Fanovi Samsunga bi mogali da dobiju jeftiniji savitljivi telefon

Samsungova linija Fan Edition telefona je popularna među korisnicima koji žele dobre specifikacije, a opet žele da uštede koji evro. Uskoro bi liniji mogao da se pridruži i jeftiniji preklopni telefon – Galaxy Z FE.

Izvor: bug.hr
Podeli
Foto: Thanes.Op / Shutterstock.com
Foto: Thanes.Op / Shutterstock.com

Preklopni telefoni i dalje dolaze na tržište s relativno visokom maloprodajnom cenom, ali to bi uskoro moglo da se promeni. Prema informacijama koje je na X platformi objavio dojavljivač Revegnus, Samsung razmišlja o proširenju svoje povoljnije linije Fan Edition telefaona i lansiranje jeftinijeg savitljivog telefona.

"S23 FE bi trebalo da uskoro bude predstavljen, a postoji mogućnost da Samsung planira dosledno da osvežava FE liniju svake godine. Istovremeno, postoje glasine da su u toku testiranje za Galaxy Z FE", napisao je Revegnus na X-u.

Dojavljivač je u objavi takođe istakao da bi pristupačna varijanta Z Folda ili Z Flipa mogla da ugleda svetlo dana najranije sledeće godine, nakon što Samsung predstavi novu generaciju svojih preklopnih telefona.

Kakve će specifikacije imati takozvani Galaxy Z FE, trenutno nije poznato. Ali, ako je za suditi prema dosadašnjim modelima iz te linije, telefon će imati procesor visokog ranga, ali nešto slabiji kvalitet izrade što ga, na kraju krajeva, čini jeftinijim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.