2020 [podcast]

Godinu u kojoj smo doživeli stotu pogledali smo u oči, kako smo jedino mogli.

Podeli

2020. posebna je i po tome što je trajala 366 dana, koliko bi najmanje minuta najverovatnije trajala ova epizoda da smo se bavili svim stvarima koje su se u njoj izdešavale. Ako vas zanima kompletna lista zbivanja možete je videti ovde, a u minutima koji slede bavimo se temama koje smo od mnogih izdvojili.

Internet je izdržao, tehnologija je uspela da se nađe ljudima, no to svakako nije prošlo bez problema, ali i dilema. Apple je rešio da prodrma PC kolotečinu i verovatno zvanično započne kraj drugog lica višedecenijskoh tandema, a kraj našim mukama donelo je konačno postavljanje Srbije na listu bitnih internet tokova budući da su 2020. obeležili dolasci na naše tržište, što za promenu uopšte nije loše.

Podcast industrija nastavila je rast uprkos svemu, a u naše dvorište stigle su sve veće platforme na kojima se može sušati i naš materijal. Njega ste u 2020. slušali mnogo više nego u 2019. i na tome vam veliko hvala! Mogli ste i da vidite kako izgleda doživeti stotu, pošto smo u julu proslavili jubliej kako su nam okolnosti dozvolile.

Uz najlepše želje za 2021. zahvaljujemo se na slušanju i ove epizode, sve najbolje!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu