Zakerberg ismejan zbog selfija iz metaverzuma: "Simsi imaju bolju grafiku"

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: rafapress / Shutterstock.com
Foto: rafapress / Shutterstock.com

Ekipa na društvenim mrežama propisno se narugala Marku Zakerbergu, nakon što je jedan od najbogatijih ljudi na svetu objavio kako njegov lik trenutno izgleda u metaverzumu.

Zakerberg je objavom obeležio lansiranje Horizon Worlds, igre koja se zasniva na virtualnoj stvarnosti, u Španiji i Francuskoj.

Najavio poboljšavanja grafike

Jedan korisnik je na Twitteru primetio da je ovaj selfi Marka Zakerberga koštao 10 milijardi dolara, a usput je klincima poručio da je bolje da se drže škole.

Nakon mnogih kritika, Zakerberg je na društvenim mrežama objavio novu grafiku svog lika iz igre. Napisao je da će grafika u igri Horizon Worlds uskoro doživeti znatna poboljšanja.

👋🇫🇷🇪🇦 We're launching Horizon Worlds in France and Spain today! Looking forward to seeing people explore and build immersive worlds, and to bringing this to more countries soon.

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, August 15, 2022

"Takođe, znam da je fotografija koju sam objavio pre neki dan bila prilično jednostavna. To smo kreirali na brzinu, kako bismo obeležili lansiranje. Grafika u Horizonu je sposobna za mnogo više od toga", poručio je Zakerberg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.