Ruski haker priznao krivicu

Ruski državljanin, 28-godišnji Darij Pankov, zvani dpxaker, mogao bi provesti narednih pet godina iza rešetaka nakon što se izjasnio krivim za razvoj i prodaju malvera koji se koristio u brojnim sajber napadima.

Izvor: Informacija.rs
Pošaljite komentar
 1. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
  (Miroslav, 20. septembar 2023 15:12)

  Ameri podigli optuznicu, Gruzini ga uhapsili i isporucili Amerima na njihov zahtev. Zasto bi ga isporucivali Rusiji.

  Inace odnosi Rusija-Gruzija i Rusija-Jermenija su neuporedivi.
  (dule, 22. septembar 2023 14:13)

  # Link komentara

 2. Debil. Sposoban IT guru tu lovu uzme na legalnim poslovima za godinu dve.
  (Branko, 20. septembar 2023 15:44)

  Kao što si ti na primer ili?
  (Visoka peć za promašene slučajeve, 21. septembar 2023 13:40)

  # Link komentara

 3. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
  (Miroslav, 20.)
  I sta kazete da ga izruce rusiji?
  (vajolet, 21. septembar 2023 08:04)

  # Link komentara

 4. Debil. Sposoban IT guru tu lovu uzme na legalnim poslovima za godinu dve.
  (Branko, 20. septembar 2023 15:44)

  # Link komentara

 5. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
  (Miroslav, 20. septembar 2023 15:12)

  # Link komentara

 6. Pa ako je sajber kriminalac i to medjunarodni, zasto ga ne sudi Gruzija?Ili jednostavno ga proteraju u Rusiju, nego bas Amerima! Ljube cizme Amerikancima, misle da ce ovi da im teritoriju koju drze prorusi vrate. To je kao Jermeni, vojna vezba sa USA u inat Rusima. Kapitulirali za jedan dan, tako su ih dobro naucili Ameri.
  (Miroslav, 20. septembar 2023 15:05)

  # Link komentara