Zašto kupiti HONOR Band 6 pametnu narukvicu?

HONOR Band 6 je inovativni uređaj koji predstavlja spoj fitnes narukvice i pametnog sata, što ga čini jedinstvenim na tržištu. Dostupan u tri različite boje, Meteoritcrna, Sandstone siva i Coral Pink i može se lako prilagoditi stilu pojedinca u različitim situacijama.

Pored toga što precizno prati i detektuje fizičku aktivnost korisnika, vodootpornost omogućava korišćenje i prilikom bavljenja vodenim sportovima.

Izvor: B92, Honor
Podeli
Foto: Honor/Promo
Foto: Honor/Promo

Zašto kupiti HONOR Band 6?

148% veći ekran od svog prethodnika

Displej od 1,47“ sa zaobljenim ivicama omogućava veću preglednost i bolji korisnički doživljaj funkcija koje ova fitnes narukvica nudi. Vizuelno iskustvo velikog AMOLED ekrana predstavlja veliku prednost u odnosu na sve ostale modele fitnes narukvica HONOR brenda.

Bez obzira na to da li korisnik želi da pročita poruku ili da pogleda koliko koraka je prešao, sve tražene informacije dostupne su za svega nekoliko sekundi.

Trajanje baterije do dve nedelje

Podaci iz HONOR interne laboratorije. Brzina punjenja i trajanje baterije mogu da variraju prilikom različitih situacija i okruženja. Molimo pogledajte HONOR okruženje za testiranje: Uobičajeno korišćenje: Monitor za merenje otkucaja srca i praćenje sna je pokrenut. Ekran je proveravan oko 200 puta u toku dana, 50 poruka, 3 poziva, i 3 alarma u toku 24 sata, vežbanje u trajanju od 30 minuta nedeljno. Učestalo korišćenje: Monitor za merenje otkucaja srca nije pokrenut, TruSleep™ je pokrenut. Ekran je proveravan oko 500 puta u toku dana, 50 poruka, 3 poziva, i 3 alarma u toku 24 sata, vežbanje u trajanju od 60 minuta nedeljno. HONOR Band 6 se može koristiti 3 dana u uobičajenom režimu ukoliko se puni u trajanju od 10 minuta.

Uz učestalo korišćenje, baterija ove pametne narukvice trajaće do 10 dana, a uz standardno, njen kapacitet je do dve nedelje.

Takođe, zahvaljujući brzom magnetnom punjenju HONOR Band 6 se može koristiti 3 dana u uobičajenom režimu ukoliko se puni u trajanju od 10 minuta, te korisnici neće morati da brinu o bateriji čak iako koriste sve funkcije ovog uređaja istovremeno.

Praćenje zdravlja na "dohvat ruke"

Postoji nekoliko neverovatnih funkcija koje nam pruža ova pametna fitnes narukvica, a neke od njih su i mogućnost praćenja sna i pulsa, kao i precizno utvrđivanje nivoa kiseonika u krvi.

Što se tiče praćenja sna, Honor Band 6 meri faze sna i njihovo trajanje, i ono što je najvažnije, pruža savete kako da poboljšamo kvalitet sna.

Takođe, neprestano prati i meri otkucaje srca zahvaljujući čemu detektuje nepravilan srčani ritam i šalje upozorenje.

Lični trener na ručnom zglobu

Svakodnevno napravimo sijaset koraka kojih nismo ni svesni. Međutim, HONOR Band 6 je tu da prati sve fizičke aktivnosti korisnika, a pre svega da meri korake koje pređemo tokom dana. Ovaj uređaj poseduje čak 10 profesionalnih režima za vežbanje kao što su trčanje na otvorenom, trčanje u zatvorenom, hodanje na otvorenom, hodanje na traci, vožnja bicikla na otvorenom, vožnja bicikla na zatvorenom, slobodno vežbanje, plivanje u zatvorenom, mašina za veslanje, eliptička mašina.

Kako tokom letnjih meseci provodimo više vremena napolju nego inače, ovo je idealna prilika da sve fizičke aktivnosti korisnici proprate samo jednim pogledom na zglob. I ne samo to, na ovaj način imaju i celokupni pregled zdravlja, ali i mogućnost da provere nivo stresa tokom dana.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.