Huawei predstavio Watch GT 4 pametni sat – moda i zdravlje u jednom

Huawei Watch GT 4 donosi korisnicima poboljšane karakteristike dizajna sa moćnim funkcijama za zdravlje i fitness.

Izvor: B92, Huawei
Podeli
Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

Pametni sat stiže u dve varijante – model prečnika 46 mm poseduje unikatni osmougaoni dizajn i nudi snažan i robustan izgled, dok varijanta prečnika 41 mm ima sofisticiranu eleganciju koja podseća na komade nakita.

Model od 41 mm ima 1,32-inčni AMOLED ekran i 323 mAh bateriju, dok veći model od 46 mm ima 1,43-inčni AMOLED displej i 524 mAh bateriju.

Najnoviji nosivi gedžet kompanije Huawei poseduje unapređenu tehnologiju praćenja rada srca, a opremljen je i TruSleep 3.0 tehnologijom koja korisnicima obezbeđuje precizan uvid u kvalitet sna. Stiže sa nadograđenom tehnologijom TruSeen 5.5+, koja predstavlja novi paket senzora i algoritama za preciznije i detaljnije praćenje zdravlja.

Sat transformiše i iskustvo treniranja kroz Stay Fit aplikaciju, Activity Ring i izuzetno precizan sistem satelitske navigacije. Takođe, uz preko 100 sportskih režima, fizička aktivnost je svima pristupačna. Huawei Watch GT 4 je prvi Huawei pametni sat koji dolazi opremljen Stay Fit aplikacijom za pametno praćenje sagorevanja kalorija.

Foto: Huawei / Promo
Foto: Huawei / Promo

Korisničko iskustvo je poboljšano kroz opcije za brze poruke i odgovore, kao i mogućnost preuzimanja aplikacija treće strane za muziku, navigaciju i slično.

Izgled brojčanika sata može da se prilagodi, a Huawei je ponudio veliki broj opcija, u skladu sa stilom korisnika. Displej ima Always On funkciju, dok TruSeen 5.5+ tehnologija prati otkucaje srca, kvalitet sna, kiseonik u krvi, korake i potrošene kalorije, kao i menstrualni ciklus .

Posebno se izdvaja baterija, čiji kapacitet obezbeđuje optimalno funkcionisanje od čak dve nedelje, što korisnicima omogućava da u svakom trenutku budu u toku sa svojim zdravljem.

Huawei Watch GT 4 biće dostupan na srpskom tržištu od 2. oktobra, a više informacije je dostupno ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.