Pretkosovski ciklus [podcast]

Dok se Epic i Apple spremaju za epski okršaj, pitanje Kosova rešilo je pitanje srpskog 5G-a.

Podeli
Foto: Jack Taylor/Getty Images
Foto: Jack Taylor/Getty Images

Jedan potpis bilo je dovoljan za trasiranje puta domaće 5G mreže, među tačkama nedavnog sporazuma u Beloj kući našla se i jedna koja nema mnogo veze sa politikom zbog koje se iz Beograda i Prištine letelo za Vašington. Mrežu nove generacije u Srbiji trebalo bi da grade "proizvođači od poverenja", ko će to biti još ne znamo, ali je sada već svima jasno u koga Tramp i njegova administracija poverenja nemaju.

Koje su sve nijanse kako epske bitke koja po svemu sudeći čeka Epic i Apple, tako i samog App Storea i pravila koja tamo vladaju, šta se dešavalo na relaciji između Applea i Facebooka kao glasnogovornika oglašivačke industrije, ko će na kraju udomiti američki TikTok, Appleov sastanak zakazan za 15. septembar, Android 11, novi nosivi uređaji od Fitbita i Amazona i prve recenzije isključenog Surface Dua, glavne su teme kojima se bavimo u ovoj epizodi.

00:00 Uvod
00:56 Epic vs Apple
15:00 Apple vs Facebook (oglašavanje)
20:26 Srpski 5G
23:59 Prodaja američkog TikToka
30:34 Apple 15.09.
32:57 Android 11
35:58 Surface Duo predrecenzije
39:30 Razno: Fitbit, Amazon Halo, Galaxy Z Fold2

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu