će se odlučiti na kurseve ili dodatnu edukaciju da bi poboljšali svoje poslovne pozicije. Finansijski ćete bolje proći nego u prošloj godini, samo obratite pažnju na letnji period koji može doneti veće troškove i gubitke novca.

Zdravlje

Respiratorni sistem će biti osetljiv u ovoj godini. Ukoliko ste pušač, razmislite o odustajanju, a svakako će češće biti prisutne alergije I sklonost ka virusnim infekcijama. Stariji – problemi sa kičmom I zglobovima.

Venerasapapilotnom.com