Besplatna škola programiranja, elektronike i multimedije za osnovce – IT FEST JUNIOR 2023

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS od 16. do 19. januara organizuje Zimsku školu programiranja, elektronike i multimedije – IT FEST JUNIOR 2023 – koja je namenjena učenicima sedmog i osmog razreda osnovnih škola.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Napišite prvi programski kod, kreirajte animaciju, napravite sajt

Predavanja i radionice u okviru IT FEST JUNIOR 2023 su besplatne, a sve što treba da uradite jeste da se prijavite preko sajta www.it-skola.com/junior.

Prve korake u oblasti IT-ja osnovci će napraviti na posebno kreiranim radionicama za njihov uzrast. Učenici će imati priliku da uđu u svet programiranja i da naprave svoj prvi sajt i animaciju.

Učite od najboljih predavača

Predavači koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima. Svoja znanja sticali su na osnovnim, master i doktorskim studijama u zemlji i inostranstvu, a iskustvo su stekli kao predavači u osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima u Srbiji i inostranstvu.

Naučiće vas da obrađujete fotografije i kreirate sajt. Ispričaće vam priču o svojim počecima i pomoći vam da i vi u budućnosti postanete uspešan IT stručnjak.

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Prijavite se i pratite radionice potpuno besplatno

IT FEST JUNIOR 2023 predstavlja odličnu priliku da zimski raspust provedete na interesantan i drugačiji način i saznate sve što vas zanima o programiranju, dizajnu, vebu, hakerskim trikovima, obradi fotografije i drugim oblastima iz IT-ja. Ovo je jedinstvena prilika da napravite svoje prve korake u svetu IT-ja.

Svi zainteresovani učenici sedmog i osmog razreda osnovne škole moći će da prate predavanja Zimske škole programiranja, elektronike i multimedije potpuno besplatno. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na IT FEST sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.