Događaj povodom Noći veštica počeo u igri Overwatch

Od danas pa sve do 1. novembra u hero pucačini, Overwatch, će se održavati događaj povodom Noći veštica i sa njim dolaze novi skinovi i drugi dodaci.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Igrači imaju prilike da igraju na sada ukletim mapama Hollywood i Eichenwalde. U duhu ovog praznika Blizzard je pripremio i nov mod igranja za već poznati Junkenstein’s Revenge, gde se do 4 igrača susreće sa strašnim stvorenjima, među kojima se nalaze Junkenstein i njegovo čudovište. Novi mod je nazvan Endless Night i donosi talase i talase neprijatelja i bossova, a na igračima je da što duže prežive kako bi se što bolje plasirali na tabeli.

Praznici u Overwatchu nisu praznici bez brojnih novih kozmetičkih dodataka, poput avatara, skinova, sprejeva, i drugih stvarčica koje se mogu naći u Halloween Terror loot kutiji. Centralno mesto zauzimanju skinovi, čak 20 novih, koji vas očekuju u galeriji ispod, a još detalja o “jezivim” pogodnostima ćete pronaći ovde.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Hidden Agenda

Nakon sjajne i komercijalno uspešne horor avanture Until Dawn, iz radionice Supermassive Games studija nam stiže Hidden Agenda. Od kako je Telltale predstavio prvi Walking Dead, nismo imali priliku da vidimo nešto novo i inovativno u žanru modernih avantura, sve do izlaska Until Dawn, igre koja je uzela poznate konvencije i klišea iz horor filmova i na kreativan način ih ponovo načinila zanimljivim i svežim.

Gejming utorak 12.12. 11:30 Komentara: 0
strana 1 od 271 idi na stranu