Samsung ne menja dobitnu kombinaciju: Galaxy S24 serija zadržava ovu karakteristiku

Dizajn telefona može veoma lako da postane glavna prodajna tačka telefona, ili nejgova najveća mana. Ovo je posebno tačno kada su u pitanju najjači telefoni, kao što je Galaxy S serija.

Izvor: B92, PhoneArena
Podeli
Foto: AronX / Shutterstock.com
Foto: AronX / Shutterstock.com

Aktuelna serija Samsung Galaxy telefona je implementirala veliki broj izmena u odnosu na prethodne modele. Prema svemu sudeći, južnokorejska kompanija će u novoj Galaxy S24 seriji zadržati bar deo onoga što je Galaxy S23 seriju načinilo popularnom, a to je dizajn.

Sudeći prema jednom od novijih tvitova renomiranog dojavljivača, Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus će zadržati isti dizajn kakav imaju i njegovi prethodnici. Tvit ne pominje Galaxy S24 Ultra model.

Za neke će ovo verovatno biti loša vest, s obzirom na to da je S serija zadržala generalno istu estetiku poslednjih nekoliko generacija. Tu su neke manje estetske izmene, ali ništa previše značajno.

Ovo, pored onoga što neki korisnici percipiraju kao "inkrementalna" ažuriranja na godišnjem nivou, stvara osećaj stagnacije.

Potrebno je napomenuti da je većina vrhunskih linija pametnih telefona u stagnaciji poslednjih godina. Premijum telefoni su postali toliko dobri u poslednje vreme da proizvođači nemaju mogućnost da primene veliki broj poboljšanja. S obzirom na to, novi izgled je nešto što bi moglo da doda osećaj ushićenja i želje za novim uređajem.

Za sada ne znamo koliko će značajna poboljšanja dobiti standardni Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus. Bez obzira na to, novi dizajn bi ih svakako načinio znatno zanimljivijim. Međutim, deluje da Samsung smatra da nema smisla popravljati nešto što nije pokvareno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.